Kulak Yıkatmak
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar, kulağımı yıkatmak istiyorum ama yapılan işlemden korkuyorum riskli bir işlem gibi geliyor bana, ama yıkayınca ses duyumunda fark ediyormuş, bire birde yıkatanlardan öneri bekliyorum tavsiye edermisiniz,
hocam hastanede çalışıyorum doktor bazen hastayı tatmin etmek için gönderiyor hemşireler başlıyor söylenmeye 2 hafta geçirecek sonra daha kötü gelecek diye sürekli yıkatma bağımlılığı oluyor, gereksiz bir işlem.
-
hocam 2 tür temizleme var,
1- kuru temizleme
2- sulu temizleme
ben kuru olanı yılda bir kere olmak üzere 8-10 senedir özele yaptırıyorm ve 100 tl bayılıyorum.
İmkanın varsa özele yaptır. Adam kulak zarının kenarına kadar temizliyor. Kameradan görebiliyorsun hatta.
-
hacı ben ilk defa duydum ne kadar cahil kalmışız.. zarı patlatmamak lazım ama
-
Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim, ama ben yaptırmaktan vazgeçtim, kulağa damla damlatmak filan bana göre değil bir cisimin kulağıma girmesi bile beni bu işlemi yaptırmaktan alı koyar,
-
Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim, ama ben yaptırmaktan vazgeçtim, kulağa damla damlatmak filan bana göre değil bir cisimin kulağıma girmesi bile beni bu işlemi yaptırmaktan alı koyar,
abi bastır parayı yeni kulak al ne uğraşıyorsun :W
-
abi bu küpe değil piercing değil sağlığın için yapıyorsun.. Böyle yapmana gerek yok, işin sonunda mecbur gideceksin o ayrı tabi :)
sadece ötelemiş oluyorsun.. -
adam kulak konusunda hassas demek ki..
sigortalattın mı her ikisini de?