Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Rock Zircon on numara aynen

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

Ed2 bass daha fazla. Rock daha ayrıntı ve net

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

Ed2 bass daha fazla. Rock daha ayrıntı ve net

rock zirkon aliexpress den 2 tane felan alıcam gibi bu kadar kişi iyi referans veriyorsa bu kulaklığa ... sağlamlık olarak ne durumda peki ? bende mesela sony nin 6 yıldır kullandığım kulakiçi kulaklığı var ... 50 tl ye almıştım zamanında .

valar morghulis ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

Rock zirkon kullananlardan ricam bu kulaklikla ilgili internette olumsuz 1 2 yoruma rastladim sesi iyi vermedigine dair ve bassin cok fazla olduguna dair, bununla ilgili bilgi verebilir misiniz ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek

bütçe kısıtlıysa KZ den şaşma. Modeli zevkine göre seç.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    TheM4D bunu yazdı

bütçe kısıtlıysa KZ den şaşma. Modeli zevkine göre seç.

Hocam max 70 e kadar çıkarım aslında 

senheiser mx375 hakkinda @mustafa_unax yazmış aslında onun yorumlarini da arastirdim ve begendim. Kz mi mx375 mi? muridler son kararimi vericem yarin gece siparisi gecicem ozellikle ikisini de kullanan varsa yorum bekliyorum

marad10a tarafından 21/Eki/17 23:22 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı

Rock zirkon kullananlardan ricam bu kulaklikla ilgili internette olumsuz 1 2 yoruma rastladim sesi iyi vermedigine dair ve bassin cok fazla olduguna dair, bununla ilgili bilgi verebilir misiniz ?

Hocam ben her türlü müzik dinlerim bass ın fazla olduğu kısmı tamamen saçmalık. Hayatında 5tl lik çin malı kulaklık harici birşey kullanmamış olanlar azıcık kaliteli bass duyunca neye uğradığını şaşırıp o mesajları atıyorlar.

Yaklaşık 1 yıldır bu rock zircon modelini kullanıyorum. 3 tane farklı ülkede ve sayısız yerde yanımda taşıdım daha hiçbirşey olmadı.

Not: Tek önerim önceki mesajımda verdiğim linkten yani rock un offical aliexpress mağazasından alman. Çünkü her popüler f/p ürünü gibi bunun da çakmaları var.

torpedo_XL tarafından 22/Eki/17 00:28 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek

KZ ES3 - ZS5 - ZS6 bunları incelemeni tavsiye ederim. Mümkünse ZS6 al ama fiyatı 44 dolar gibi bir şeydi almayacaksan onu ele. Flat ses olarak da tek tercih KZ ATR gibi görünüyor fiyatı da baya uygun ama şimdi alınmaz bence yukarıdaki seçenekler varken.

TheM4D tarafından 22/Eki/17 01:32 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Brainwavz Beta 

dont think twice its all right
Toplam Hit: 6410 Toplam Mesaj: 35
kulaklık kulakiçi kulaklık kulakiçi