Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi
-
Rock Zircon on numara aynen
-
Florenzi bunu yazdı
Ed2 bass daha fazla. Rock daha ayrıntı ve net
-
Mx0TBT bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Ed2 bass daha fazla. Rock daha ayrıntı ve net
rock zirkon aliexpress den 2 tane felan alıcam gibi bu kadar kişi iyi referans veriyorsa bu kulaklığa ... sağlamlık olarak ne durumda peki ? bende mesela sony nin 6 yıldır kullandığım kulakiçi kulaklığı var ... 50 tl ye almıştım zamanında .
-
Rock zirkon kullananlardan ricam bu kulaklikla ilgili internette olumsuz 1 2 yoruma rastladim sesi iyi vermedigine dair ve bassin cok fazla olduguna dair, bununla ilgili bilgi verebilir misiniz ?
-
bütçe kısıtlıysa KZ den şaşma. Modeli zevkine göre seç.
-
TheM4D bunu yazdı
bütçe kısıtlıysa KZ den şaşma. Modeli zevkine göre seç.
Hocam max 70 e kadar çıkarım aslında
senheiser mx375 hakkinda @mustafa_unax yazmış aslında onun yorumlarini da arastirdim ve begendim. Kz mi mx375 mi? muridler son kararimi vericem yarin gece siparisi gecicem ozellikle ikisini de kullanan varsa yorum bekliyorum
marad10a tarafından 21/Eki/17 23:22 tarihinde düzenlenmiştir -
-
marad10a bunu yazdı
Rock zirkon kullananlardan ricam bu kulaklikla ilgili internette olumsuz 1 2 yoruma rastladim sesi iyi vermedigine dair ve bassin cok fazla olduguna dair, bununla ilgili bilgi verebilir misiniz ?
Hocam ben her türlü müzik dinlerim bass ın fazla olduğu kısmı tamamen saçmalık. Hayatında 5tl lik çin malı kulaklık harici birşey kullanmamış olanlar azıcık kaliteli bass duyunca neye uğradığını şaşırıp o mesajları atıyorlar.
Yaklaşık 1 yıldır bu rock zircon modelini kullanıyorum. 3 tane farklı ülkede ve sayısız yerde yanımda taşıdım daha hiçbirşey olmadı.
Not: Tek önerim önceki mesajımda verdiğim linkten yani rock un offical aliexpress mağazasından alman. Çünkü her popüler f/p ürünü gibi bunun da çakmaları var.
torpedo_XL tarafından 22/Eki/17 00:28 tarihinde düzenlenmiştir -
KZ ES3 - ZS5 - ZS6 bunları incelemeni tavsiye ederim. Mümkünse ZS6 al ama fiyatı 44 dolar gibi bir şeydi almayacaksan onu ele. Flat ses olarak da tek tercih KZ ATR gibi görünüyor fiyatı da baya uygun ama şimdi alınmaz bence yukarıdaki seçenekler varken.
TheM4D tarafından 22/Eki/17 01:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Brainwavz Beta