Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı

Merhaba müridler,

Sınavlar yaklaşıyor, kütüphaneye gittiğimde ses kaydı dinleyebileceğim ve arada müzik dinleyebileceğim ses kalitesi iyi olan, kulağı rahatsız etmeyen, sesi dışarıya vermeyen 50 tl civarı kulakiçi kulaklık tavsiyesi verebilir misiniz?

Kz Zse veya ES3. Atr veya ate alma bence.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Kulak içi olmayan mikrofonlu tavsiyesi olan var mı? Sevemedim bu kulak içi olanları sürekli kulağımdan düşüyor amk

evsiz tarafından 24/Eki/17 08:10 tarihinde düzenlenmiştir

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

Kulak içi olmayan mikrofonlu tavsiyesi olan var mı? Sevemedim bu kulak içi olanları sürekli kulağımdan düşüyor amk

1more design ve xiaomi nin bu tarz kulaklıkları vardı kaliteli diye hatırlıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

https://audiobudget.com/product/UiiSii/HM7

Uiisii hm7 tavsiye ederim, aloexpresste 6-7 dolar civari

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

http://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-logitech-g230-oyuncu-kulakligi-fiyati,1657599.html

fakat pc de yada laptopta mik ve ses çıkışları ayrı olması gerek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

AbI bu nedir kz edr2 br Dr herkez bilmiyor ne demek istediğinizi ya ismi yazın yada kısaltma ya satuş linkini ekleyin lütfen lütfen

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı

Rock zirkon kullananlardan ricam bu kulaklikla ilgili internette olumsuz 1 2 yoruma rastladim sesi iyi vermedigine dair ve bassin cok fazla olduguna dair, bununla ilgili bilgi verebilir misiniz ?

Hocam ben her türlü müzik dinlerim bass ın fazla olduğu kısmı tamamen saçmalık. Hayatında 5tl lik çin malı kulaklık harici birşey kullanmamış olanlar azıcık kaliteli bass duyunca neye uğradığını şaşırıp o mesajları atıyorlar.

Yaklaşık 1 yıldır bu rock zircon modelini kullanıyorum. 3 tane farklı ülkede ve sayısız yerde yanımda taşıdım daha hiçbirşey olmadı.

Not: Tek önerim önceki mesajımda verdiğim linkten yani rock un offical aliexpress mağazasından alman. Çünkü her popüler f/p ürünü gibi bunun da çakmaları var.

Bütün muritlere tesekkurler bu yorumdan etkilenerek rock zirkon aldim. Isteyen olursa 1 kac gun denedikten sonra memnuniyet durumumu belirtirim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı

Rock zirkon kullananlardan ricam bu kulaklikla ilgili internette olumsuz 1 2 yoruma rastladim sesi iyi vermedigine dair ve bassin cok fazla olduguna dair, bununla ilgili bilgi verebilir misiniz ?

Hocam ben her türlü müzik dinlerim bass ın fazla olduğu kısmı tamamen saçmalık. Hayatında 5tl lik çin malı kulaklık harici birşey kullanmamış olanlar azıcık kaliteli bass duyunca neye uğradığını şaşırıp o mesajları atıyorlar.

Yaklaşık 1 yıldır bu rock zircon modelini kullanıyorum. 3 tane farklı ülkede ve sayısız yerde yanımda taşıdım daha hiçbirşey olmadı.

Not: Tek önerim önceki mesajımda verdiğim linkten yani rock un offical aliexpress mağazasından alman. Çünkü her popüler f/p ürünü gibi bunun da çakmaları var.

Bütün muritlere tesekkurler bu yorumdan etkilenerek rock zirkon aldim. Isteyen olursa 1 kac gun denedikten sonra memnuniyet durumumu belirtirim

Şu apple kulaklıklardan daha kaliteliyse ben de almak isterim hocam; yorumlarını bekliyorum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı

3 haftaya eline ulaşır herhalde. kulaklık ile ilgili yorumlarını bekliyorum hocam uplamak istemesen bile pm olarak atarsan sevinirim. bende alıcaktım fiyatına baktım resmi sitesi denilen linkten 8 dolardan 11 dolara yükseldi ertesi gün. birkaç gün daha arştırmasını yapıp sonra alırım herhalde ...

edit : 5 dk araştırdım yaw... daha iyisi yok gibi -,-   ... 11 değil 40 dolar olsa hakediyor diyorlar  :S

radres tarafından 24/Eki/17 21:31 tarihinde düzenlenmiştir

valar morghulis ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    radres bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı

3 haftaya eline ulaşır herhalde. kulaklık ile ilgili yorumlarını bekliyorum hocam uplamak istemesen bile pm olarak atarsan sevinirim. bende alıcaktım fiyatına baktım resmi sitesi denilen linkten 8 dolardan 11 dolara yükseldi ertesi gün. birkaç gün daha arştırmasını yapıp sonra alırım herhalde ...

Hocam bana acil lazimdi 2 hafta sonra sinav var. Kutuphane de ses kaydi dinleyebilmek icin n11 den aldim oradaki yorumlari da inceledim ve satici gayet guvenilir yorumlara göre. Yarin elimde olur ben birkac gun sonra uplarim konuyu merak edenlerin gormesi acisindan

Toplam Hit: 6412 Toplam Mesaj: 35
kulaklık kulakiçi kulaklık kulakiçi