Kulaklataki Suyu Çıkarma
-
şu ana kadar dediğiniz yöntemlerin bazılarını denemiştim bazılarını denicem
denizde su kaçtı havuzda değil ağrıda yok kulağımda şu an
-
hocam mesela sağ kulağa su kaçtıysa kafanı sağa doğru yaslayarak sağ ayağının üstünde zıpla =) (%51 ihtimal geçicek)
-
yarım saat epica dinleyip head bang yap geçer
-
bir kulagın içine su, 5 musluk la 1 saatte doluyorsa bir kulaga su 3 muslukla kac saatte dolar :)
-
bende var o meretten ömür boyu kalıcısından gençlik işte kendimizi deniz altı sanıyorduk bir adet deodorant 1 adet balon, 3-4 boş file ve bir adet bıçak alınır, dibe inebiliyorsan basıncın önemi yok, sarosta midyeye dalınır, midyeler filelere doldurulur, deodorant balona geçirilir, balon şişirilir hop hepsi yukarıda, kıyıya çıkılır, taşın üstüne teneke koyulur, deniz kenarından çalı çırpı toplanır, midyeler tenekeye dizilir, taze taze pişer ve ağzını açar hepsi... midyeye dayanılır tabi yanında bira olacak, karın tokluğuyla yeniden denize dalınır. yaptık bir artistlik zamanında... bonesiz ve tüpsüz dalmak kadar enayice bir şey olamaz, hem beyne zararlı hem kulaklara, sürekli bir çınlama kaldı gerçi ben onu artık duymuyorum ama boşuna zarar vermişiz kendimize, benimle dalanların hepsinde aynı orta kulak problemi var.
-
hoca aman ha iltihap alırsa çok ağırır hemen kurut
-
3 gündür çıkmıyosa doktora gitte değişik yöntemler war ocağı aç kafanı o yöne eğ yani su kaçan kulagını o ısıyla cıkar aman dikkat sacları ykma he bide uyurken o kulagına yat oda cıkartır saygılar.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
bende var o meretten ömür boyu kalıcısından gençlik işte kendimizi deniz altı sanıyorduk bir adet deodorant 1 adet balon, 3-4 boş file ve bir adet bıçak alınır, dibe inebiliyorsan basıncın önemi yok, sarosta midyeye dalınır, midyeler filelere doldurulur, deodorant balona geçirilir, balon şişirilir hop hepsi yukarıda, kıyıya çıkılır, taşın üstüne teneke koyulur, deniz kenarından çalı çırpı toplanır, midyeler tenekeye dizilir, taze taze pişer ve ağzını açar hepsi... midyeye dayanılır tabi yanında bira olacak, karın tokluğuyla yeniden denize dalınır. yaptık bir artistlik zamanında... bonesiz ve tüpsüz dalmak kadar enayice bir şey olamaz, hem beyne zararlı hem kulaklara, sürekli bir çınlama kaldı gerçi ben onu artık duymuyorum ama boşuna zarar vermişiz kendimize, benimle dalanların hepsinde aynı orta kulak problemi var.
-----------------------------evet sarosta kaçtı benim de bu yaz kulağıma hala temizletmedim :) kömür limanında mı daldınız
-
badem yağı iyi geliyormuş galiba
-
peçeteyi rulo şeklinde yap kulağının içine yavaşça ittir ama hart diye ittirme zarar verirsin suyun olduğu noktaya geldiğinde çeker zaten.Ya da güçlü kuvvetli bi insan kafanı biraz sağa sola sallasın çıkar :F