folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kulaklataki Suyu Çıkarma

Kulaklataki Suyu Çıkarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

şu ana kadar dediğiniz yöntemlerin bazılarını denemiştim bazılarını denicem 

denizde su kaçtı havuzda değil ağrıda yok kulağımda şu an 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hocam mesela sağ kulağa su kaçtıysa kafanı sağa doğru yaslayarak sağ ayağının üstünde zıpla =)  (%51 ihtimal geçicek)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

yarım saat epica dinleyip head bang yap geçer

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

bir kulagın içine su, 5 musluk la 1 saatte doluyorsa bir kulaga su 3 muslukla kac saatte dolar :)

Zamanı durduramazsın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bende var o meretten ömür boyu kalıcısından gençlik işte kendimizi deniz altı sanıyorduk bir adet deodorant 1 adet balon, 3-4 boş file ve bir adet bıçak alınır, dibe inebiliyorsan basıncın önemi yok, sarosta midyeye dalınır, midyeler filelere doldurulur, deodorant balona geçirilir, balon şişirilir hop hepsi yukarıda, kıyıya çıkılır, taşın üstüne teneke koyulur, deniz kenarından çalı çırpı toplanır, midyeler tenekeye dizilir, taze taze pişer ve ağzını açar hepsi... midyeye dayanılır tabi yanında bira olacak, karın tokluğuyla yeniden denize dalınır. yaptık bir artistlik zamanında... bonesiz ve tüpsüz dalmak kadar enayice bir şey olamaz, hem beyne zararlı hem kulaklara, sürekli bir çınlama kaldı gerçi ben onu artık duymuyorum ama boşuna zarar vermişiz kendimize, benimle dalanların hepsinde aynı orta kulak problemi var.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca aman ha iltihap alırsa çok ağırır hemen kurut

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeriousMurder
    SeriousMurder's avatar
    Erkek

3 gündür çıkmıyosa doktora gitte değişik yöntemler war ocağı aç kafanı o yöne eğ yani su kaçan kulagını o ısıyla cıkar aman dikkat sacları ykma he bide uyurken o kulagına yat oda cıkartır saygılar.

Ülkemde Star Saksıda Yetişir....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

bende var o meretten ömür boyu kalıcısından gençlik işte kendimizi deniz altı sanıyorduk bir adet deodorant 1 adet balon, 3-4 boş file ve bir adet bıçak alınır, dibe inebiliyorsan basıncın önemi yok, sarosta midyeye dalınır, midyeler filelere doldurulur, deodorant balona geçirilir, balon şişirilir hop hepsi yukarıda, kıyıya çıkılır, taşın üstüne teneke koyulur, deniz kenarından çalı çırpı toplanır, midyeler tenekeye dizilir, taze taze pişer ve ağzını açar hepsi... midyeye dayanılır tabi yanında bira olacak, karın tokluğuyla yeniden denize dalınır. yaptık bir artistlik zamanında... bonesiz ve tüpsüz dalmak kadar enayice bir şey olamaz, hem beyne zararlı hem kulaklara, sürekli bir çınlama kaldı gerçi ben onu artık duymuyorum ama boşuna zarar vermişiz kendimize, benimle dalanların hepsinde aynı orta kulak problemi var.

-----------------------------

evet sarosta kaçtı benim de bu yaz kulağıma hala temizletmedim :) kömür limanında mı daldınız

All is well
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

badem yağı iyi geliyormuş galiba

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

peçeteyi rulo şeklinde yap kulağının içine yavaşça ittir ama hart diye ittirme zarar verirsin suyun olduğu noktaya geldiğinde çeker zaten.Ya da güçlü kuvvetli bi insan kafanı biraz sağa sola sallasın çıkar :F

.
Toplam Hit: 5611 Toplam Mesaj: 33