folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kulaklataki Suyu Çıkarma

Kulaklataki Suyu Çıkarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:
    -----------------------------

IRET bunu yazdı:

bende var o meretten ömür boyu kalıcısından gençlik işte kendimizi deniz altı sanıyorduk bir adet deodorant 1 adet balon, 3-4 boş file ve bir adet bıçak alınır, dibe inebiliyorsan basıncın önemi yok, sarosta midyeye dalınır, midyeler filelere doldurulur, deodorant balona geçirilir, balon şişirilir hop hepsi yukarıda, kıyıya çıkılır, taşın üstüne teneke koyulur, deniz kenarından çalı çırpı toplanır, midyeler tenekeye dizilir, taze taze pişer ve ağzını açar hepsi... midyeye dayanılır tabi yanında bira olacak, karın tokluğuyla yeniden denize dalınır. yaptık bir artistlik zamanında... bonesiz ve tüpsüz dalmak kadar enayice bir şey olamaz, hem beyne zararlı hem kulaklara, sürekli bir çınlama kaldı gerçi ben onu artık duymuyorum ama boşuna zarar vermişiz kendimize, benimle dalanların hepsinde aynı orta kulak problemi var.

evet sarosta kaçtı benim de bu yaz kulağıma hala temizletmedim :) kömür limanında mı daldınız

98-2000 limanda dalmazdık liman midyeleri temiz olmuyor, sandalımız vardı, sazlıdere ile erikli arasındaki dalardık.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    usteki yontemler ise yarar Baska yontem su kacmis kulaginin tarafina cevir boynunu. Kulaginin onunde 2 dere tasini birbirine vur Cikmiyosa iltihap oldundan sismistir, Antibiyotikle indirip dene Yine olmadiysa doktor hortum gibi bise sokup cekiyor kulanin icini:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

god bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

bende var o meretten ömür boyu kalıcısından gençlik işte kendimizi deniz altı sanıyorduk bir adet deodorant 1 adet balon, 3-4 boş file ve bir adet bıçak alınır, dibe inebiliyorsan basıncın önemi yok, sarosta midyeye dalınır, midyeler filelere doldurulur, deodorant balona geçirilir, balon şişirilir hop hepsi yukarıda, kıyıya çıkılır, taşın üstüne teneke koyulur, deniz kenarından çalı çırpı toplanır, midyeler tenekeye dizilir, taze taze pişer ve ağzını açar hepsi... midyeye dayanılır tabi yanında bira olacak, karın tokluğuyla yeniden denize dalınır. yaptık bir artistlik zamanında... bonesiz ve tüpsüz dalmak kadar enayice bir şey olamaz, hem beyne zararlı hem kulaklara, sürekli bir çınlama kaldı gerçi ben onu artık duymuyorum ama boşuna zarar vermişiz kendimize, benimle dalanların hepsinde aynı orta kulak problemi var.

evet sarosta kaçtı benim de bu yaz kulağıma hala temizletmedim :) kömür limanında mı daldınız

98-2000 limanda dalmazdık liman midyeleri temiz olmuyor, sandalımız vardı, sazlıdere ile erikli arasındaki dalardık.

kömür limanı tarafı okadar temiz ki midye çok az bulunuyor zaten. kalamarı meşhur sarozun, tadı damağımda kaldı

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Moruk kulaktaki su öle çıkmıcak kadar kompleks bişey değil.Ben çok dalarım.Sonra burnumu ağzımı kapatıp kulaklara hava yollarım sonra sulu olan kulağımın üstüne 5-10 dk yattığım zaman çıkar.Üzülerek söylüyorumki sanırım kulak iltihaplanması var.Çok bekletmeden git.Orta kulak iltihabına filan dönmesin.çok boktan bişey...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volverine
    volverine's avatar
    Erkek

3 gün daha bekle geçicek bence

hala özlüyorum seni . .sen özlemedin mi beni . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:

birisi pipetle çeksin.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek

hojucuk bunu yazdı:

narkozMRT bunu yazdı:

birisi pipetle çeksin.

fantaziye bak :D

Im Boned, All Boned.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Berbat bi durum. Benimde başıma sık sık gelir. 3 Gün falan olduysa ve ak ak bitmiyorsa o iltahaptır. Eczanecinden basit bir antibiyotikli kulak  damlası alırsan o gün gecer.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Eğer hiç çıkmadıysa su, dış kulak ya da orta kulak iltahaplanması olabilir çünkü bunlar da kulakta su varmış hissi verir.Ayrıca daha fazla gecikmeden doktora git yoksa kulak ağrısından olduğun yerde taklalar atarsın :D öle böle bi ağrı değil unutma!

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    acilen doktora git. bi defa başıma geldi, kulağıma su kaçtı, bir süre sonra dengem bozuldu, hastaneye gittim şöyle dediler: kulağına kaçan su kulak içindeki kiri şişirir. şişen kir kulağı tamamen kapatır, hiçbir şeyi duyamazsın, dolayısıyla dengen bozulur. böyle durumlarda hemen doktora gelip kulağını temizletmelisin... tek çözümü budur boşuna zaman kaybetme, sonra kötü olursun.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
Toplam Hit: 5612 Toplam Mesaj: 33