Kulaklık Tavsiyesi 150-200Tl
-
-
Bas manyağı değilsen piston 3 kullanıyorum tavsiye ederim.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
bunlar kulaktan düşmüyor mu ya? benim kulakta durmuyor. tıkarsam da rahatsız ediyor vakum yapıyor.
-
Prometheus bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
bunlar kulaktan düşmüyor mu ya? benim kulakta durmuyor. tıkarsam da rahatsız ediyor vakum yapıyor.
Yok hocam sikinti cikmadi.
kulagina gore 8 tane kulak icin slikon kulaklik cikiyo
-
Hocam bende Sennheiser cx150 var, 1 senedir kullanıyorum jackını cebimde yamulttum sanırım garantiye yolladım yenisini verdiler hemen. Kulaklık da harika , dinlediğim şarkıdan zevk alıyorum. Fiyatıda 100 liraydı. Daha iyisine gerek yok.
-
-
rapidhacker550 bunu yazdıPrometheus bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Yok hocam sikinti cikmadi.
kulagina gore 8 tane kulak icin slikon kulaklik cikiyo
hocam öyle de rahat ettiğim bi model bulamadım hiç. şimdi iyi bişey olursa rahat edersin mi diyorsunuz? yürürken falan kulaktan düşüyor bunlar. bende mi sorun var kulakluklarda mı?
-
Plantronics gamecom 777 yazan olmuş zamanında bu ürünü kullandım müzik konusunda pek tatmin edici değil
Güçlü bir bass duyamazsın
Adı üstünde oyuncu kulaklığı
Senin yapacağın tek şey media markt'a gidip açıktaki ürünleri sıra sıra denemek olacak yoksa herkesin fikirlerine bakacak olursan kararsız kalırsın yada hiç alamazsın.
Unutmadan şunu da söyleyeyim mağazadaki ses çıkışlarından yayınlanan müzik kalitesiz olabiliyor o yüzden yüksek kaliteli bir müziği telefonuna at telefonundaki müzik ile karşılaştır arada dağlar kadar fark oluyor.
Senin için en iyi yol bu
OCEANUS tarafından 19/Eki/15 19:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Kimse Sony dememiş .)
Sony Mdr Xb serisi iyidir hocam extra bass 5 hz derin bassa inebiliyor o açıdan Sony iyidir
-
Hocam fiyatı 79 liraya düşmüş kaçırma derim ben.