Kullandığım Herşeyin Çalışma Prensibi Bilmek İstiyorum (Bu Nasıl Bir Hastalıktır )
-
merhaba öncelikle,
iyi mi kötü mü bilmem ama bir hastalık olduğu kesin
şu anda önemdeki masada bir cep telefonu 2-3 kağıt bir kulaklık 1 mp3 çalar bir pil duruyor ve baktığım zmaan burdaki herşeyin çalışma prensibi biliyorum (en azından mantığını biliyorum ) sonra geçiyorum odama bakıyorum bilmediğim bir şey sanki yok yollara çıkın niye gözüme takılan bilmediğim bir şey yok
bu bahsettiklerim tabiki temel olarak otursam oturup bir donanım kodlayamam tabiki ama en azından 1 -0 mantığını nelere göre nasıl çalıştığını falan biliyorum
sizin de bilmek istedikleriniz ve ya sunu eminim bilmiyorsundur dediğiniz bir şey var mı ?
son ve en önemli not: bilmediğim bir şey farkettim
en son not: kendini çok beğenmişsin herşeyi bilemezsin falan demeyin düşünün siz de biliyorsunuzdur kesin kullandıklarınız çoğunu veya hepsini .
bir de bunun için özel aratırma yapmışlığım çoktur
-

Bu karikatür geldi aklıma..
-
Bumerang nasıl yapabilirim mesela bana bunu açıklayın ?
-
Yeşil peri uyuşturucu maddeler nasıl yapılıyor biliyorsan pm. at ölene kadar dua edicem sana:D
-
aynısı bendede var hocam
sanırım bazı şeylerin mantığını bilmekten geçiyo
şöyleki
programlama öğrendikten sonra oyunların çalışma şeklini falan düşünür oldum pes oynarken falan:) -
Bilmemnin sonu yok ki.. Mesela şu bilgisayar nasıl çalışıyor dersen zki tuttuğunun resmidir aslında..
yazılımdan başlar elektronik dijital elektronik , atomlar, mtematik vs derken " ben neyim , varlık nedir , benlik nedir yoksa ben de bir yazılm mıyım?"
der tüm bu öğrendiklerinin bir avuç kum gibi parmaklarının arasından akıp gittiğini görürsün...
-
Bendede bu olay var atamıyorum amk üstümden bi türlü
http://www.itusozluk.com/goster.php/cem+y%FDlmaz+esprileri/@4594008
-
olur öyle ben çocukluğumdan beri insanların hal hareket ve tavırlarının arka yüzünde yatan olayları düşünce ve onların o anki gaye ve hissiyatlarını merak ederdim bu sıralar azaldı şükür
-
bence bu mühendisliktir
-
burakbet'e katılıyorum ne okuyorsun bilmiyorum ama doğuştan bir mühendis kafasına sahipsin bence. Bende de bu merak var artık ama doğuştan değil benim ki her sınavda banko çıkan "Çalışma prensibini açıklayınız ?" sorularından dolayı oldu :)
-
tamamen aynı dusuncelere sahıbız. Bende aynı sekılde her telefonu elıme alısımda yada pcye bakısımda calısma prensıbını dusunurum.
mesela az once wow oynuyordum bu zeplınlerın gıdıs gelıslerı bır kuscudan dıger kuscuya ucusun algorıtmasını fılan dusunuyorum sureklı bır manyak ben degılmısım demekkı :D
diCk bunu yazdı:
-----------------------------Yeşil peri uyuşturucu maddeler nasıl yapılıyor biliyorsan pm. at ölene kadar dua edicem sana:D
-----------------------------hacı absinth bılmemde ot yetiştirmişliğim var :D ozel birşeyi yok mevsiminde ekiceksin 3 günde bir suluyacaksın. sömekleri yeterli büyüklüğe geldiğinde toplayacaksın. gölgede kurutup servise hazırlayacaksın :) kimi arkadaşların sölediğine göre üzerine sinek ilacı sıkınca kafası daha bir iyi oluyormuş denedik pek bişey değişmedi gibi geldi bana :D
yalnız bir arkadaşım var kendisi torbacı :D ayrıca ilkokul mezunudur. sana bütün kimyasallar dahil hemen hemen piyasadaki her uyuşturucunun yapımını bildiğini söyleyebilirim :D okul okusa kimyager olurdu şerefsiz :D
Peroksite sor bu konuyu o yabancı sitelerdende araştırıyor :D