folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kullandığım Herşeyin Çalışma Prensibi Bilmek İstiyorum (Bu Nasıl Bir Hastalıktır )

Kullandığım Herşeyin Çalışma Prensibi Bilmek İstiyorum (Bu Nasıl Bir Hastalıktır )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

merhaba öncelikle,

iyi mi kötü mü bilmem ama bir hastalık olduğu kesin

şu anda önemdeki masada bir cep telefonu 2-3 kağıt bir kulaklık 1 mp3 çalar bir pil duruyor ve baktığım zmaan burdaki herşeyin çalışma prensibi biliyorum (en azından mantığını biliyorum ) sonra geçiyorum odama bakıyorum bilmediğim bir şey sanki yok yollara çıkın niye gözüme takılan bilmediğim bir şey yok

bu bahsettiklerim tabiki temel olarak otursam oturup bir donanım kodlayamam tabiki ama en azından 1 -0 mantığını nelere göre nasıl çalıştığını falan biliyorum

sizin de bilmek istedikleriniz ve ya sunu eminim bilmiyorsundur dediğiniz bir şey var mı ?

son ve en önemli not: bilmediğim bir şey farkettim

en son not: kendini çok beğenmişsin herşeyi bilemezsin falan demeyin düşünün siz de biliyorsunuzdur kesin kullandıklarınız çoğunu veya hepsini .

bir de bunun için özel aratırma yapmışlığım çoktur

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Bu karikatür geldi aklıma..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Bumerang nasıl yapabilirim mesela bana bunu açıklayın ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Yeşil peri uyuşturucu maddeler nasıl yapılıyor biliyorsan pm. at ölene kadar dua edicem sana:D

FuCk yOu System..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

aynısı bendede var hocam
    sanırım bazı şeylerin mantığını bilmekten geçiyo
    şöyleki
    programlama öğrendikten sonra oyunların çalışma şeklini falan düşünür oldum pes oynarken falan:) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bilmemnin sonu yok ki.. Mesela şu bilgisayar nasıl çalışıyor dersen zki tuttuğunun resmidir aslında..

yazılımdan başlar elektronik dijital elektronik , atomlar, mtematik vs derken " ben neyim , varlık nedir , benlik nedir yoksa ben de bir yazılm mıyım?" 

der   tüm bu öğrendiklerinin bir avuç kum gibi parmaklarının arasından akıp gittiğini görürsün...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Bendede bu olay var atamıyorum amk üstümden bi türlü

http://www.itusozluk.com/goster.php/cem+y%FDlmaz+esprileri/@4594008

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

olur öyle ben çocukluğumdan beri insanların hal hareket ve tavırlarının arka yüzünde yatan olayları düşünce ve onların o anki gaye ve hissiyatlarını merak ederdim bu sıralar azaldı şükür

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

bence bu mühendisliktir

la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

burakbet'e katılıyorum ne okuyorsun bilmiyorum ama doğuştan bir mühendis kafasına sahipsin bence. Bende de bu merak var artık ama doğuştan değil benim ki her sınavda banko çıkan "Çalışma prensibini açıklayınız ?" sorularından dolayı oldu :)

Troubles'll come & they'll pass
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

tamamen aynı dusuncelere sahıbız. Bende aynı sekılde her telefonu elıme alısımda yada pcye bakısımda calısma prensıbını dusunurum.

mesela az once wow oynuyordum bu zeplınlerın gıdıs gelıslerı bır kuscudan dıger kuscuya ucusun algorıtmasını fılan dusunuyorum sureklı bır manyak ben degılmısım demekkı :D

diCk bunu yazdı:
    -----------------------------

Yeşil peri uyuşturucu maddeler nasıl yapılıyor biliyorsan pm. at ölene kadar dua edicem sana:D

-----------------------------

hacı absinth bılmemde ot yetiştirmişliğim var :D ozel birşeyi yok mevsiminde ekiceksin 3 günde bir suluyacaksın. sömekleri yeterli büyüklüğe geldiğinde toplayacaksın. gölgede kurutup servise hazırlayacaksın :) kimi arkadaşların sölediğine göre üzerine sinek ilacı sıkınca kafası daha bir iyi oluyormuş denedik pek bişey değişmedi gibi geldi bana :D

yalnız bir arkadaşım var kendisi torbacı :D ayrıca ilkokul mezunudur. sana bütün kimyasallar dahil hemen hemen piyasadaki her uyuşturucunun yapımını bildiğini söyleyebilirim :D okul okusa kimyager olurdu şerefsiz :D 

Peroksite sor bu konuyu o yabancı sitelerdende araştırıyor :D

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 3272 Toplam Mesaj: 23