folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kullandığım Herşeyin Çalışma Prensibi Bilmek İstiyorum (Bu Nasıl Bir Hastalıktır )

Kullandığım Herşeyin Çalışma Prensibi Bilmek İstiyorum (Bu Nasıl Bir Hastalıktır )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

Bu çoğu kişide vardır insaoğlunun yaratılışında var bence. Öğrenme arzusu öğrendikçe de körüklenen illet bişey :) Aklımda Heroes dizisindeki Sylar geldi aklıma çok ilgi çekici bir karakterdi.

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu bendeki hastalıktır  buna bilim aşkı diyoruz tahminimce  bilime  düşkün ve bilimin bilgisyar,elektronik yada mekanik dallarından biriyle ilgilenen bir insansın

Ayet var, ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bizde meslek hastalığıda sen bence ismail abi den feyz al biraz :) 

http://www.youtube.com/watch?v=vB2siOLE-BI

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

michael scofield gibisin yani :)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Merak etmezsen öğrenemezsin. Bende de var aynı huy. İyi ki de var.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Bir gun ogrenecek bir seyiniz kalmaz ise yalnizliktir bunun sonu

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek

Merak etmezsen sorun vardır zaten :\| gayet normal birşey takıntı yapma farklı değilsin :|

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

iqsuz bunu yazdı:
    -----------------------------

aynısı bendede var hocam
    sanırım bazı şeylerin mantığını bilmekten geçiyo
    şöyleki
    programlama öğrendikten sonra oyunların çalışma şeklini falan düşünür oldum pes oynarken falan:) 

burakbet bunu yazdı:

bence bu mühendisliktir

Hatta ben sürekli Tübitak NTV yayınları gibi popüler bilim kitapları okumaya çalışıyorum. Discovery Channel ve Nat Geo izliyorum. Öğrendikçe anladıkça zevk alıyorum mutlu oluyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

ilerlemeye dönük olduğunu hissettiğin an hiç vakit kaybetmeden bir doktora başvur psikolog yada psikiyatr ( her neyse ) ..

sonunda dönemeyeceğin bir obsesyon oluşum meydana gelebilir , buda baya bi  yaşamına fazlasıyla etki etmeye başlar.

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

tamamen aynı dusuncelere sahıbız. Bende aynı sekılde her telefonu elıme alısımda yada pcye bakısımda calısma prensıbını dusunurum.

mesela az once wow oynuyordum bu zeplınlerın gıdıs gelıslerı bır kuscudan dıger kuscuya ucusun algorıtmasını fılan dusunuyorum sureklı bır manyak ben degılmısım demekkı :D

diCk bunu yazdı:

Yeşil peri uyuşturucu maddeler nasıl yapılıyor biliyorsan pm. at ölene kadar dua edicem sana:D

hacı absinth bılmemde ot yetiştirmişliğim var :D ozel birşeyi yok mevsiminde ekiceksin 3 günde bir suluyacaksın. sömekleri yeterli büyüklüğe geldiğinde toplayacaksın. gölgede kurutup servise hazırlayacaksın :) kimi arkadaşların sölediğine göre üzerine sinek ilacı sıkınca kafası daha bir iyi oluyormuş denedik pek bişey değişmedi gibi geldi bana :D

yalnız bir arkadaşım var kendisi torbacı :D ayrıca ilkokul mezunudur. sana bütün kimyasallar dahil hemen hemen piyasadaki her uyuşturucunun yapımını bildiğini söyleyebilirim :D okul okusa kimyager olurdu şerefsiz :D 

Peroksite sor bu konuyu o yabancı sitelerdende araştırıyor :D

hacı o işin gerçeği ney biliyonmu :D  bir kaçtane çiçek besini var  onları düzenli kullandıgın zaman  ottaki THC oranı çok daha yüksek oluyormuş oda çok sağlam kafa yapıyor yani deneyin  değişik besinlerle :D  aynen mevsiminde ekmessen :D kafası topraga dogru egiliyor :D yat yatıyor :D

Konu sahibine : 

Hocam bendede farklı konuda var mesela ilgim olan birşeyin işleyişini tamamen ögrenmeyince rüyalarıma giriyor aq :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
Toplam Hit: 3275 Toplam Mesaj: 23