Kullandığım Herşeyin Çalışma Prensibi Bilmek İstiyorum (Bu Nasıl Bir Hastalıktır )
-
Bu çoğu kişide vardır insaoğlunun yaratılışında var bence. Öğrenme arzusu öğrendikçe de körüklenen illet bişey :) Aklımda Heroes dizisindeki Sylar geldi aklıma çok ilgi çekici bir karakterdi.
-
bu bendeki hastalıktır buna bilim aşkı diyoruz tahminimce bilime düşkün ve bilimin bilgisyar,elektronik yada mekanik dallarından biriyle ilgilenen bir insansın
-
bizde meslek hastalığıda sen bence ismail abi den feyz al biraz :)
-
michael scofield gibisin yani :)
-
Merak etmezsen öğrenemezsin. Bende de var aynı huy. İyi ki de var.
-
Bir gun ogrenecek bir seyiniz kalmaz ise yalnizliktir bunun sonu
-
Merak etmezsen sorun vardır zaten :\| gayet normal birşey takıntı yapma farklı değilsin :|
-
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------aynısı bendede var hocam
sanırım bazı şeylerin mantığını bilmekten geçiyo
şöyleki
programlama öğrendikten sonra oyunların çalışma şeklini falan düşünür oldum pes oynarken falan:)
-----------------------------burakbet bunu yazdı:
-----------------------------bence bu mühendisliktir
-----------------------------Hatta ben sürekli Tübitak NTV yayınları gibi popüler bilim kitapları okumaya çalışıyorum. Discovery Channel ve Nat Geo izliyorum. Öğrendikçe anladıkça zevk alıyorum mutlu oluyorum.
-
ilerlemeye dönük olduğunu hissettiğin an hiç vakit kaybetmeden bir doktora başvur psikolog yada psikiyatr ( her neyse ) ..
sonunda dönemeyeceğin bir obsesyon oluşum meydana gelebilir , buda baya bi yaşamına fazlasıyla etki etmeye başlar.
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------tamamen aynı dusuncelere sahıbız. Bende aynı sekılde her telefonu elıme alısımda yada pcye bakısımda calısma prensıbını dusunurum.
mesela az once wow oynuyordum bu zeplınlerın gıdıs gelıslerı bır kuscudan dıger kuscuya ucusun algorıtmasını fılan dusunuyorum sureklı bır manyak ben degılmısım demekkı :D
diCk bunu yazdı:
-----------------------------Yeşil peri uyuşturucu maddeler nasıl yapılıyor biliyorsan pm. at ölene kadar dua edicem sana:D
-----------------------------hacı absinth bılmemde ot yetiştirmişliğim var :D ozel birşeyi yok mevsiminde ekiceksin 3 günde bir suluyacaksın. sömekleri yeterli büyüklüğe geldiğinde toplayacaksın. gölgede kurutup servise hazırlayacaksın :) kimi arkadaşların sölediğine göre üzerine sinek ilacı sıkınca kafası daha bir iyi oluyormuş denedik pek bişey değişmedi gibi geldi bana :D
yalnız bir arkadaşım var kendisi torbacı :D ayrıca ilkokul mezunudur. sana bütün kimyasallar dahil hemen hemen piyasadaki her uyuşturucunun yapımını bildiğini söyleyebilirim :D okul okusa kimyager olurdu şerefsiz :D
Peroksite sor bu konuyu o yabancı sitelerdende araştırıyor :D
-----------------------------hacı o işin gerçeği ney biliyonmu :D bir kaçtane çiçek besini var onları düzenli kullandıgın zaman ottaki THC oranı çok daha yüksek oluyormuş oda çok sağlam kafa yapıyor yani deneyin değişik besinlerle :D aynen mevsiminde ekmessen :D kafası topraga dogru egiliyor :D yat yatıyor :D
Konu sahibine :
Hocam bendede farklı konuda var mesela ilgim olan birşeyin işleyişini tamamen ögrenmeyince rüyalarıma giriyor aq :D