Kullandıgınız Antivirüs Programları ?
-
S.a arkadaslar kullanıp memnun kaldıgınız banada tavsiye edebileceginiz bir antivürüs programina ihtiyac var pc cok yavaşladı hem performan hem de kötü yazılımlı vürüslerden kurtulabilecegim bir ilaç ?
-
Aleyküm selam
Comodo Internet Security -
Uzun zamandır Avira Premium Security Suite.3 aylık keyler dağıtılan siteler var.
Aviranın firewallunu kapatıp PC Tools Firewall kullanıyorum hem türkçe hem ücretsiz hemde comodoya güçlü bi alternatif.
-
kaspersky internet security... ilk günden bu yana güncelleme ve arama yaparken kasar ama virüsleri de kasar :D selametle
edit : ücretsiz versiyonlarını istersen comodo ve antivir dışında bişey kullanma derim
-
bende tam şimdi comod internet security kuruyordum denicem bakalım : )
-
Malwarebytes. Neredeyse 2 senedir aktif olarak kulladığım bir program yok ama şu mal.'ı öneririm yani. Kasper ile kıyaslanmaz ama hafife de alınmaz bir üründür.
-
comodo firewall
avira
zemana 64 bit
----
spybot d&s
malwarebytes
bunlarıda yalnızca tarama amaçlı kullanıyorum
-
norton 360 all in one ve malwaretebyte anti malware kullanıyorum. gayet memnunum.
-
ESET Smart Security 4
-
kaspersky 1 yıl bedava lisans dağıtıyormuş ben şu an onu kullanıyorum. türkçe ve 1 yıl lisanslı program :) http://www.z0r.net/konu/kaspersky-internet-security-2011
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Aleyküm selam
Comodo Internet Security
-----------------------------