Kullandığınız Firewallar Ve Özellikleri
-
Şimdi bu tür başlıklar çok olur ama onlardan biri olmasın diye cevap yazacak arkadaşlardan direk isim değil de neden kullandıklarını,artılarını eksilerini,ekstra özelliklerini mesela diğer programlarda olmayan özelliklerini yazmalarını istiyorum.Ben şu an outpost pro-firewall kullanıyorum.Biraz kasıyor ama güvenlik anlamında iyi,ayrıca spy ware tarama özelliği de var.Evet sizi dinleyelim :)
-
windowsun dahili firewallunu kullanıyorum,hiçbir özelliği yok,her türlü tehdide açık :D
-
Kullanmış olduğun Outpost Firewall içinde entegre olan Anti-Spyware özelliği az soru sorması ve pratikliği kolaylığıyla ilk 3'teki firewall programlarından biridir ayrıca Rus malıdır.Rus malı sağlamdır [Kaspersky örnek] Comodo Firewall free olmasına karşın şuanda 1.numara olarak gösterilmekte Zero-Day attacklarına karşı şuanda en iyidir.Ayrıca Firewall LeakTest'ten tüm bölümlerini geçen tek firewall dur.Ayrıca içinde bulunduğu HIPS ile bilgisayarda çalışan programları tek tek takip edebilir.Keylogger ve Trojan gibi zararlıları engelliyebilirsiniz.Zone Alarm ise yılların emektarı bir programdır.Zone Alarm Pro gerçekten üst seviye güvenlik için idealdir.Fakat Comodo,Outpost gibi firewall programlarından her testte daha düşük almaktadır.Ayrıca IM Secure gibi alternatif yazılımlarıyla göz dolduran araçları vardır.Birde ilk 3te bulunan Jetico Personal Firewall vardır kullanımı çok kolay ve yüksek güvenlik sağlayan bir firewall düşük sistemler için yapılmış kullanılması kolaydır.Ben şahsen Free programlara güvenmediğim için Zone Alarm Pro yu tercih etmekteyim.Fakat Vista SP1'e hala uyumlu firewall çıkarmadığı için bende bi sinirlilik yaratmasına rağmen gönlüm Zone Alarm Pro dan yana :)
-
check Point var. Antivirüs modülleri falan var. Genelde vpn için kullanıyorum.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Kullanmış olduğun Outpost Firewall içinde entegre olan Anti-Spyware özelliği az soru sorması ve pratikliği kolaylığıyla ilk 3'teki firewall programlarından biridir ayrıca Rus malıdır.Rus malı sağlamdır [Kaspersky örnek] Comodo Firewall free olmasına karşın şuanda 1.numara olarak gösterilmekte Zero-Day attacklarına karşı şuanda en iyidir.Ayrıca Firewall LeakTest'ten tüm bölümlerini geçen tek firewall dur.Ayrıca içinde bulunduğu HIPS ile bilgisayarda çalışan programları tek tek takip edebilir.Keylogger ve Trojan gibi zararlıları engelliyebilirsiniz.Zone Alarm ise yılların emektarı bir programdır.Zone Alarm Pro gerçekten üst seviye güvenlik için idealdir.Fakat Comodo,Outpost gibi firewall programlarından her testte daha düşük almaktadır.Ayrıca IM Secure gibi alternatif yazılımlarıyla göz dolduran araçları vardır.Birde ilk 3te bulunan Jetico Personal Firewall vardır kullanımı çok kolay ve yüksek güvenlik sağlayan bir firewall düşük sistemler için yapılmış kullanılması kolaydır.Ben şahsen Free programlara güvenmediğim için Zone Alarm Pro yu tercih etmekteyim.Fakat Vista SP1'e hala uyumlu firewall çıkarmadığı için bende bi sinirlilik yaratmasına rağmen gönlüm Zone Alarm Pro dan yana :)
-----------------------------paragrafai harika buldum ama sole bir soru olustu.. bu comodo ile zone pro arasindaki tek tercih nedenin comodonun free olmasi mi ?
-
key bulabilirsem kaspersky 7.0 int.sec. kullancam ama bulamadm bi türlü =)
-
Comodo Firewall daha onec pdf olarak hazirlamistim ayarlarini artilarini eksilerini...
-
sadece güvenlik duvarı arayan arkadaşlar için
lookunstop
bu linkte gerekli açıklamalar yapılmış:
http://www.langturk.com/looknstop-personal-firewall-kurulum-ve-ayarlar
isteyen arkadaşlarda burdan indirebilir:
http://www.upload.gen.tr/download.php/s3/s8f9aqws/_Firewall_2.06_Inc_Latest_Phant0m_V8_Ruleset.rar.html
virüs taramasından geçirdim.. -
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------key bulabilirsem kaspersky 7.0 int.sec. kullancam ama bulamadm bi türlü =)
-----------------------------
www.kavkiskey.com burda sağlam keyler var..
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------key bulabilirsem kaspersky 7.0 int.sec. kullancam ama bulamadm bi türlü =)
-----------------------------key e gerek yok birader trial versiyon kuullan 30 günde 1 resetle keye falan gerek kalmıyo
-
kaspersky 2009 gelen trojen yediriyo giden trojen yediriyo