Kullandiginiz İss, Kullandiginiz Paket, Memnuniyet Dereceniz?
-
Ben TTNET'ten İşyerim Yalın Ultranet Limitsiz 50Gb paketini kullaniyorum. Aylik 64 tl oduyorum, ay dolmadan AKK limitim dolmus oluyor. (Ne bir sey izlerim ne de indiririm.). Soz verilen AKK sonrasi kisitlanan hiz 5 mbps fakat 0,60 mbps tas catlasin 1,80 mbps falan aliyorum. Kafalarina gore guncelliyorlar tabii bu akk limitini (Her 10 dakikada bir kesilen internetimde snr degeri bir 15 oluyor bir 9.5, intervaled ve fastpath zamazingosu ve maksimum hiz degerleri de degisiyor her kesintinin ardindan.).
Soz verilen hiz 16 mbps'e kadar fakat ben maksimum 6 mbps goruyorum. Bunlar disinda sik sik kesilir internetim :)). Vaktiyle Smart Net kullanmisligim da var onda da maksimum 7 falan aliyordum. Sanirim santral'a olan uzakligimla alakali bir durum ;D. Kisaca memnun degilim.
Sizde durumlar nasil tarikat?
-
Parasını verdiğin hızı birebir görmek istiyorsan tek çare Kablonet. Neyse onu veriyorlar. AKK güya var pek uygulamıyorlar.
75 GB AKK (ayın ilk haftası bitmeden doluyor) + 50 megabit down, 4 megabit up + kablolu sinema paketleri açık yayın + her ay 100 dakika her yöne sabit hat + modem parası falan toplam : 60 lira.
Evdede şifresini bulduğum komşu wifi'ını kullanıyorum. Vodafone net oda 16 megabit geliyor gösteriyor ama 11 hız alıyorum. 60 kb upload var ama iş görüyor sonuçta.
mkyb tarafından 16/Ağu/17 17:36 tarihinde düzenlenmiştir
-
mkyb bunu yazdı
Parasını verdiğin hızı birebir görmek istiyorsan tek çare Kablonet. Neyse onu veriyorlar. AKK güya var pek uygulamıyorlar.
75 GB AKK (ayın ilk haftası bitmeden doluyor) + 50 megabit down, 4 megabit up + kablolu temel yayın + her ay 100 dakika her yöne sabit hat + modem parası falan toplam : 60 lira.
Evdede şifresini bulduğum komşu wifi'ını kullanıyorum. Vodafone net oda 16 megabit geliyor gösteriyor ama 11 hız alıyorum. 60 kb upload var ama iş görüyor sonuçta.

Buldum bahsi gecen tarifeyi.
-
Bu kotalı tarife sanırım. Ben Mart ayında geçmiştim. 1 Mayıs'tan sonra kotalı tarifeleri çıkardılar ama çok tepki gelince geri adım attılar. Şuan kotasız en yüksek 20 megabit hız veriyorlar diye biliyorum. Geçen arıza için geldiler dedim işler nasıl kotalı tarifeler çıktığından beri kimse bağlatmıyormuş. Taahhütü bitenler başka firmaya kaçıyorlar yakında bir ayar çekerler tarifeye dediler. Kotalı tarifelere geçilmesine sebepte Kablonet'in kendine ait yurtdışı çıkışı yokmuş. SOL ve TT çıkışlarını kullanıyormuş. Tabi AKK düzenlemesi sonrası geçen veri miktarının artması = artan para olacağı için kotalı yapmışlar tarifeleri.
-
mkyb bunu yazdı
Bu kotalı tarife sanırım. Ben Mart ayında geçmiştim. 1 Mayıs'tan sonra kotalı tarifeleri çıkardılar ama çok tepki gelince geri adım attılar. Şuan kotasız en yüksek 20 megabit hız veriyorlar diye biliyorum. Geçen arıza için geldiler dedim işler nasıl kotalı tarifeler çıktığından beri kimse bağlatmıyormuş. Taahhütü bitenler başka firmaya kaçıyorlar yakında bir ayar çekerler tarifeye dediler. Kotalı tarifelere geçilmesine sebepte Kablonet'in kendine ait yurtdışı çıkışı yokmuş. SOL ve TT çıkışlarını kullanıyormuş. Tabi AKK düzenlemesi sonrası geçen veri miktarının artması = artan para olacağı için kotalı yapmışlar tarifeleri.
17/06/2018 tarihinde bitiyormus zaten taahhutum. YEYYY ^^!!
"Türk Telekom internet paketleri ile sınırsız, fiber hızlı internet keyfini doyasıya yaşamak için Türk Telekom evde internet müşterisi olmanın tam zamanı! "
end tarafından 16/Ağu/17 17:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu kabloneti anlamıyorum. Çok az altyapısı var.
Tarihi Superonline dan eski ama superonline epey genişletti ağını fiber döşedi ama kablonet aynı tas aynı hamam.
Yoksa en avantajlısı yine kablonet görünüyor.
Şuan Superonline 25 mbit 75AKK fiber 54,9 tl ye kullaıyorum. Ay sonu taahhütüm bitecek. Güncel paketleri pahalı ve hızlar akk lar düşürülmüş.
Tek mantıklı seçene türk.net kalıyor geriye.
-
JOE bunu yazdı
Bu kabloneti anlamıyorum. Çok az altyapısı var.
Tarihi Superonline dan eski ama superonline epey genişletti ağını fiber döşedi ama kablonet aynı tas aynı hamam.
Yoksa en avantajlısı yine kablonet görünüyor.
Şuan Superonline 25 mbit 75AKK fiber 54,9 tl ye kullaıyorum. Ay sonu taahhütüm bitecek. Güncel paketleri pahalı ve hızlar akk lar düşürülmüş.
Tek mantıklı seçene türk.net kalıyor geriye.
-
Kablonet SOL'dan sonra en çok altyapıya yatırım yapan firma şuan. 2010'a kadar hiç bir yatırım yapmadılar ancak son 7 senedir çalışıyorlar. 2023'e kadar tüm Türkiye'de hizmet vermek istiyorlarmış. Gerçi ben çok sürmez özelleştirirler diyorum.

-
mkyb bunu yazdı
Kablonet SOL'dan sonra en çok altyapıya yatırım yapan firma şuan. 2010'a kadar hiç bir yatırım yapmadılar ancak son 7 senedir çalışıyorlar. 2023'e kadar tüm Türkiye'de hizmet vermek istiyorlarmış. Gerçi ben çok sürmez özelleştirirler diyorum.

Hocam yalin olarak internet alamiyor muyuz bunlardan?
Dakika makika istemiyorum meslea ben...
-
42 liraya 1 yıllık taahhütle 10 megabit 75 GB AKK alabilirsin sadece : https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,526,sadece-kablonet-kampanyasi
TT'nin sabit hat zorunluluğu gibi kablolu tv zorunluluğu var ama ondan ücret almıyorlar bu tarifede. Zaten yayın içeriğindeki kanallarda uyduda ücretsiz olan kanallar.
-
Grafikte İstanbul bitmiş gibi gösteriliyor ama daha İstanbul da tam hizmet vermiyorlar. Kaldı ki Türkiye...
Artık zaman içinde görürüz, yani inşallah görürüz
Memur kafası işte g.tünü kaldırıp iş yapmıyorlar.
Elin SOL ü yatırım yaptı kaymağını yiyor
internet servis saglayici kim nasil dudukleniyor turkiyemde kaliteli hizmet