Kullandığınız Laptopu Tavsiye Eder Miydiniz?
-
cankol bunu yazdı
Macbook Air kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim muhteşem cihaz. Sen prosunu düşünüyorsun, üstüne windows kurup harika şekilde kullanabilirsin.
Modeli şu an aklımda değil Lenovo Thinkpad serisinde de kullandığım bir cihazım var. Onu da tavsiye ederim çok iyidir.
Hocam, macbook air için windows işletim sistemi sorun çıkarıyor mu
Ben visual studio, photoshop, sql server vs.. kurmak istesem sorun yaşar mıyım
-
lenovo z510 oldukça memnunum ancak ekranı hiç hoşuma gitmiyor ful hd değil, pixeller sayılıyor, canlılık yok. Uyumlu full hd panel bulsam değiştirip kullanıcam ama tr de bulamadım yurtdışında varmış.
-
ontedi bunu yazdıcankol bunu yazdı
Macbook Air kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim muhteşem cihaz. Sen prosunu düşünüyorsun, üstüne windows kurup harika şekilde kullanabilirsin.
Modeli şu an aklımda değil Lenovo Thinkpad serisinde de kullandığım bir cihazım var. Onu da tavsiye ederim çok iyidir.
Aynen, bu kafamdaki en büyük soru işareti.
Apple dışında kafamda lenovo vardı, şimdi ek olarak dell ve monster de kafamda. Güzel bi konu oldu aslında. Yazan ve yazacak herkese teşekkürler.
-
ontedi bunu yazdıcankol bunu yazdı
Hayır windowsta herhangi bir sorun yok, zaten mac os x içinde bootcamp ile kolay kurulum yapıyorsun. Driverlar falan otomatik olarak kuruluyor windowsa o konuda kafan rahat olsun. Ancak bahsettiklerini kullanıcaksan pro al ya da air'in daha üst modelini al.
Pro ve Air arasındaki kendimce en güzel fark, Air ince ve şarjı 10-12 saat gidiyor. Ben mobillik anlamında aldım air'i o yüzden oldukça memnunum. Zaman zaman windowsa geçip counter oynadığımda oluyor :)
Hız performans konusunda bir şey takılmasın kafana windowsta aşırı hızlı. Benim olumsuz olarak tek gözlemlediğim, windowsta şarjı biraz daha çabuk bitiyor 4-5 saat gibi.
-
merhaba hocam, ben şunu al bunu al diye tavsiyede bulunmayacağım ancak kendi kullandığım monster modelinden örneklendirme olarak bir kaç şey yazabilirim. alalı 3 sene oldu bu arada.
benim için öncelikli şey oyun oynama ve render alma üzerineydi. mobil halde olmamda gerektiğinden laptop aldım.
öncelikle eksilerini söylemeliyim.kesinlikle çok ağır (4 kilo adaptörüyle birlikte hemen hemen). yani mobil olmam gerekiyor diye belirtmiştim, büyük eksik benim için.
turbo fanı sayesinde ısınma sorunum yok ama aşırı bir ses çıkarıyor. hani kulaklık felan kullanmıyorsan bu da bir sıkıntı. ama belki soğutucular ile bunun önüne geçilebilir bi nebze olsun.
kasası çok dandik. evet arkadaşlar hakkaten çok dandik. bir kere bile düşürmemiş olmama rağmen her yeri açıldı ve kilitleri kırıldı. kullanıcı hatası olması da çok manidar gelmişti. şuanki kasaları nasıldır bilemiyorum elbette.
bunlar dışında artı yönleri bol tabiki ama sırf bir bilgisayar için sırt çantası aldım 17 inç birde bulmakta kolay olmadı.
artı olarak, soğutucuya cidden ihtiyaç duymuyorsunuz ben duymadım en azından.
performans sorunum yok (gta v medium high karışık 60 fps alabiliyorum). 3 senelik bir alet için gayet iyi.
he bunlar yanında birde upgrade edilebilir bir kasası var.
servisi iyi hakkaten bugüne kadar kavgalı olmadık hiç.
ekstra olarak eklemek isityorum geçenlerde anakartımın çipiyle ilgili bi sorun yaşadım 3 sene boyunca başka bir hasar yaşamadım.peşin edit: yorumlara da biraz göz gezdirdim macbook + windows kombosu yapılıp tatmin edici bir performans alınıyorsa hiç başka bir markaya bulaşma bence hocam.
Lambo tarafından 09/May/15 14:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Lenovo y560 4 gb ram vardi 4 de ben taktim bide içinde 120 gb ssd var.Son derece muhteşem maşallah.Arkadaşların laptoplarda bişey yapmaya kalkınca takılıyor falan sinirleniyorum alışmışım uçak gibi laptopa :D
Burdan akustikelektrike teşekkür ediyorum.İyi makina seçmiş.
-
Garip, bugün rüyamda kullandığım laptoptan ne kadar memnun olduğumu, parasına değdiğini falan anlatıyodum asfasdasdas
Msi gt60 0ne, tavsiye ederim kesinlikle hocam.
-
Hocam alsam bi makina daha yine asus alirim yada samsung. A52f tr modeli k52f diye gwciyor makina i3 islemcili 3 gb ram a sahip ustunde win7 pro mevcut hdd mekanikti ssd ye gecis yaptim 3 sene once makina hala kopek gibi calisiyor. Kullanilan programlar photoshop ilustrator corel vs gibi video destegi haric butun grafik programlari takilmadan yag gibi calistiriyor. Daha gecenlerde islemciyi i3 den i5 460m gecirdim performans artisini goremedim tek eksigi ekran karti olmamasi. Hd grafik uzerinde calisiyor. Icerisine hyperx 550 li lik ssd taktim heralde butun yuku bu disk cektiginden iyi performans goruyorum. Laptopa kola meyvesuyu cay gibi malzemeler dokuldu hala canavar gibi ne klawye ne baska bisey degisti sadece mausepad in sol tusu arizalandi soktum yeni tus lehimledim hala da calisir
-
Valla hocam model değil benim görüşüm marka üzerine olacak.
Acer 6930G 7 senelik emektar. Ben Acer'dan çok memnun kaldım. Bundan sonra yine bu markayı tercih edeceğim muhtemelen.
Şimdiye kadar tek problemi; Şarj adaptörünün bozulması oldu.
Ben aldıktan sonra başka modellerini birkaç arkadaşıma da tavsiye ederek aldırdım, ama onlar çok sorun yaşadı. Bu da böyle bir anımdır.
-
Biocyte bunu yazdı
Valla hocam model değil benim görüşüm marka üzerine olacak.
Acer 6930G 7 senelik emektar. Ben Acer'dan çok memnun kaldım. Bundan sonra yine bu markayı tercih edeceğim muhtemelen.
Şimdiye kadar tek problemi; Şarj adaptörünün bozulması oldu.
Ben aldıktan sonra başka modellerini birkaç arkadaşıma da tavsiye ederek aldırdım, ama onlar çok sorun yaşadı. Bu da böyle bir anımdır.
Aynisi bende hala kullaniyorum. Temmuz 2009'da almistim. Acer'in efsane modellerinden biridir bu.
Almanya'da Acer cok populer. Lenovo pek tercih edilmiyo buralarda.
Florenzi tarafından 09/May/15 19:19 tarihinde düzenlenmiştir