folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Kullanici Adi Ve Sifresi Bilinen Kisinin Msn Yazismalarinin Gecmisini Bulma Hakkinda !

Kullanici Adi Ve Sifresi Bilinen Kisinin Msn Yazismalarinin Gecmisini Bulma Hakkinda !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hacı hotmaile mail atmaktan başka çaren varmı ?

hayır bana başka seçenek söleyin kapak olayım. savcılıga gitmek dışında.  ki o da hotmaile gider gene.

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Dese ki,sadece mail adresini ve konusmalarını yaptığı zaman aralıklarını bilmem yeter o zaman inanılabilir (istasyonların loglama işlevini bilmiyorum ama muhtmelen zaman aralıkları bile gerekmeyebilir..)fakat şifreyi öne sürmesi tamamen saçmalık.Bunu yapabilecek bağlantıları olan bir adamın zaten şifreye ihtiyacı yoktur servis sağlayıcının istasyonundan microsoft datacenterlarına ulaşan bir bilgiye erşiebielceğini iddia eden adamın şifreye ihtiyacı olmaz zaten bu loglara ulaşabilmek için şifre gerekmez en azından msn adresi şifresi gerekmez :) +o logları ms'ye ulaştıran istasyonunda onları fazla tutabileceğini sanmıyorum ama devlet kafayı çalıştırıp bişeyler yapmışsa 2yıl önce yaptığım bir msn görüşmesi bile halen saklanıyor olabilir..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

akla ilk gelen trojan veya keylog oluyor benim icin. ama pc den anladigi belirtmissin. bu sahislar senin pc de iyi oldugunu biliyorlar ise ve internette veya ssagda solda bir yerlerden duydular ise oylesine konusuyorlar diyecegim ama o zaman iddaa ya kalkismazlar sanirim.

belki keylog trojan yada msn sniffer falan olabilir.eger ayni ag uzerindeiseniz...

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek
    onu yapabilecek adam şifre olmadan da yapar. saçma bence

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

bana kullanıcı adını ve şifreni versen sohbet günlüklerine ulaşmak için yapacağım şey kişi listendekilerle konuşurken sen gibi davranıp -illaki biri sohbet geçmişi tutuyordur- karşı tarafla yapılan sohbet geçmişi log'unu bi şekilde karşı taraftan istemek -her adres için ayrı ayrı istencek tabi- şüphelenipte göndermemezlik yapmazlar heralde, kişi listendekilerin bi kaçı tutmuş olsa ve bu bi kaçı da bana kayıtlarını gönderse inanman için kafi olur heralde. iyi kötü bir yöntem işte iddaayı kazandım mı kazanmadım mı :P :D

çok uzakta uzak denizlerde...
Toplam Hit: 27122 Toplam Mesaj: 46