Kullanıp Da Unutamadığınız Cep Telefonu Var Mı ?
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------nokia 6600, unutulur mu tombik :)
-----------------------------6. yılı oluyor hala kullanılıyorum:) artık diğer telefonları göre göre ağır gelmeye başladı.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
siemens st55 hiçbi telefona buna ettiğim kadar küfür etmedim
aynen hocam ben de kullanmıştım...canavar gibi fotoğraf çekerdi ama ne bluetoothu ne kızılötesi vardı, mms desteği hiçbi operatörle uyumlu değildi, ikide bir takılıp bozulurdu, tuşları 2 ayda soyulurdu.en sonunda yandı kendi kendine :) ama şık ve küçük bir telefondu yine de -
olivetti bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------nokia 6600, unutulur mu tombik :)
-----------------------------6. yılı oluyor hala kullanılıyorum:) artık diğer telefonları göre göre ağır gelmeye başladı.
benimki de 6. senesinde, sadece bir defa pil değiştirdim bir defa da düşürdüğüm için ekranı tamir gördü, yepizyeni duruyor.çok ağır gelmeye başladığı için babama verdim 2. hattını takıyor. -

bundan 1 tane olsa fena olmazdı zamanında şaka bi,r yane nokia 3230
-
MMB bunu yazdı:
5210 turuncu kabına hastaydım :)

Aha bende mavisi vardı gözümden sakınırdım telefonu.Sonra deniz şortunun cebinde unutum bodoslama denize atlayınca sakınan göze çöp battı tabi =) -
Simens A-52 Yuzlerce Kez Dusmesine Rağmen Bişey Olmamıs Ama Yağmurda Kalması Sonucu Bozulmustu :D:D
Sony Ericson w810i Acaip SÜper Kısayolları Olan Bi Telefondu Garanti Faturamı İç Edip Telefonu Daha Beter Sekılde Yollamasıyla Oda Tarif Oldu
Şimdi 5800 Express Music Kullanıyorum Cok Memnunum :D
-
HeadBanger bunu yazdı:

-----------------------------İşte İlk telefonum :D telsiz gibi anteni pantolonun cebinden çıkardı :D
-
samsun d500 cok kral telefondu:)

-
bide su turkcell ın 1000 kontor hedıye ıle verdıgı lanet telefon var :D

-
uzun, telsizli bir panosonik tel vardı oydu ilk telefonum kullanma ihtiyacı duymasamda oynuyordum arada(edit: panasonic gd92 imiş)
ama onu geç unutamadığım telefon nokia nın yanlarından renk renk ışıklar saçan telefonu asıl o onu hiç unutamıyorum, birde tuvalete düşmüştü onunda etkisi vardır:) (edit: hatırladım 3220)