Kullanıp Da Unutamadığınız Cep Telefonu Var Mı ?
-
90 lı yılların sonlarına doğru aldığım bir nokia 32-10 vardı güzel telefondu gerçekten şimdi bulsam yine alırım. Birde 2004 te aldığım sony ericsson w800i harika bir telefondu.
-
nokia 8310 hala nostalji yapmak için arada kullanırım
bide sony ericsson w810i
-
nokia 5110 :)))
-
bugraok bunu yazdı:
-----------------------------
bide sony ericsson w810i
-----------------------------8310 kullandım , w810i de arkadaş da var taş gibi telefon ses kalitesi kamera falan gerçekten bugün bile kaydadeğer seviyede diye düşünüyorum.
-
5110
ilk telefonum
ilkler unutulmaz:D
-
RootB bunu yazdı:
bugraok bunu yazdı:
bide sony ericsson w810i
-----------------------------8310 kullandım , w810i de arkadaş da var taş gibi telefon ses kalitesi kamera falan gerçekten bugün bile kaydadeğer seviyede diye düşünüyorum.
-----------------------------azıcık ayarlarıyla oynadığın zaman tam bir canavara dönüşür w810i 2mplik kamerasının yazılımını değiştirince uçar adeta ses dosyalarına dokunduğun zamansa kapışacak telefon yoktu zamanında
-
Antalya ya tatile gittigimde calinmisti :| o.cocuklari :|

-
sony ericcson k750i ((: hastasıyım onun sıfırnı bulsam tekrar alacam :)
-

Bu Telefonu Kullanıpda unutmak mümkün mü. k700i. telefonda yok yok. sadece memory card yoktu. dahili hafıza 41.mb
Menüsü ayarları herşeyi on numaraydı şimdi n73 var ama yavaş hantal biraz kullanışsız. gerçi teknoloji açısından çok faydalarını görüyorum ama erikson
yapsaydı onun da kralını yapardı. ey gidi k700i ulan nostaljiye bayılıyorum konuyu açan kardeşe sonsuz teşekkür. şu telefon beni gerilere götürdü.
-
sx1 abü kesinlikle..
ilk all in one telefonumdu, os barındıran ilk telefonumdu, program atıoduk uzaktan kumanda programı falan, ne şaşırtmıştı zamanında ohaaa lan alete bildiin yazılım kuruyoz diye.2 senede neler yapmadım alete, ngage oyunu calıstırdı, modifiye customların haddi hesabı yok zaten, en son linux bile kuruluyordu, ben bu kadar genişlemeye acık bi telefon daha görmemiştim.
şimdi iphone kullanıyorum, 3-4 sene sonra bu baslıgada kesinlikle iphone yazarım, arada kullandıım 3250,e65,n95 hep aynı bokun lacivertiydi, upgrade edilmiş haliydi. ama iphone yenilikti. bakalım ilerde neler cıkacak :|