Kullanmadığım İlaçları İhtiyaç Sahiplerine Vermek İstiyorum
-
Şu an elimde 2 kutusu açılmamış Lustral Special 100 mg tablet ve Anafranil SR 75 var ayrıca yarım kutu yine Lustral Special var son kullanım tarihleri 2012 dir ben kullanmıyacağım artık kullanmayı bıraktım, ucuz ilaçlarda değil çöğe atmakta istemiyorum eczacıya sana verim ihtiyacı olana verirsin dedim yok abi kalsın dedi, sen istediğine verirsin dedi bende o yüzden burada konu açım dedim,
-
Eczacı adam para kazanmak ister:) bu ilaçlar ne tür hastalıklar için? netten aratım alzheimer diyorlar nekadar doğru bilemem. lustral içinde erkekler için geçiktirme gibi bir yan etkisi varmış o da nekadar doğru bilemem:) umarım ihtiyacı olan birine ulaştırabilirsin.
-
senin ban ne zaman açıldı :S
-
Bende ileri deredece Obsesif Komposif Bozukluk var bu duruma istinaden rahatsızlığım daha da artınca halüsinasyon ve arada sesler duyma gibi durumlara tekabül etti son olarak doktorum bu ilaçları yazdı yaklaşık 3 ay kadar kullandım ama artık gerek psikolojim olsun gerekse fizyolojik yapım olsun dayanmamaya başladı aniden kullanmama kararı aldım ilacıda alırken çok fazla aldım ilacım biter bulamam gerek olur gibisinden düşündüğüm için, o yüzden ilaçlar elimde fazla ve atıl bir şekilde bir köşede duruyor azımsanmıyacak kadar fazla bu ilaçları kullananlar; bazı yeşil reçeteli ve kırmızı reçeteli ilaçlarda var ama bunların kullanımını tedavi amaçlı kullanmayacak kişilerde çıkabilir diye onları vermiyorum o tür ilaçları imha ettim gerçekten ihtiyacınız varsa tarafınıza göndere bilirim arkadaşlar,
Edit:Konuyu saptırmıyalım konuyu amacı dışında saptıran bana hakarete çeviren olursa itinala şikayet ederim, iyi forumlar,
-
o ilaçlar doktora danışılmadan kullanılırmı ?
-
hımm.. banlanacak konular açmanın sebebi anlaşıldı hoca geçmiş olsun...
Düzenleme: bu arada İtiniyla şikayet ederim demişsin sana göre saptırma neyse! hayatta en sevmediğim şey böyle tehditler dilediğini yapabilirsin...
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
o ilaçlar doktora danışılmadan kullanılırmı ?
-----------------------------Tabiki kullanılmaz hem yan etikileri fazla hemde kullanım mantığı var kullanan kişilerin tercih etmesi daha doğru bir karar olur,
-
bir ara sağlık ocaklarında felan topluyolardı en sağlıklısı bu.onlar ihtiyaç sahibini bulur heralde.
-
Lustral'i alabilir miyim?
-
Hocam bende lustrale talibim. Reçete atabilirim.
-
en yakın saglık ocagına götür teslim et... hatta acık kutuları bile götürebilirsiniz. orda en yararlı şekilde kullanılıyor. viole arkadasımızda söylemis zaten yazdıktan sonra gördüm