folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kullanmadığım İlaçları İhtiyaç Sahiplerine Vermek İstiyorum

Kullanmadığım İlaçları İhtiyaç Sahiplerine Vermek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

sağlık ocaklarına verebilirsin hocam .. doktor bilgisinde verilmesi daha iyi :)

bu arada döndüğüne sevindim .. Hoşgeldin :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim arkadaşlar aranıza katılmak gerçekten hoş özlemişim sizleri,

Reçetesi olan arkadaş reçeteni tararsan sana göndere bilirim sonuçta kullanımı hafife alınmayacak ilaçlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Güncel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_MeRCy
    No_MeRCy's avatar
    Erkek

kardesim bakırkoy belediyesının halk eczanesi adında ilac toplayan birimi var oraya bırakabılırsn ilaclarını tam olanları ve yarım olanları yada isine gelmiyorsa ASM,hastane,kızılay vs gibi yerlere bırakabılırsın, (okadarda pahaı degil ilaclar)

"Parmağımla insanlara yıldızları gösteriyorum, onlar parmağıma bakıyorlar"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

No_MeRCy bunu yazdı:
    -----------------------------

kardesim bakırkoy belediyesının halk eczanesi adında ilac toplayan birimi var oraya bırakabılırsn ilaclarını tam olanları ve yarım olanları yada isine gelmiyorsa ASM,hastane,kızılay vs gibi yerlere bırakabılırsın, (okadarda pahaı degil ilaclar)

-----------------------------

Bence de en mantıklısı böyle bir yere bağışlamak, yarın bir gün senin bu yolladığın ilaçlar bazı müritlere ölümcül yan etkiler yapar sonra sen suçlu duruma düşersin.

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 2768 Toplam Mesaj: 16