Kum Gibi‘Ye Ruslardan İnce Ayar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

ahmet kaya da bizim demesinler lan

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

olabilir hacılar ama bi kere adamın terörist sempatizanı olmasını kabullenmiyorum. yazmıyım dedim konu kaymasın dedim ama bu böyle. yusuf hayaoğlunun katkısı nedir dersen ahmet kayanın en kral şarkılarını o yazmıştır ve ahmet kaya o adam kazık atmıştır.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

ahmet kayanın da sesi borazan gibi şöyle bi düşününce. onun şarkılarına hayat veren yusuf hayaoğlu. gerisi yalan. yanlış adam meşhur olmuş.

Bi cacık bildiğin yok bari bok atma. Yusuf Hayaoğlu zaten bestelerini Ahmet Kaya'dan başkasının söylemesini istemiyordu ne kazığı atmış merak ettim. Adam burda şarkı paylaşıyor siz hemen Serdar Ortaç moduna geçiyorsunuz ayıp ya...

Edit: O bestelere o yorumu katan o sevgiyi o duyguyu katan kişide Ahmet Kaya'dır. Konuyu dağıtma hocam.

sihirli cümle bu galiba : bi bok bildiğin yok yeaahhhh!

iyiymiş

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

yusuf hayaloğlu zaten a. kayanın bacanağıydı yanlış hatırlamıyorsam. öle kazık atılacak ne oldu bilmiyorm.

ama ah ulan rıza bi başkadır. hayaloğluda bi başkadır.

ama şarkının amina koymuşlar. rezil etmişler. ahmet kayanında sesi iyidir.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

Şarkı bok gibi olmuş. Ahmet Kaya'nın şarkılarını, Ahmet Kaya'dan başkasından dinleyince aynı tadı vermiyor nedense... :)

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

olabilir hacılar ama bi kere adamın terörist sempatizanı olmasını kabullenmiyorum. yazmıyım dedim konu kaymasın dedim ama bu böyle. yusuf hayaoğlunun katkısı nedir dersen ahmet kayanın en kral şarkılarını o yazmıştır ve ahmet kaya o adam kazık atmıştır.

sırf adam "terörist sempatizanı" diye müziğine kötü demek aptalca.

bu sempatizanlık olayını açıklamak isterdim ama gerek yok ak, boşa gitcek nası olsa.

kahrolsun bağzı şeyler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    Ern3st bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

sırf adam "terörist sempatizanı" diye müziğine kötü demek aptalca.

bu sempatizanlık olayını açıklamak isterdim ama gerek yok ak, boşa gitcek nası olsa.

kesinlikle doğru 

sırf adam seninle aynı görüşte diye müziğini yüceltmek kadar aptalca

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sevdiğim bir şarkıdır. Zaman zaman dinlerim. Ruslar bunun polifonik versiyonunu yapmış rusçadan demek :D 

Yazık lan şarkıyı mahfetmişler.

Yusuf hayaloğlu vs.. ne alaka ya ? Yok o ona şarkı vermiş diğeri ona kazık atmış, terörist sempatizanıymış falan filan... Konumuz bumudur ?

Ayrıca bir kişinin görüşü seninkiyle uyuşmuyor diye yaptığı işi kötülemek etik mi ? Çok ayıp bişey. Ben adamı sevmiyorum, ama şarkıları şöyle böyle diye eleştirsen sana katılanlar olurdu..

Adam terörist bile olsa gerçek bir efsane ses ve seslendirdiği parçalar bir harika. Kim yazarsa yazsın, adam iyi seslendirmiş. 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

yusuf hayaloğlu zaten a. kayanın bacanağıydı yanlış hatırlamıyorsam. öle kazık atılacak ne oldu bilmiyorm.

ama ah ulan rıza bi başkadır. hayaloğluda bi başkadır.

ama şarkının amina koymuşlar. rezil etmişler. ahmet kayanında sesi iyidir.

bilmiyorum yusuf hayaloğlu'nun sesini ben pek sevmem mesala. şarkı sözleri filan adam kral yazıyor ama söyleme işi ahmet kaya bi kaç gömlek daha üstün.

ahmet kaya'nın sesi değişkenlik gösteriyor şarkıdan şarkıya tonlama farkı yapıyor adam o yüzden kimse yakalayamıyor o kaliteyi. başkasından duyunca kulak tırmalıyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Yav kötü olmuş kabul, zira biz alışığız muhteşem haline:) Tüm tartışmaya son noktayı Rus punk gurbu koymuş boşverin, çok beğenmiş olmasalar söylemeye kalkmazlardı, Ruslar bile biliyor Kaya' nın değerini biz hala tartışıyoruz:)

Not İlk film Johny Deep' in Cehennemden Gelen filmindeki, sinema tarihine geçmiş afyon çekme sahnesini gördüm, klip baştan aşağı uyuşturucu reklamı zaten, şarkıdan ne anladılarsa:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 3202 Toplam Mesaj: 30