Kum Torbası
-
Arkadaşlar haliyle ramazan aynin gereği spor vebenzeri etkinliklerden uzak kaldik.Bayram çıkışı bir kum torbası
almayı düşünüyorum evde herhangi bir odaya asmak için.Bunun çelik dübele falan ihtiyaci oluyormuş.Tüm malzemelerini
topluca satan yerler hakkinda bilginiz var mi? Ankara olmasi kaydi ile şehir dişi olmaz.
-
nalbur
-
kum torbasıyla çalışırken dikkat et tehlikeli olabiliyor
-
golgi;
kardeş ben alişiğim kum torbasina zamaninda spor salonuna giderken çalişirdik problem yok düşüncen için teşekkürler
sessizadam;
Hocam bana Ankara'da adres ve fiyat lazim
-
Ankaralı değillim orasınıda sen bilicen kardeş
-
Çelik dübel dediğin şeyi tavana monte edebilmen için, şapı kolayca parçalayabilecek güçte darbeli matkap gerekli. Gerekli derinliğe ve genişliğe sahip olduktan sonra çelik dübeli takabilirsin ancak korniş takmak kadar kolay olmadığını bilmelisin. Hatta o şapı kırarken seni izlemek isterim. Eminim çok eğlenceli olacaktır. :)
Not: tek bir dübele kum torbası asmak yerine tutuşu sağlamlaştıracak bir aparat kullanmalısın. Mesela uzun bir profili tavana 4 - 5 yerinden monte ettikten sonra kum torbasını bu profile asabilirsin. Çok daha güvenli olacaktır. -
İzmir Caddesinde Ülkealan Pasajı var. Orada bu tip şeyleri satan dükkanlar var. Hepsiburada.com'da kargo bedava kampanyası var.
-
Arkadaşın dedigi gibi hepsiburada,com' dan bakabilirsin çelik dübelidir falan yanında gönderiyorlar yanlış hatırlamıyorsam
-
boks eğitimin yoksa direkt kum torbasına girersen bilekler gider hoca dikkat et
ama deli kalori yakıyor :)
kiracıyım bana şöyle bişi lazım ama bu küçük
DJ_Alper tarafından 14/Ağu/12 11:25 tarihinde düzenlenmiştir
-
sessizadam ;
ankarada son bir senedir bulunuyorum kardeş bende ankarali değilim
NaZi_;
Hocam mali buldukdan sonra monte etmesi problem olmaz da şu bahsettiğin güvenli aski aparati nasil bişey fotoğrafini
koysan güzel olur
DJ_Alper;
boks eğitimim yok ama bu konularda oldukça iyiyimdir bilek düşmez sağlamdir isinmadan öyle bir ahmaklik yapmam hocam
-
Vallaha boks torbasına acayip hevesim varda tavanın amına koyarım diye korkuyorum :D bide evde fazla yer yok
Nasıl boks yapmayı bilmeyince bileklere birşeymi oluyormuş :D
Ben insan olmadığım için tahtaya felan yumruk atıyordum hiç acımıyor elim geçen aynaya attım birşey olmadı :D