Kum Torbası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

Arkadaşlar haliyle ramazan aynin gereği spor vebenzeri etkinliklerden uzak kaldik.Bayram çıkışı bir kum torbası

almayı düşünüyorum evde herhangi bir odaya asmak için.Bunun çelik dübele falan ihtiyaci oluyormuş.Tüm malzemelerini

topluca satan yerler hakkinda bilginiz var mi? Ankara olmasi kaydi ile şehir dişi olmaz.

Cahillerle yaptığım bütün tartışmaları kaybettim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

nalbur

seSSizadam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

kum torbasıyla çalışırken dikkat et  tehlikeli olabiliyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

golgi;

kardeş ben alişiğim kum torbasina zamaninda spor salonuna giderken çalişirdik problem yok düşüncen için teşekkürler

sessizadam;

Hocam bana Ankara'da adres ve fiyat lazim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

Ankaralı değillim orasınıda sen bilicen kardeş

seSSizadam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Çelik dübel dediğin şeyi tavana monte edebilmen için, şapı kolayca parçalayabilecek güçte darbeli matkap gerekli. Gerekli derinliğe ve genişliğe sahip olduktan sonra çelik dübeli takabilirsin ancak korniş takmak kadar kolay olmadığını bilmelisin. Hatta o şapı kırarken seni izlemek isterim. Eminim çok eğlenceli olacaktır. :)

Not: tek bir dübele kum torbası asmak yerine tutuşu sağlamlaştıracak bir aparat kullanmalısın. Mesela uzun bir profili tavana 4 - 5 yerinden monte ettikten sonra kum torbasını bu profile asabilirsin. Çok daha güvenli olacaktır.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

İzmir Caddesinde Ülkealan Pasajı var. Orada bu tip şeyleri satan dükkanlar var. Hepsiburada.com'da kargo bedava kampanyası var. 

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek

Arkadaşın dedigi gibi hepsiburada,com' dan bakabilirsin  çelik dübelidir falan yanında gönderiyorlar yanlış hatırlamıyorsam

siyah beyaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

boks eğitimin yoksa direkt kum torbasına girersen bilekler gider hoca dikkat et

ama deli kalori yakıyor :)

kiracıyım bana şöyle bişi lazım ama bu küçük

http://www.spor77.com/image/cache/data/KUM%20TORBASI/Bavessa-buyuk-boks-standi-250x250.jpg

DJ_Alper tarafından 14/Ağu/12 11:25 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byorumcek
    byorumcek's avatar
    Erkek

sessizadam ; 

ankarada son bir senedir bulunuyorum kardeş bende ankarali değilim

NaZi_;

Hocam mali buldukdan sonra monte etmesi problem olmaz da şu bahsettiğin güvenli aski aparati nasil bişey fotoğrafini

koysan güzel olur

DJ_Alper;

boks eğitimim yok ama bu konularda oldukça iyiyimdir bilek düşmez sağlamdir isinmadan öyle bir ahmaklik yapmam hocam

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Vallaha boks torbasına acayip hevesim varda tavanın amına koyarım diye korkuyorum :D bide evde fazla yer yok 

Nasıl boks yapmayı bilmeyince bileklere birşeymi oluyormuş :D

Ben insan olmadığım için tahtaya felan yumruk atıyordum hiç acımıyor elim  geçen aynaya attım birşey olmadı :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
Toplam Hit: 4185 Toplam Mesaj: 18