Kum Torbası Hakkında
-
Zeytun-i bunu yazdı
Bu tip aletler için ısınmak çok önemli.
Ya aslında sporun en küçüğünden en büyüğüne kadar ısınmak çok önemli hayati sakatlıklara yol açıyor genelde ısınmak çoğu spor kazalarının %90'ı ısınmamazlıktandır yada yeteri kadar ısınmamaktır.
O yüzden seçimi yap abi + bir ağırlık olduğu için hafif 1 koşu bile yapim desen pat diye incitebilirsin lif atabilirsin bir ton olay işte.
Isınmak çok öneli çok o yüzden ısınmak için en güzel hemde gezmiş oluyorsun bisiklet çok önemli koşu vs yapmadan önce bile bisikletle ısınmak çok iyi gelir.o zaten önemli kural hocam :) tavsiyene sürekli uyuyorum.
@retret
abü, yeri gelirse tekme atarız. :R
@path
reyiz bilmiyorum artık bakacağız güçlü mü değilmi..
-
geleyim yanına canın sıkıldıkca tekme salla bana :P
şaka bi yana tekrar geçmiş olsun hacım :)
-
bacak egzersizlerine bak bir vucut sitesinden düzenli olarak bunları uygula artı olarak kendini öyle bir motive etki çok daha iyi olacak bacaklarım 100km yüriyicem vs diye kendine telkinler ver sporu yap gaz müzikler dinle yürüyüş yap
bak 2. dediğim kendine telkin verdediğim yer varya en önemsiz gözüken yer gibi görünüyo fakat en önemlisi o motivasyon çok önemli geçem bi çıktım 15 km yürüdüm amq :D az tabi 30 km yürüyebilirim :D
-
Bodoslamaya iş yapma önce git doktora sor sonra tatlımı ısmarlarsın :)
-
uri boyka var ama :D, hocam doktoruna danışman en iyisi
-
Doktora fizyoterapiste danış kardeş, biz seni yanlış yönlendirmeyelim, sakata gelmne şakası olmaz bu işlerin.