folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kupa Cekme Ve Hacamat?

Kupa Cekme Ve Hacamat?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Bunu sülüklede yapiyolar o da piskani ceker varis neyim varsa iyilestirir

..Morali hep bozuk olan insan..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

ben yaptiracak olsam kendi bardaklarimi alir giderim kimsenin kullandiği bardakla yaptirmam.

In every job there is a no
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    perize
    perize's avatar
    Erkek

Olaya kan vermek acısından bakmak yanıltıcı olur çünkü ;

hacamat'a vucuttan alınan kan deri altındaki kılcal damarlardan toplanıyor,kan bu bölgelerde daha ağır hareket ettiği için o bölge rahatlıyor yerine taze kan geliyor,,

Kan vermede ise direk vucudun uygun bölgelerinden ana damarlardan toplanıyor,bu bir nevi akan bir dereden su almak gibi,,

kan vermek farklı bir olay hacamat yaptırmak ise daha farklı bir olay dolayısıylada sonucları da bir birlerinden farklı.Taktir sizin.

Not: hacamatta tek kullanınlık siseler kullanılıyor ve atılıyor.

perize tarafından 05/Tem/14 00:01 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

çok sikim götten uydurma bir şeye benziyor

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

çok sikim götten uydurma bir şeye benziyor

bilmeyene demek böyle görünüyor olay.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    perize bunu yazdı

Olaya kan vermek acısından bakmak yanıltıcı olur çünkü ;

hacamat'a vucuttan alınan kan deri altındaki kılcal damarlardan toplanıyor,kan bu bölgelerde daha ağır hareket ettiği için o bölge rahatlıyor yerine taze kan geliyor,,

Kan vermede ise direk vucudun uygun bölgelerinden ana damarlardan toplanıyor,bu bir nevi akan bir dereden su almak gibi,,

kan vermek farklı bir olay hacamat yaptırmak ise daha farklı bir olay dolayısıylada sonucları da bir birlerinden farklı.Taktir sizin.

Not: hacamatta tek kullanınlık siseler kullanılıyor ve atılıyor.

Açıklayın hocam: kanın kapillar damarlarda yavaş hareketmesi ve  bu bölgelerin rahatlaması/taze kanın gelmesi arasındaki ilişki nedir?

Vücudumuzda taze ve bayat kan mı vardır? Varsa bayat olan kanın sebep olduğu fizyolojik komplikasyonlar nelerdir? Hacamat hangi fizyolojik ve/veya biyokimyasallar yollarla bu komplikasyonları engellemektedir? Vücudun bayat kana karşı herhangi bir cevabı yok mudur ki dış müdahale gerekmektedir?

Bunların cevabını alayım daha iki üç batch soru var aklımda. Herkes konuşuyor ama sen bildiğini iddia ediyorsun hocam, o yüzden sana soruyorum.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yNsr bunu yazdı

ben yaptiracak olsam kendi bardaklarimi alir giderim kimsenin kullandiği bardakla yaptirmam.

Zaten öyle yapacaksın bardak 3-5 lira. Ben böyle yapmıştım. Ama Vakumlu olanları da var kendi getirdiği onu tavsiye etmiyorum. Çünkü yıkayıp başkasında kullanabilir hepatit hastalıkları başta olmak üzere başka hastalık bulaştırabilir. Dikkat etmek lazım. Aynı şekilde jilet e de dikkat etmeli.

Ek olarak ben faydasını gördüm. Sizde faydasını görürsünüz diye bir şey yok. Bireysel farklılık tabii ki olabilir Doktorlar bile kişiye özel ilaç üretilmesi konusunu tartışıyor. Müthiş bir rahatlık ve hafifleme oluyor. Yaklaşık 1 yıl en ufak bir hastalık başıma gelmedi.(hasta olacağız diye bir kural yok tabi). Atılan çizikler 10 güne bile kalmıyor siliniyor. Zaten çok yüzeysel çizikler. Traş olurken deriyi kesmek bile bundan büyüktür. Jiletlerken hissetmezsiniz çünkü o bölgeyi bardakla vakumlayınca uyuşuyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı
    yNsr bunu yazdı

Zaten öyle yapacaksın bardak 3-5 lira. Ben böyle yapmıştım. Ama Vakumlu olanları da var kendi getirdiği onu tavsiye etmiyorum. Çünkü yıkayıp başkasında kullanabilir hepatit hastalıkları başta olmak üzere başka hastalık bulaştırabilir. Dikkat etmek lazım. Aynı şekilde jilet e de dikkat etmeli.

Ek olarak ben faydasını gördüm. Sizde faydasını görürsünüz diye bir şey yok. Bireysel farklılık tabii ki olabilir Doktorlar bile kişiye özel ilaç üretilmesi konusunu tartışıyor. Müthiş bir rahatlık ve hafifleme oluyor. Yaklaşık 1 yıl en ufak bir hastalık başıma gelmedi.(hasta olacağız diye bir kural yok tabi). Atılan çizikler 10 güne bile kalmıyor siliniyor. Zaten çok yüzeysel çizikler. Traş olurken deriyi kesmek bile bundan büyüktür. Jiletlerken hissetmezsiniz çünkü o bölgeyi bardakla vakumlayınca uyuşuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ynNtvHFrvDQ

19:59   21:09 da çıkan kan gibi pelte kıvamındami çıktı sendede ?

yNsr tarafından 05/Tem/14 00:46 tarihinde düzenlenmiştir

In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@yNsr

Benden bu kadar koyu ve çok çıkmadı ama arkadaşımdan çıkan böyleydi. Fotoğrafları var ama hangi hdd de kim bilir. Süleyman

m GÖK ün Hacamat kitabını okuyun. Detaylıca anlatıyor. 

Yaptırmadan önce aspirin içmeyin kan çıkan yerlerde su damlaları pelte şeklinde kalıyor. Biz de birisi içmiş en sona onu bırakmıştık.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Hacamat ve Faydası (70 Hastalığın Şifasıdır).

cok eski zamanlardan beri kullanılan bir tedavi yontemi.hijyeni dikkat etmek lazim.faydasi olmasa bu zamana kadar gelmezdi diyorum.denemek lazim.

http://dogaltedavi.wordpress.com/2012/11/18/hacamat-ve-faydasi-70-hastaligin-sifasidir/

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 5609 Toplam Mesaj: 31