Kuran Da Tayyip De Varmış.
-
kuran da ankara nasıl telffuz ediliyo acaba?
ayrıca belki ilerki yıllarda türkiye ve ankara gibi bir yer tayyeap diye biri kalmaycak.kurandaki yazanlar ne olacak.oysaki her çağa hitap eden bi kitaptır.kısaca fake!
herkeze benden çay!
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
başlığı okudum güldüm ulan tayyip ülkeyi ne hale getirdin herkes mala bağlamış gezio ,)))
-----------------------------Bu adamın olimpiyat derecesi vardı önceden... Yazık olmuş :|
-
Hocam keşke diyanet eski başkanının ve diğer ilahiyat hocasının yorumlarını'da koysaydın.
Kafayı yemiş bu adam, foxta bir programda çıkıyor kaşı başka gözü başka oynuyor adamın.
-
Adamı zorla dinden imandan eder bunlar.
-
diamonique bunu yazdı:
Bu adam 2006 da israile göktaşı düşecek demişti. Hala bekliyorum...
-----------------------------takip deyiz :)
-
wking bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
Kuran da çok fazla okuyup yorum yapma kafayı yersin derlerdi.
Çok doğru söylemişler.TV8 dede şifreler diye program yapıyorki rezalet ötesi.
-----------------------------Sana mesajım: Saçmalıyosun, Kuran'ı fazla okumayın kafayı yersin ne demek! Yok öyle bir şey, varsa öyle bir şey iddia eden gelsin karşıma ya da siktirsin gitsin! Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar.
Konuya mesajım: Kim Kuran'da Tayyip'in olduğunu iddia ediyorsa siktirsin gitsin gerizekalı hayvan öküz beyinsiz.
-----------------------------Hocaa sakin ol.
Yazdığım cümlemi önce oku sonra anla öyle klavye delikanlılığına başla.
Bak orda yorum yapmaktan bahsetmişim.
Yüce Kuran okadar büyüktür ki biz insanların anlayamaya aklımızın yetmeyeceği çok şeyler vardır.Anlayamayacağın şeyler hakkında da yorum yapmaya kalkarsan kafayı yersin.
-
uykum geldi yatim ben.
-
bende bari sana katılım hacim hadin ii geceler :D
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------wking bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
Kuran da çok fazla okuyup yorum yapma kafayı yersin derlerdi.
Çok doğru söylemişler.TV8 dede şifreler diye program yapıyorki rezalet ötesi.
-----------------------------Sana mesajım: Saçmalıyosun, Kuran'ı fazla okumayın kafayı yersin ne demek! Yok öyle bir şey, varsa öyle bir şey iddia eden gelsin karşıma ya da siktirsin gitsin! Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar.
Konuya mesajım: Kim Kuran'da Tayyip'in olduğunu iddia ediyorsa siktirsin gitsin gerizekalı hayvan öküz beyinsiz.
-----------------------------Hocaa sakin ol.
Yazdığım cümlemi önce oku sonra anla öyle klavye delikanlılığına başla.
Bak orda yorum yapmaktan bahsetmişim.
Yüce Kuran okadar büyüktür ki biz insanların anlayamaya aklımızın yetmeyeceği çok şeyler vardır.Anlayamayacağın şeyler hakkında da yorum yapmaya kalkarsan kafayı yersin.
hocam Kuran Allah tarafından insanlara indirilmedi mi?Bu mantıkla bu kitaba insan aklının yetmesi gerekmez mi:S -
wking bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Eyvallah.
Kalp kırmaya değecek şeyler değil.
-----------------------------Aynen öyle :)
-----------------------------insanlar (bütün insanlar) böyle olsun canımı alsınlar ya :)
ben müslüman değilim fakat eğerki böyle bir yüce kitap tanrı tarafından gönderildiyse (ki gönderilmiş) böyle oyunlarla o yüce emanetlere hakaret etmeye meyilli insanlardan ve dini bir sömürge gibi kulllanan insanlardan nefret ediyorum abicim....
ki şuanda da sayıları hayli artmıstır şekilde de olduğu gibi (topicin konusu)
4 kutsal kitabıda okudum kendimce ve son gönderilen 2 kitaptada bu tarz durumların oyunların büyük günah olduğu belirtilmiş...
kendi kitaplarını bile bilmiyolar kendi inançlarına göre yanacaklar haberleri yok dürzülerin
(lafım meclis dışına alıntıyıda wking kardeşimizden sadece uzlaşma ortamı olustuğu için yaptım)