Kuran Da Tayyip De Varmış.
-
40 yapar
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
kuran da ankara nasıl telffuz ediliyo acaba?
ayrıca belki ilerki yıllarda türkiye ve ankara gibi bir yer tayyeap diye biri kalmaycak.kurandaki yazanlar ne olacak.oysaki her çağa hitap eden bi kitaptır.kısaca fake!
herkeze benden çay!
-----------------------------kuranda tayyyibin adının geçtiğine inanan ama kuranın gerçek olduğuna inanamyacak kadar zeki arkadaşımız
-
SUPERBICO bunu yazdı:
obie bunu yazdı:
kuran da ankara nasıl telffuz ediliyo acaba?
ayrıca belki ilerki yıllarda türkiye ve ankara gibi bir yer tayyeap diye biri kalmaycak.kurandaki yazanlar ne olacak.oysaki her çağa hitap eden bi kitaptır.kısaca fake!
herkeze benden çay!
-----------------------------kuranda tayyyibin adının geçtiğine inanan ama kuranın gerçek olduğuna inanamyacak kadar zeki arkadaşımız
-----------------------------dostum tayyibin adının geçtiğine inandığımı nerden çıkardın.ben ömer in dediklerine inananlara,tayyep in adının geçtiğine programı izleyipte gerçekten inanlara hitaben söledim.
-
bu adam şimdi müslüman mı ? ulan böyle inanan bir insan yerine inanmayan bir insan olsada rahat rahat yaşasak dinimizi.
-
serdar905 bunu yazdı:
-----------------------------adami peygamber ilan ettiler,kuranda da ismini buldular..hadi bide carmaga gerseler tam olacak.
seve seve yaparım -
Bu Ömer Çelakıl denilen adam, Hurufilerin devamı olsa gerek. Acaba şimdilerde Çelakıl'ın kafasını koparacak, derisini yüzdürecek, etini köpeklere yedirecek ve kalanları ateşe atacak bir Mirânşah var mıdır? Ebced ve cifir meseleleri benimde hoşuma gider ama sapıtanlara Mirânşah ve Fatih gibi davranılmalıdır. Belki Hurifi mezhebi yok olmamıştır ve Ömer Çelakıl bu mezhebin medyaya bu tarz saçma haberlerle sunduğu bir piyondur :)
-
Doğru... var ama kesin bir tabir ile deyil
-
bi bu eksikti amk.
-
tayyip arapçadan gelme bi isim tam kökünü bilmem ama kuranda geçmesi muhtemeldir.
ama bu kadarda olmaz be kardeşim, adamı ankaraya bağla ordan tarihler çıkar falan :D
-
14. sure 24.ayet :
24. Görmedin mi Allah nasıl bir misal getirdi? Güzel bir söz, kökü (yerde) sabit, dalları gökte olan güzel bir ağaç gibidir.
Neresiyle okumuş acaba?