folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kuran-I Kerim Arşivi, Ne Ararsan Var.

Kuran-I Kerim Arşivi, Ne Ararsan Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    visionary bunu yazdı:
    -----------------------------
    kapil bunu yazdı:

abdestsiz okumayın sakın :) 

bende tam bunu soracaktım.. sağol...ama birşey daha soracam mesela müslüman omayan bi insan kuran ı yine abdest almadan okuyabilir mi?bilmediğim için kınamayın sakın beniiiiii:(
    ya okunamaz desen adam okumayacak mı :) müslüman değilse Allah tan niye korksun, doğal olarak adam istediği gibi okur..

ontedi hocam paylaşımın için saol, fakat Kuran öğreniyorum olayının mantığını anlayabilmiş değilim, neden arapça öğreniyorum demiyolar anlamadım.. Kuran ı öğrenmek için türkçe okunması gerekir kanımca..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    visionary bunu yazdı:
    kapil bunu yazdı:

abdestsiz okumayın sakın :)

bende tam bunu soracaktım.. sağol...ama birşey daha soracam mesela müslüman omayan bi insan kuran ı yine abdest almadan okuyabilir mi?bilmediğim için kınamayın sakın beniiiiii:(
    ya okunamaz desen adam okumayacak mı :) müslüman değilse Allah tan niye korksun, doğal olarak adam istediği gibi okur..

ontedi hocam paylaşımın için saol, fakat Kuran öğreniyorum olayının mantığını anlayabilmiş değilim, neden arapça öğreniyorum demiyolar anlamadım.. Kuran ı öğrenmek için türkçe okunması gerekir kanımca..

illaki arapca okunacak diye bir şey yok tabiki ama arapca okumanın yeri baskadır kanımca... 

Orman Mühendisi //
Toplam Hit: 5621 Toplam Mesaj: 33