Kuran-I Kerim Arşivi, Ne Ararsan Var.
-
tskler.. arsiv icin deigl okumak icin indirecegim kesinlikle...
-
elbette arşiv için değil okumak için indirmeliyiz.çok saol ontedi kardeş paylaşımın için.ayrıca senden bir ricam var.diğer kitaplarında türkçe mealini paylaşırsan çok sevineceğim.herkes Allah rahatlık versin.
-
Kuran okurum dinlemeyi severim...Kuran ögreniyorumu indiriyorum sagolasın ontedi hoca :)
abdestsiz okumayın sakın :)
-
Çok teşekkürler hoca :D
-
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ruhastasiTBT bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Bu avatardan böyle konu çok garipsedim. Bence her müslamanın kuran okuması lazım. Güzel paylaşım arkadaşım Tebrikler
birde ruhastasiTBT nin ağız eğmesini anlamadım Kuran a neden ağız eğiyorsun? Okumaya bilirsin inanmaya bilirsin ama başkalarının önem verdiği birşeye daha saygılı olsan iyi olur. danimarka nın yaptığını sen yapma
= :|şaşırdığım zaman kullanıyorum.
TBT de bu tarz paylaşımlar görmek beni şaşırttı.
Uğraşacak başka birini bul,işinee..
edit : Hanginiz bugün(perşembe) Yasin dinleyeceksiniz?..
Bizim evde dinlenecek :)
Dinime küfreden Müslüman olsa..
-----------------------------ne gavurluğumuzu gördün Bir insanın ne kadar müslüman olup olmadığı kendini ilgilendirir bi Allahla kul arasındadır. Bana bak çocuk seni var ya olum varya :))
-----------------------------:D
-
16. cüz bozuk çıktı. Elinde olan varsa upload edebilirmi?
-
öncelikle en güzel anlamlı paylaşım
beyler alınmayın ama bir ahmet kaya müziğine 2 günde 100 yorum varken böyle paylaşımda koınu aktifliğini yitirmeye yüz tutarken sadece 30 cevap
siz anladınız onu
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------abdestsiz okumayın sakın :)
bende tam bunu soracaktım.. sağol...ama birşey daha soracam mesela müslüman omayan bi insan kuran ı yine abdest almadan okuyabilir mi?bilmediğim için kınamayın sakın beniiiiii:( -
visionary bunu yazdı:
kapil bunu yazdı:
-----------------------------abdestsiz okumayın sakın :)
bende tam bunu soracaktım.. sağol...ama birşey daha soracam mesela müslüman omayan bi insan kuran ı yine abdest almadan okuyabilir mi?bilmediğim için kınamayın sakın beniiiiii:(
-----------------------------saygı meselesi ister abdest alır okur ister abdestsiz okur ;)