folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kuran-I Kerim Öğrenmek İsteyenler...

Kuran-I Kerim Öğrenmek İsteyenler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek

Günde bir saat ayırarak kurani"kerim ögrenmek 30 saat garantılı

süper bir program kaçırmayın Program korsan Degildir Arkadaslar.Bedava sürüm .

gerçekten süper

http://rapidshare.com/files/13720769/oku-setup.rar.html

Tanıtım:Bu programla öğretmene ihtiyaç duymadan, kendi kendinize tecvidli Kur'an okumasını kolayca öğrenebilirsiniz.Benzer Küme Tekniği:28 Kur'an harfini 90 şekle çıkartan, başta, ortada, sonda yazılış metodu yanlıştır. Bunun yerine Kur'an yazısının ana husûsiyetlerini dikkate alan benzer küme tekniği kullanılarak 29 harf 15 şekilde öğretilmektedir.Tecvid: Harflerin mahreçlerine ve kurallara uymak sûretiyle güzel Kur'an okumayı sağlayan ilme Tecvid denir. Programda tecvid tatbikatı dualar ve sureler üzerinde yapılmaktadır. Bu set ile daha başlangıç seviyesinde tecvidli okuyuş öğrenilmektedir. (Tecvidsiz öğretim yöntemi daha sonra öğrenilmesini güçleştirdiğinden kullanılmamıştır.)Çalışma Süresi: Tavsiye edilen çalışma süresi 32 saattir. Günde 1 saat çalışarak 32 günde Kur'an okumasını tecvidli olarak öğrenebilirsiniz. Günde 2 saat çalışarak bu süre 15 güne indirilebilir.Denenmiş Bir Sistem: 30 yıllık tecrübesi ile muhterem hocamız Hüseyin Kutlu tarafından hazırlanan bu program bir yıl farklı eğitim gruplarında denendikten sonra ilk kez 1998'de basılmıştır. O zamandan beri geçen sürede on binlerce kişiye Kur'an-ı Kerim öğreterek başarısını ispatlamıştır.Bu versiyonuyla gelen yenilikler:Tek paketle kurulumYasin suresi ve Amme cüzünden sureler

http://ftp.sunet.se/pub/pc/mirror/simtelnet/win95/edumisc/oku-setup.zip

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

sagol hoca, ben biliyorum zaten ama bilmeyen arkadasların işine yarar :)

kolay gelsin...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Allah(cc) Mersi olsun senden (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    güzel hoca ellerine saglık

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    White_AnGeR
    White_AnGeR's avatar
    Erkek
    ALLAH Senden Razı Olsun Kardeş Paylaşım İçin Sağol....

Bugünü Yaşadın Yarının Varmı. Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı... (Hz. MEVLANA)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    sağolasın ilerleme için iyi olur bu teşekkürler

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Saol abi cok saol gercekten, ellerine saglik

I find your lack of faith disturbing.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    şimdi bişey diyecegim ama millet yine farklı yonlere cekip polemik yaratacak, türkce okumak varken neden arapcasını okumaya calısıosunuz. hayır arapca bilseniz okudugunuz seyi anlasanız ne ala, ama onemli olan o yuce kitabı okumak degil anlamaktır. (programa bakmadım arapcadır diye bu yorumu yaptım turkce ise af ola)

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

kuranı anlamak için kendi dilinde okursun, kuran okuyarak hayır kazanmak için de onun dilinde okursun. herseysanal çok teşekkür ederim aradığım birşeydi

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Real_Kurd çok güzel sölemişsin,dkn sende haklısın da arapça okuyarak da Hayrını sevabını almak lazım,anlamak daha önemli ama haklısın..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Eyvallah hoca,bizim Kur'an Kursunun Hocası canlandı gözümde,bi de sopası

Bu program döfmüyodur hiç değilse : )

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 3681 Toplam Mesaj: 24