Kuran-I Kerim Öğrenmek İsteyenler...
-
way
güzelmiş
saol :)
bwen bi uğraşım :)
-
eywallah hoca eline sağlık..
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Eyvallah hoca,bizim Kur'an Kursunun Hocası canlandı gözümde,bi de sopası
Bu program döfmüyodur hiç değilse : )
-----------------------------arkdaşım lütfen böyle şeyler yazma. her hocanın sopası yokya. böyle tanıtmayalım hocalarımızı...
paylaşım için çok saol, makbule geçti
-
Hocam böyle birkonuyu upload edip bizimle paylaştığın için Allah (C.C.) senden razı olsun. takdiri ilahisini üstünden eksik etmesin. bir çok insana vesile olucaksın böyle bir konu ile ellerine sağlık
-
Abaza bunu yazdı:
-----------------------------
La bütün playboy dergilerini filan hıtım ettim. Ama halen kuranı örenemedim ama inan çalışacam örenecem la ben bunu tam bi azim doğdu içime ben kuran örenmeye gidiyorum :D
yaptığın çok ayıp bişey kuranla palyby la kurani kerimi yanyana koyman çok terbiyesizde bi hareket kuranı alay konusu yapman bile çok aıp kardeş sen okumana gerek yok bu satten sonra kuran sana bişey vermez alamamışsan cok ayıp ya -
Qin bunu yazdı:
Abaza bunu yazdı:
La bütün playboy dergilerini filan hıtım ettim. Ama halen kuranı örenemedim ama inan çalışacam örenecem la ben bunu tam bi azim doğdu içime ben kuran örenmeye gidiyorum :D
yaptığın çok ayıp bişey kuranla palyby la kurani kerimi yanyana koyman çok terbiyesizde bi hareket kuranı alay konusu yapman bile çok aıp kardeş sen okumana gerek yok bu satten sonra kuran sana bişey vermez alamamışsan cok ayıp ya
Hüküm vermek ßize dü$mez.ßırakta Allah(c.c) karar versin okuyup okumamasına,ve $unu söyliim kuranda ßelirtildiqi qißi ßiz 1 adım yana$ırsak Allah(c.c) ßize 10 adım yana$ır.ßunuda dikkate al.ßelki arkada$ımız aip etmi$ kuran la playboy kitaplarını yanyana telafuz etmekle ama o onun ayıßı.Uyarırsın ßiter.Payla$ım icin saoL aqa. -
NighT-7 bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Eyvallah hoca,bizim Kur'an Kursunun Hocası canlandı gözümde,bi de sopası
Bu program döfmüyodur hiç değilse : )
-----------------------------arkdaşım lütfen böyle şeyler yazma. her hocanın sopası yokya. böyle tanıtmayalım hocalarımızı...
paylaşım için çok saol, makbule geçti
-----------------------------night hocam zaten,benim Kuran hocam öyleydi diye yazmışım yukarıda,adam dövüyordu baya baya,tabi ki her hocanın sopası yok
-
Abaza bunu yazdı:
Qin bunu yazdı:
Abaza bunu yazdı:
yaptığın çok ayıp bişey kuranla palyby la kurani kerimi yanyana koyman çok terbiyesizde bi hareket kuranı alay konusu yapman bile çok aıp kardeş sen okumana gerek yok bu satten sonra kuran sana bişey vermez alamamışsan cok ayıp ya
Hacim benim alay ettiğim benim kitabım değil. Benim canım feda o kitaba sen yanlış anlamışsın. Zaten ne oluyosa biz türk milletinde yanlış anlamadan oluyo. Ben yavaş yavaş söktüm Kuranı ;) Bence en güzeli bu... Anlama kabiliyetini geliştir janem. Zeki arkadaşlar edin :)
-----------------------------qin hoca sen abaza (nick e bak aman yarabbi :D) yanlıs anlamıssın adam bişe dememiş ki..
-
paylaşım için teşekkürler
(tabi öğrenenler bidaha unutmaya kalkmasın)
-
Eyvallah hocam saol.