Kur"An"A Hakaret Filmi Geliyor! :((((
-
Türk oglu/Türk kızı,sen ne kadar bi tarafını yırtsanda herkes seni kafasında fes arkasında 5 tane burkalı kadın çölde deve ustunde giden bir aile tasviri ile bakıcaktır.Çünkü onların ekonomisi var senin yok para onlarda ve dunya parayla dönuyor eger sen tepkini ortaya koyup onlarla savasmak istiyosan çalısmalısın çalısmalısın çalısmalısın.gerisi bos
-
ahmaklar, bilmiyorlarki kuran sadece müslümanlara değil ; tüm insanlığa indirilmiş.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------konuya başka bir mecradan bakmak istiyorum. Yorumumu yanlış yada alakasız bulanlar olabilir. Mühim değil.
Haçlı seferlerinden bahsetmek isterim. Hepimiz tarihte haçlı seferlerinin ne amaçla yapıldığını neler yaşandığını az çok biliyoruz.
Öncelikle :
"..sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.." mealinde bir ayet var onu buraya koyalım.
bilindiği üzere peygamberimiz son peygamberdir. Dinin yayılması ondan sonraki kuşaklarda alimlerce, halifelerce islam toplumunun en küçük ferdine kadar indirgendi. Demem o ki herkes kendi çapında dinin yayılmasını sağlamaya çalıştı. Ama iyi yönde kullandı bu görevini, ama yanlış değerlendirdi.
Allah dağdaki çobanı dahi kulluk vazifesinden imtihan edeceğine göre; gazete, radyo, tv, net gibi iletişimin olmadığı bir dönemde haçlı seferlerini müslümanlara musallat etti. Biz şer olarak gördük bunu. Lakin maksat fransanın bir dağında çobanlık yapan cahil adamın islam dinini ve öğretilerini haber almasıydı.
Savaşlar kuşaklar boyunca devam etti. Ama islam bir şekilde duyulmadık kalmadı. Anlıyormusunuz?
Şimdi kalkıp birisi benim dinime küfretmiş. 1 kişi dahi, çıkıp ulan bunlar kötülüyor bu kuranı nasıl bir kitaptır alıp okuyayım bir dese?
pakistandan bir grup ya nasip deyip yola çıkar ingiltereye gelir. Hide parktı sanırım yanlış hatırlamıyorsam burada serbest kürsüler olur dileyen çıkar dilediği gibi konuşur millete ilgi çekmeyi başarırsa dinleyeni çok olur olmazsa dağılır gider millet.
Herneyse bu paki grup burada çıkarlar islamı anlatmaya başlarlar. Millet dağılır gider. Sadece parkta yatıp kalkan sarhoşun biri "bendinlemek istiyorum anlatın" der. Paki grup ne çıkar deyip anlatırlar. Kitaplar neşriyatlar verip ayrılırlar.
Aynı grup birkaç sene sonra aynı yere gider. Yine anlatırlar yine aynı şeyler tekrar eder. Bu sefer kimse kalmaz. İyi giyimli temiz yüzlü bir adam dışında. Adam gelip yakalarına yapışır ben sizden davacıyım der. Siz bana islamı anlattınız ben müslüman oldum neden daha evvel gelip anlatmadınız? Benim annem babam hristiyan olarak öldüler dua bile edemiyorum onlara neden onların sağlığında yetişmediniz?
Meseleyi anlamışsınızdır umarım. Tepki elbette gösterecez ama "dinlerine küfretmeyin dininize küfrederler" hadisini unutmadan.
-----------------------------
Hojam konuya farklı bir boyut kazandırmışsın. Bu çirkefliği yapanların amacı Kuran-ı kötülemek değil, müslümanları kışkırtarak amaçlarına alet etmek. Anlattığın olay beynimde iz bıraktı, teşekkürler. -
yazdiklarim banlanma sebebi olabilir ama yinede yazcam :)
bikac sene önce hollandada islami kötüleyen bir film cevrilmisti sonra yapimci van gogh sokakta bicaklanarak öldürülmüstü.
bu adamada aynisi olursa hic üzülmem.
-
yayınlayamazlar bu filmi .
yayınlarlarsa kişinin kaç gün yaşayacağı hakkında bahse girebilirim.
-
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------cikti bile :)
http://www.obsessionthemovie.com/index1.php
Kuran-ı Kerim'e hakaret eden bir bölüm göremedim. Daha çok fiziksel saldırılar ile ilgili kısımlara yer vermişler. -
Kur'an için birşey değişmez en fazla kendi hayatına mal olur salağın :)
-
Swool bunu yazdı:
filiz bunu yazdı:
-----------------------------cikti bile :)
http://www.obsessionthemovie.com/index1.php
Kuran-ı Kerim'i kötüleyen bir bölüm göremedim. Daha çok fiziksel saldırılar ile ilgili kısımlara yer vermişler.
-----------------------------fragmandi sadece.
kuranda hz. muhammede savas icin inen sureler var onu bahane edip islam kötüdür diye dünyaya yayiolar.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Kur'an için birşey değişmez en fazla kendi hayatına mal olur salağın :)
-----------------------------islam karsitilarinda isine gelir.
bakin iste islam budur derler ayni madrid de yada ikiz kulelerdeki olaylar gibi.
dünya islami kötü görüyor daha dogrusu kötü görmek istior.