Kürdo Gururla Sunar - 2
-
Fina Deel de Bu Meşhur Olma Tutkusu Ne Zamandan beridir Var Yahu Sende KürdoCan.. Aslında Olabiliten Varda Denilebilir. :)
-
Kuzzen ...Sen neymişsin be abiiiiii?
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------kür gel ben seni ünlü yapayım :D tanıdık var ama bu sana biraz pahalıya patlar :))))
ahaha :D plakmı çıkartcan kürd'e :| :D
-----------------------------heaa :D ismide kürdodan nağmeler olacak (: bakkalınızdan isteyin falanda yazarız üstüne :) birde döşü kıllı bi foto olm kürdo şerefsizim i.tatlısese rakip çıkarırız seni.
-
BuZuL bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------kür gel ben seni ünlü yapayım :D tanıdık var ama bu sana biraz pahalıya patlar :))))
ahaha :D plakmı çıkartcan kürd'e :| :D
-----------------------------heaa :D ismide kürdodan nağmeler olacak (: bakkalınızdan isteyin falanda yazarız üstüne :) birde döşü kıllı bi foto olm kürdo şerefsizim i.tatlısese rakip çıkarırız seni.
Ama saçlarını birazdaha uzatması gerekir buzul :D Kıvırcık kıvırcık yaparuk :| -
mükemmel ötesi:D
-
bu puştu bi gün ibonun yanında görürsem şaşırmam :P:P (ne şaşırmıcam azım acık kalır)
olm seni ben ünlü etcem feat atcaz daha :D:D rapci etcem seni... braq bınları artıq..
şaka maka arkandayım kürdom bilion mucuk.. :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------ahh ahh bide bendeki sesi duysanız...
bi ara istek edin söleyip kaydeediim :D kesinlikle süperdir ama elimden tutan yok :)
Gel sana plak yapak :o
-----------------------------dalga gçeenlere açığım :)
ama ben ciddi diyorum =)
etrafta yüzlerce anlamadan söleyen adam var sorsan sol notası hangisi diye bilmezler =) amk biz eğitimini bile alıyoruz bi halta yarayamıyoruz =) -
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------ahh ahh bide bendeki sesi duysanız...
bi ara istek edin söleyip kaydeediim :D kesinlikle süperdir ama elimden tutan yok :)
Gel sana plak yapak :o
-----------------------------dalga gçeenlere açığım :)
ama ben ciddi diyorum =)
etrafta yüzlerce anlamadan söleyen adam var sorsan sol notası hangisi diye bilmezler =) amk biz eğitimini bile alıyoruz bi halta yarayamıyoruz =)
-----------------------------bu devirde nota bilmeyen müzisyen ve besteciler daha çok tutuluyo:D onun için ben diyorum hep: bunlar şimdi sanatçı mı?:D
-
kürdom ağzına sağlık :)
-
güzelmiş olmuş kürdo.. ağzına sağlık