Kürekçilere Tayt Dayağı
-
şortla geziyorlar diee tokat yiyorlarr , o zaman AB'ye girdiğimiz zaman herkes elinde tüfeklee adamları vurur :)
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
1-2 yıl sonra niye başını örterek gezmiyosun diye dayak atanlar çıkarsa hiç şaşmam :|
buyur burdan yak ... -
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Hadi aqp lileri podyuma cagırıyoruz, buyrun konuşun övünün,
durmak yok yola devam
-----------------------------hacı ben aqp li değilim sevmemde ama tutumun hoş değil. taytlarla gezenler kadınlar olsaydı tecavüz edeceklerdi ozaman haksızmıyım. istanbulda kurtarılmış bölge dedikleri çarsambada gezen metalcileri görmen lazım.. onlara niye bişey olmuyor?
EDİT: yazmayı unutmusum. adamların sıkıntısı varmıs serefsizmiş saldırmıs. her olayı siyasete vurmayalım.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
şortla geziyorlar diee tokat yiyorlarr , o zaman AB'ye girdiğimiz zaman herkes elinde tüfeklee adamları vurur :)
-----------------------------bundan eminimde o zaman gelirse herkezin banı açılır :D şeyhimiz ona göre kodlamış :D
-
beyaz atletle dolaşmak serbesttir inşallah :|
atlete laf atan rene yi karşısına alır hem :P =)
-
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Hadi aqp lileri podyuma cagırıyoruz, buyrun konuşun övünün,
durmak yok yola devam
-----------------------------hacı ben aqp li değilim sevmemde ama tutumun hoş değil. taytlarla gezenler kadınlar olsaydı tecavüz edeceklerdi ozaman haksızmıyım. istanbulda kurtarılmış bölge dedikleri çarsambada gezen metalcileri görmen lazım.. onlara niye bişey olmuyor?
EDİT: yazmayı unutmusum. adamların sıkıntısı varmıs serefsizmiş saldırmıs. her olayı siyasete vurmayalım.
-----------------------------Adamların sıkıntısı varmış ne demek ? ne demektir bu ? her olay siyasete vurulur çünkü bu arkadaşlarımızın neden dayak yediği ve kimlerce dayak yediği ortada bi durum.
-
yav böyle haberler hep milliyet hürriyet vatan gibi gazetelerde çıkar sonra zaman yeni şafak felan hep tekzipler bu kısır döngüde böyle devam eder. buda öyledir kesin. aha sapancalı adam yazmış şortla geziyom diye yemeyin abicim bu dolmaları
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------...............................
bu sapancada ben 1 yıl çalışmışdım. haber yapmışlar. akşam haberlerde çıkar sapancanın tanıtımı için beleş reklam oldu, iyi oldu. :) :)
-----------------------------hocam ortada trajedi var sen neyi düşünüyorsun :)
-
biraz önce televizyonda haberleri dinlerken gördüm
-
Avira bunu yazdı:
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
durmak yok yola devam
-----------------------------Adamların sıkıntısı varmış ne demek ? ne demektir bu ? her olay siyasete vurulur çünkü bu arkadaşlarımızın neden dayak yediği ve kimlerce dayak yediği ortada bi durum.
-----------------------------güzel kardeşim akp yi savunmuyorumm. ama ikiyüzlülüğe kızıyorum. daha düne kadar mhp ci ülkücü arkadasların üniversitelerde neler yaptığını kimse hatırlamıyor. ozaman ki yapılanlar baskı değilmiydi? uzun saçlı sakallı diye ülkücüler tarafından tartaklanan öğrencileri ne cabuk unutuyorsunuz? illa da bi siyasete indirgemeyin. eğitimsiz denyo insanların yaptıkları olaylar bunlar. bok at izi kalsın anlayısından kurtulun artık