Kürekçilere Tayt Dayağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    şortla geziyorlar diee tokat yiyorlarr , o zaman AB'ye girdiğimiz zaman herkes elinde tüfeklee adamları vurur :)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------
    1-2 yıl sonra niye başını örterek gezmiyosun diye dayak atanlar çıkarsa hiç şaşmam :|
    buyur burdan yak ...

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:

Hadi aqp lileri podyuma cagırıyoruz, buyrun konuşun övünün,

durmak yok yola devam

hacı ben aqp li değilim sevmemde ama tutumun hoş değil. taytlarla gezenler kadınlar olsaydı tecavüz edeceklerdi ozaman haksızmıyım. istanbulda kurtarılmış bölge dedikleri çarsambada gezen metalcileri görmen lazım.. onlara niye bişey olmuyor?

EDİT: yazmayı unutmusum. adamların sıkıntısı varmıs serefsizmiş saldırmıs. her olayı siyasete vurmayalım. 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:
    şortla geziyorlar diee tokat yiyorlarr , o zaman AB'ye girdiğimiz zaman herkes elinde tüfeklee adamları vurur :)

bundan eminimde o zaman gelirse herkezin banı açılır :D şeyhimiz ona göre kodlamış :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

beyaz atletle dolaşmak serbesttir inşallah :|

atlete laf atan rene yi karşısına alır hem :P =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:

durmak yok yola devam

hacı ben aqp li değilim sevmemde ama tutumun hoş değil. taytlarla gezenler kadınlar olsaydı tecavüz edeceklerdi ozaman haksızmıyım. istanbulda kurtarılmış bölge dedikleri çarsambada gezen metalcileri görmen lazım.. onlara niye bişey olmuyor?

EDİT: yazmayı unutmusum. adamların sıkıntısı varmıs serefsizmiş saldırmıs. her olayı siyasete vurmayalım.

Adamların sıkıntısı varmış ne demek ? ne demektir bu ? her olay siyasete vurulur çünkü bu arkadaşlarımızın neden dayak yediği ve kimlerce dayak yediği ortada bi durum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yav böyle haberler hep milliyet hürriyet vatan gibi gazetelerde çıkar sonra zaman yeni şafak felan hep tekzipler bu kısır döngüde böyle devam eder. buda öyledir kesin. aha sapancalı adam yazmış şortla geziyom diye yemeyin abicim bu dolmaları

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı:

...............................

bu sapancada ben 1 yıl çalışmışdım. haber yapmışlar. akşam haberlerde çıkar sapancanın tanıtımı için beleş reklam oldu, iyi oldu. :) :)

hocam ortada trajedi var sen neyi düşünüyorsun :) 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spy-met
    Spy-met's avatar
    Erkek
    biraz önce televizyonda haberleri dinlerken gördüm

İmkansız Sadece Biraz Zaman Alır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:

durmak yok yola devam

Adamların sıkıntısı varmış ne demek ? ne demektir bu ? her olay siyasete vurulur çünkü bu arkadaşlarımızın neden dayak yediği ve kimlerce dayak yediği ortada bi durum.

güzel kardeşim akp yi savunmuyorumm. ama ikiyüzlülüğe kızıyorum. daha düne kadar mhp ci ülkücü arkadasların üniversitelerde neler yaptığını kimse hatırlamıyor. ozaman ki yapılanlar baskı değilmiydi? uzun saçlı sakallı diye ülkücüler tarafından tartaklanan öğrencileri ne cabuk unutuyorsunuz? illa da bi siyasete indirgemeyin. eğitimsiz denyo insanların yaptıkları olaylar bunlar. bok at izi kalsın anlayısından kurtulun artık 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
Toplam Hit: 6007 Toplam Mesaj: 35