Kürekçilere Tayt Dayağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Bunun siyasetle ne alakası var arkadaşlar ayıp yahu..

Bu toplumsal bir olay benim anamın bacımın dolaştığı mahallede adamlar dal taşak gezerlerse daha kötüsünü yaparım..

Demekki sadece şans eseri o adamlar dövmüş başkasıda olabilirdi..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    gkhn759 bunu yazdı:

Hadi aqp lileri podyuma cagırıyoruz, buyrun konuşun övünün,

durmak yok yola devam

hacı ben aqp li değilim sevmemde ama tutumun hoş değil. taytlarla gezenler kadınlar olsaydı tecavüz edeceklerdi ozaman haksızmıyım. istanbulda kurtarılmış bölge dedikleri çarsambada gezen metalcileri görmen lazım.. onlara niye bişey olmuyor?

EDİT: yazmayı unutmusum. adamların sıkıntısı varmıs serefsizmiş saldırmıs. her olayı siyasete vurmayalım. 

Kadınlara tecavuz etselerdi sen bunu da normal mı karsılayacaktın??? İstanbulu bilmem dedigin yeri de bilmem ama orda ne oldugu benim icin bi emsal degildir, olayın oldugu yer emsaldir ve ne oldugu onemlidir. Adamların sıkıntısı neymıs bi soyleyiver??  

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:

Bunun siyasetle ne alakası var arkadaşlar ayıp yahu..

Bu toplumsal bir olay benim anamın bacımın dolaştığı mahallede adamlar dal taşak gezerlerse daha kötüsünü yaparım..

Demekki sadece şans eseri o adamlar dövmüş başkasıda olabilirdi..

Adamların giydigi o sporda kullanılan standart kıyafet, sen buna dal dassaq diyosan bu senin carpık zihniyetinin anlayıs bicimidir. O kadar kızıyosan da afganistan ya da malezya kapıları size hep acık, selametle 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:

durmak yok yola devam

hacı ben aqp li değilim sevmemde ama tutumun hoş değil. taytlarla gezenler kadınlar olsaydı tecavüz edeceklerdi ozaman haksızmıyım. istanbulda kurtarılmış bölge dedikleri çarsambada gezen metalcileri görmen lazım.. onlara niye bişey olmuyor?

EDİT: yazmayı unutmusum. adamların sıkıntısı varmıs serefsizmiş saldırmıs. her olayı siyasete vurmayalım.

Kadınlara tecavuz etselerdi sen bunu da normal mı karsılayacaktın??? İstanbulu bilmem dedigin yeri de bilmem ama orda ne oldugu benim icin bi emsal degildir, olayın oldugu yer emsaldir ve ne oldugu onemlidir. Adamların sıkıntısı neymıs bi soyleyiver??

tayt giyenlere saldıranlara akp li diyorsun bende diyorumki kadınlar giymiş olsa tecavuz ederlerdi. bu açık bi cümle. yani bu adamlar hiçbir ideolejisi olmayan, toplumda hiçbir sınıfa veya topluluğa adapte olamamış, sadece şeylerini ağzından düşürmeyen, hala liseli kızları kesen eğitimsiz,denyo, gerzek mahlukatlardır. aynı kişileri istanbul sal, görecekleri herşeyi normal karşılayacaklardır. bu adamların tek derdi, elde edemedikleri istekleri, eziklikleri var ve bunları şiddetle bastırıyorlar. açıkmıyım yeterince? akp değilde dtp deseydin ben yine aynı tepkiyi verecektim bundan emin ol. 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:

durmak yok yola devam

Kadınlara tecavuz etselerdi sen bunu da normal mı karsılayacaktın??? İstanbulu bilmem dedigin yeri de bilmem ama orda ne oldugu benim icin bi emsal degildir, olayın oldugu yer emsaldir ve ne oldugu onemlidir. Adamların sıkıntısı neymıs bi soyleyiver??

tayt giyenlere saldıranlara akp li diyorsun bende diyorumki kadınlar giymiş olsa tecavuz ederlerdi. bu açık bi cümle. yani bu adamlar hiçbir ideolejisi olmayan, toplumda hiçbir sınıfa veya topluluğa adapte olamamış, sadece şeylerini ağzından düşürmeyen, hala liseli kızları kesen eğitimsiz,denyo, gerzek mahlukatlardır. aynı kişileri istanbul sal, görecekleri herşeyi normal karşılayacaklardır. bu adamların tek derdi, elde edemedikleri istekleri, eziklikleri var ve bunları şiddetle bastırıyorlar. açıkmıyım yeterince? akp değilde dtp deseydin ben yine aynı tepkiyi verecektim bundan emin ol. 

Bu adamları din allah diyerek, namus bekciligine yonelterek kamcılayan kimler?? Dun hocalarıydı bugun bunlar. Sence ben yanlıs mıyım 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

mahallenin delikanlısı die gezinip 25 kişi dalmak apatrı bi olay zaten.

genelde mahalle baslarında otururlar elde sigara tüm gün boş beleş gezinirler tüm gün.sözde mahallenin namusunu korduklarını sanarlar ama dısardan gören insan yolunu deiştirir.sort giydi die adam döverler mini etekli bi kız gecsin aksama malzeme cıktı die abanırlar 31e.nahoş insan pislikleri.. 

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:

Bu adamları din allah diyerek, namus bekciligine yonelterek kamcılayan kimler?? Dun hocalarıydı bugun bunlar. Sence ben yanlıs mıyım

arkadasım bu adamlar akp yokkende vardı. sana diyebileceğim son söz bu. istanbulda oturmuyorsun. belki benım gördüklerim fazla belki de senin. bu adamlar varoş kültürünün yozlasmasının bi kirliliği. sadece maç konusurlar gerisi boştur. 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bu konu nun türban vs gibi şeyler le çok alakası var cahil haklı gösteriyor isteyen isterse çıplak gezer buna kim karışabilir ?

2-insanın nasıl giyindiği deil ona nasıl bakışdığı önemlidir örn türban niye var ? kadının saçı nı görüpte bir tarafları kalkan erkekler oldu için 

yani birşeye bakış açınız önemli. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    zihniyete bak memleket ne hale geldi ya.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    birisi türbanlarına karıssa ''baskı var!,hani özgürlük!,esitlik istiyoruz!,giyimimize karısılamaz!'' diye yaygara koparanlar simdi nerede acaba..

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 6013 Toplam Mesaj: 35