Kürk Kullanimina Hayir!!! (+18)
-

Hayvanlara uygulanılan şiddet veya katliam kesinlikle kabul edilemez.
Her yıl dünya üzerinde milyonlarca masum ve hiç bir günahı olmayan hayvan
sırf kürkleri nedeniyle veya tıbbi, bilimsel ve kozmetik sanayinde yapılan
testlerde kullanılmak üzere katlediliyor.
kürk giymeye sonhayvan katliamına son
Kampanyaya destek için bir imzada siz bırakın.
İmzanızı bırakmak için: http://www.katliama-hayir.azbuz.com/readArticle.jsp?objectID=5000000002092744#comments -
boşversene
ver parasını giy :)
-
Her yıl dünya üzerinde milyonlarca masum ve hiç bir günahı olmayan hayvan
sırf kürkleri nedeniyle veya tıbbi, bilimsel ve kozmetik sanayinde yapılan
testlerde kullanılmak üzere katlediliyor.
kürk giymeye sonkatılmadığım tek nokra tıbbi ve bilimseller için öldürülmemesi kobay olarak insanları mı kullansınlar... :S
-
reklam dolu bi site hocam...dikkat çekmek için böyle bir temayla yapılşmış...
çok önemsenen bişey olsaydı AZBUZ'dan almazlardı basitt bişey olmazdı...
-
Kürk'e o kadar para verebilecek birisi var mıdır bu mürit'ler arasında acaba :)
-
abi eğer istemeyenler veya bilgi almak isteyenler resimdeki siteye girebilirler..editleme imkanım olsaydi o siteyi kaldırcaktım şimdi..
-
La o kadar param olsa damdan atlardım kürkemi verecem..
-
Gelişen teknoloji ile her türlü yapay madde yapılmakta ve bu her alanda kullanırken ne kürkü.Parayı ver hayvanın kürkünü almak için öldürsünler,parayı ver cinsel tatminin için kadın eti satın al,parayı o senin yerine gebersin.Para para para ne oldu napolyon simdi harcıyodru mezarda paralarını.Herseye bu kadar basit bakmayın arkadaşlar para güzel birlebise satın alabilir ama serefi,onuru haysşyeti satın alamaz.Her sey para olmadıgı gibi günümüzde kürkte gereksiz bir üründür.
-
gereksiz kampanya.nihayetinde bunu yapanlar insan değildir.popüler kültürün kuklalarıdır.böylelerini eğitseniz eğitemezsiniz.yaşları 40 ila 70 arasında değişen kokoşlar 50 yıllık ömürlerinde doğruyu yanlışı ayırt edememişlerse sittin sene adam edemezsin.+ bk gibi para,sosyete vs..gibi faktörlerde var.böylelerini eğitmeyeceksin giyotine vuracaksın başını.böyle hümın zararlılarını eğiterek kaybedilen zamanı sokak çocuklarına bilmem kimlere yardım eli uzatarak emek harcamalıyız.kürkü giyenler yüzünden zoofiliyi seviyorum.hayalimde canlanıyor böyle tilki kadına arkadan sarılmış falan yürü be tilki.
-
gerçekten yanlıs bişey..amerikada da kaç tane fog öldürülüyor her yıl..
-
Sizi kimse takmaz. Ne kampanya ne bişey adamlar senin verdiğin oylarla imzalarla kürt yapımını durduracak değil ya. Bırakın boşbeleş işler bunlar