Kürk Kullanimina Hayir!!! (+18)
-
size bi fıkra anlatıyım
bir kadın sırtında pahalı bir kurkle yolda yuruyormus baska bir kadın siyah sprey boyayla kurkunun arkasına hayvan haklarının amblemini cizmiş kürkün sahibi kadın napıosun kaltak diyince kadın yapıstırmıs bu kurk için kactane tilki kesilio biliomusun die bizim kurkun sahibide peki sen biliomusun ben bu kurku alabilmek için kac erkekle yattığımı:D
-
bugün yediğin hurmalar yarın g.tünü tırmalar.
bassınlar parayi giysinlar bakalim. elbet yarın zincir bozulur kürkü giyenlere geydiren birileri bulunur
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------Her yıl dünya üzerinde milyonlarca masum ve hiç bir günahı olmayan hayvan
sırf kürkleri nedeniyle veya tıbbi, bilimsel ve kozmetik sanayinde yapılan
testlerde kullanılmak üzere katlediliyor.
kürk giymeye sonkatılmadığım tek nokra tıbbi ve bilimseller için öldürülmemesi kobay olarak insanları mı kullansınlar... :S
-----------------------------
Her yıl dünya üzerinde milyonlarca masum ve hiç bir günahı olmayan insanlar
sırf bulundukları bölgenin kaynakları için müslümanları katlediyorlar
bunun yanında bu insanların organlarını kendi ülkelerine pazarlıyorlarEn acısıda bu insanlar her türlü tıbbi ve bilimsel araştırma için kobay olarak kullanılıyor.
Şimdi insan mı, hayvan mı derseniz; önce insanları kurtaralım sonra hayvanları da kurtarırız.
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------Her yıl dünya üzerinde milyonlarca masum ve hiç bir günahı olmayan hayvan
sırf kürkleri nedeniyle veya tıbbi, bilimsel ve kozmetik sanayinde yapılan
testlerde kullanılmak üzere katlediliyor.
kürk giymeye sonkatılmadığım tek nokra tıbbi ve bilimseller için öldürülmemesi kobay olarak insanları mı kullansınlar... :S
Her yıl dünya üzerinde milyonlarca masum ve hiç bir günahı olmayan insanlar
sırf bulundukları bölgenin kaynakları için müslümanları katlediyorlar
bunun yanında bu insanların organlarını kendi ülkelerine pazarlıyorlarEn acısıda bu insanlar her türlü tıbbi ve bilimsel araştırma için kobay olarak kullanılıyor.
Şimdi insan mı, hayvan mı derseniz; önce insanları kurtaralım sonra hayvanları da kurtarırız.
tabiki öncelikle insani kurtaralimda, hayvanda önemli sonuçta insanda o kategoriye giriyor :)
dengeyi bozarsak tüm insanlıkla beraber diger hayvanlarda tehlikeye girer. buda neyidü belirsiz yeni hayvan türlerine ve envai çeşit hastalıkların üremesine yol açar..
sonuç olarak insanda hayvanda ayni zincirin halkalari ama öncelik derseniz İlk olarak afrika derim ve eklerim
http://www.ekincaglar.com/coin/flash-tr.html
-
Zevk uğruna öldürülen insanları bi yana bırakıp para kazanma derdinde hayvan dersinden kürk yapmayı engellemek daha mı iyidir?
-
benim işim olmaz zaten :D
-
zevk ugruna yapılana hiçbişey yapamazsin. ben koruma kollama perspektifinden bakiyorum. sen ne önlem alırsan al, ne duvar çekersen çek işin içinde zevk varsa , kıçını o taştan bu taşada vursan o zevk düşkünü bildiğini okur. benim demek istediğim İnsan için yaratilanlara sahip çıkmak kendi cebinden zevkinden önce çevreyi düşünmek. sonuçta doğa olmazsa insanda olmaz onun için insanin önünde duran varlıklara önem verelim demek istiyorum. zevk için en fazla bi kaç bin kişiye zarar werirler. buna engel olabilirsin. ama doğaya zarar werirsen milyarlarin hayatını tehlikeye atarsin.
dip köşe notu: postu yanlış mecralarda yorumlamayin hayvan insandan değerlidir demiyorum doğa insandan değerlidir diyorum.insandan çok var doğadan bi dene var :)
-
ajan1111 hocadan özenti
edüt:boş işler bunlar :F -
kürkü aldık da giymesi kaldı. :|
-
blue_leader bunu yazdı:
ajan1111 hocadan özenti
edüt:boş işler bunlar :F
avatarımın altındaki yazıyı okursan bana hak verirsin ;) işim bu ;)