Kurs Kaydı (Öneri)
-
yazılım 4.sınıf ıcın yazılım ve verıtabanı uızmanlıgı bolumundan kurs almak ıstıyorum.bu konuda öne cıkan bılge adamı onerdiler..ama bilgeadam'ın eğitiminden suphelerımız var.Sizin fikirleriniz nelerdir..
400 saat Nakit fiyatı 5.000 ytL
Önerebileceğiniz baska kurslar varsa onlarıda alabilirim..
simdiden sagolun
-
Kerem Koseoglu - Veritabani Mantigi (15 YTL)
Mithat Uysal - SQL Veritabani Sorgulama Dili (20 YTL)
Yasar Gozudeli SQL Server 2005 (40 YTL)
+
--------------------------------------------------------------Veritabani Mantigini ogren + Veritabani islemlerinde surekli kullanacagin SQL dilini ogren + Piyasada saglam bir yeri olan MS SQL Server 2005 ogren ( 75 YTL )
Gereklilikler : Okuma - yazma bilmek + Okudugunu anlayabilmek.
Hoca bu kitaplari edin , sonra gel foruma soru sor. 5000ytl kursa verilirmi manyakmisin.Kita al oku incele sor , internetten arastir.MSDN den yararlan.
Arti forumda nereye konu acilir onu ogren.Acik kapila onunde bu konu olmaz.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Kerem Koseoglu - Veritabani Mantigi (15 YTL)
Mithat Uysal - SQL Veritabani Sorgulama Dili (20 YTL)
Yasar Gozudeli SQL Server 2005 (40 YTL)
+
--------------------------------------------------------------Veritabani Mantigini ogren + Veritabani islemlerinde surekli kullanacagin SQL dilini ogren + Piyasada saglam bir yeri olan MS SQL Server 2005 ogren ( 75 YTL )
Gereklilikler : Okuma - yazma bilmek + Okudugunu anlayabilmek.
Hoca bu kitaplari edin , sonra gel foruma soru sor. 5000ytl kursa verilirmi manyakmisin.Kita al oku incele sor , internetten arastir.MSDN den yararlan.
Arti forumda nereye konu acilir onu ogren.Acik kapila onunde bu konu olmaz.
-----------------------------Bencede o para verilmez ama ordan mezun olunca belge alıyorsun
-
BiLge Adamda Ben De Sistem MühendisLiği Eğitimi aLmıştım Ama Sonradan anLadım Ki İş Kurs VerenLE Bitmiyor. Kendini GeLiştirerek Bir YerLere GeLiyorsun. Aynı Eğitimi Veren Başka KursLarda Var ÜsteLik Daha Düşük FiyatLara. Benim Önerim Diğer Kurs Veren YerLer. Ondan Sonra Sen Kendini GeLiştirirsin.
-
BiLge Adamda Ben De Sistem MühendisLiği Eğitimi aLmıştım Ama Sonradan anLadım Ki İş Kurs VerenLE Bitmiyor. Kendini GeLiştirerek Bir YerLere GeLiyorsun. Aynı Eğitimi Veren Başka KursLarda Var ÜsteLik Daha Düşük FiyatLara. Benim Önerim Diğer Kurs Veren YerLer. Ondan Sonra Sen Kendini GeLiştirirsin.
-------------------------------------------------------------------------------------------
diğer yerleri bildirsene bi de oraya bakalım. ayrıca bazı kurumlar kesin sertifikamı istiyor yoksa bileni alıyor mu
-
Biyotbt bunu yazdı:
-----------------------------BiLge Adamda Ben De Sistem MühendisLiği Eğitimi aLmıştım Ama Sonradan anLadım Ki İş Kurs VerenLE Bitmiyor. Kendini GeLiştirerek Bir YerLere GeLiyorsun. Aynı Eğitimi Veren Başka KursLarda Var ÜsteLik Daha Düşük FiyatLara. Benim Önerim Diğer Kurs Veren YerLer. Ondan Sonra Sen Kendini GeLiştirirsin.
-------------------------------------------------------------------------------------------
diğer yerleri bildirsene bi de oraya bakalım. ayrıca bazı kurumlar kesin sertifikamı istiyor yoksa bileni alıyor mu
-----------------------------Bildiğim kadarıyla böle resmi olan kurumlar devletin kurumları belgeye bakar.
Ama özel sektör işine bakar.
-
Hoca illa egitim alinacaksa iyi arastirilmali ben bilge adam gibi bir kursu onermem.Kurs dedigin ogretim-egitim bilmeli.Tesking ezbeletip biz daha cok sertifika kazandiriyoruz reklami yapan yere gidilmez.Netron gibi bir kursu tavsiye ederim , arastirmak gerekir.Ama Turkiyede bu isi profesyonel olarak yapan.Ezberci olmayan adamlar ariyorsanizda . www.btakademi.com ekibidir.Sertifikasyona takmak yanlistir.
http://www.btakademi.com/guncelegitimler.aspx?ID=14
http://www.btakademi.com/egitim.aspx?cat=2
Sertifika sahiplerinin ne durumda oldugunu goruyoruz.Bugun ben 100 tane adam secsem tahribattan 100unede sertifika aldiririm.Testking ezbeletip , guncel soru dumplari ile sinava girdirip herkesi sertifika sahibi yaparim.Peki gercek hayatta gercek is-sorun senaryolari karsiniza ciktiginda ne olacak.Onun icin papaer mcse , paper mcpd olmaya gerek yok.Sen isini yap gerisine karisma.Sertifikani alacaksanda git bilginle al.Ozel kurslara cok takilip kalmamak gerek.Helede surekli reklam yapanlara...
edit:
Gunumuzde bu ozel bt kurslarinin geldigi nokta aynen dershanecilik mantigina dondu.Sanki dershaneye gitmeyen birisi oss ye giremezmis oss yi kazanmazmis mantigi dogdu.Gidersin yetkili test merkezlerinde sinava girersin bu sertifikalari almak icin.Evinde oturup ccna calisirsin , mcse calisirsin prometricten parani yatirirsin girecegin sinava gore 80-150 $ arasi degisir sertifikasyona gore.Randevunu alirsin gidersin randevu saatinde yetkili test merkezlerinden sinava girersin.Bu yetkili test merkezleride netron,bilgeadam,btakademi gibi kurs yerleridir ama bu sinavlara girmek icin illa kursa gitmek gerekmez.Ozellliklede temel kurslar icin tonlarca para bayilmaya hic gerek yok.Ilerde cok ot bok kil tuy konulari icin egitim alinir ama 2+2=4 bunun icin egitim almayada gerek yok.
-
öncelikle sertifikanın pek bi öneminin olmadıgından bahsediosn..ama o sertifikaların işbasvurusunda onemlı oldugunu ve bana artı kazandıracagını dusunuyorum..eğitim bakımına gelince baska kurslarda her eğitime tek tek para ödenip hepsine farklı farklı gidiliyor ancak bilge adamda "yazılım ve veritabanı gelıstırme uzmanlı" baslıgı altında hepsini görebiliyoruz.Parca parca daha pahalıya gelıyor ve eğitim karısıyor.Bilgeadamda en azından düzenli bir eğitim var.Bnm Sormak istediğim bilge adam klansmanında eğitim veren bir eğitim kurumu bulmak.yorumun icinde sagol :)
-
bnm kuzen C# ögrenmişti baya bir geliştirdi lisansı yok diye 4milyar maaş alcaktı şimdi 2.5 alıyor :) ama adam sana lisans alamıycaksın demediki evde ögrenirsin gidersin sınava girer alırsın dedi yani sen sanma ki sadece bilge adama gidip lisans alabiliyorm onlar lisans alma yolundaki destekçin
-
bunların tanıtım bröşürlerinde sertifikanızda microsoft kaşesi taşıyan tek kurum bizim diyo. bi zamanlar edutime da veriyormuş o da bilgeadamdan alıyormuş.
bu yalanmı şimdi
-
Biyotbt bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle sertifikanın pek bi öneminin olmadıgından bahsediosn..ama o sertifikaların işbasvurusunda onemlı oldugunu ve bana artı kazandıracagını dusunuyorum..
eğitim bakımına gelince baska kurslarda her eğitime tek tek para ödenip hepsine farklı farklı gidiliyor ancak bilge adamda "yazılım ve veritabanı gelıstırme uzmanlı" baslıgı altında hepsini görebiliyoruz.Parca parca daha pahalıya gelıyor ve eğitim karısıyor.Bilgeadamda en azından düzenli bir eğitim var.Bnm Sormak istediğim bilge adam klansmanında eğitim veren bir eğitim kurumu bulmak.yorumun icinde sagol :)
-----------------------------http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=bilgi+teknolojileri+akademileri&meta=
Bak Burda Netron Var , Edutime Var. iLLa BiLge Adam Diyorsan Da O Da Var. Ama BiLge Adamdan Sonra Netron İYidir DiyorLardı Ben BiLge Adamdeyken. Ama FiatLar Çok Uçuk. İyi düşün Diyorum Ben ...