Kürşad TÜZMEN Adama Acayip Komuş (Bu Konuyu Kaçırmayın)
-
ne osmanlısı be biz türk torunuyuz ben bir aile soyadıyla değil gerçek kökenimle anılmak isterim
-
ne zaman söylemiş kürşad abi.. fıransız cbaşkanı sarkoz balığı. şirak cbaşkanlığı bıraktı 2 ay önce önceden söylemiş demekki
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
iktidar partisindeki sayılı düzgün adamlardan biridir.iyi koymuş lafı
tamamen katılıyorum 3 yada 4 kişiden biri -
qaMbLer bunu yazdı:
ibne birol ben :D
-----------------------------Değişik bi tanımlama cümlesi olmuş :))
Bu laf söyleneli baya oldu ya ama helal olsun adama...o.çları
-
gözü karalığın tarihle dansı :D ezik ve kurallara bağlı bireylerle hissiz insanlarıyla koca bir boşluk olan ab'ye az bile :D
-
valla süper laf koymuş ;) helal adama
-
Z-CHAN bunu yazdı:
ne osmanlısı be biz türk torunuyuz ben bir aile soyadıyla değil gerçek kökenimle anılmak isterim
-----------------------------aa haklısın osmanlılar zenciydi
-
Night senin dediiğine göre tarihte Osmanlıcılık ve Türkçülük aynı şey olması gerekiyordu ama değil. Atatürk te ikincisini seçmiştir.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
Night senin dediiğine göre tarihte Osmanlıcılık ve Türkçülük aynı şey olması gerekiyordu ama değil. Atatürk te ikincisini seçmiştir.
-----------------------------senin dediğin osmanlının son dönemlerinde dağılmayı önleme çalışmaları değilmiydi aq? 5 ayrı fikir vardı :
Türk Birliği (turancılık)
Osmalıcılık
islam Birliği
Türkçülük
Batıcılıksenin dediğin bu. Bu ülke kim aq ? OSMANLI. Osmanlılar Türk değil mi? Türk. ozaman suussss
-
ibrahim_c bunu yazdı:
Anti oksidan siyasi gorusune saygı duyuyorum ama ne yamugunu gordun Erdoganın sımdı kalkıp eskı ses kayıtları var deme okayıtları falan dinledım yanı su turkıye ortamında oya en layık parit yine akp dir akp benım dusuncelerımı temsıl etmıyor ben milliyetci biriyim ve milleti dusunuyorum ulkedekı ıstıkrar bozulmasın dıyede akp yı desteklıyorum bahcelıdende bir hayır gelmez (BENCE )
-----------------------------aptalsın lan sen
banlayın şu salağı amk tayyeap utanmasa devleti satıp borçlarını ödiycek lan şeriatço pezevenk