Kürşad TÜZMEN Adama Acayip Komuş (Bu Konuyu Kaçırmayın)
-
LeonidaS bunu yazdı:
-----------------------------ibrahim_c bunu yazdı:
-----------------------------
Anti oksidan siyasi gorusune saygı duyuyorum ama ne yamugunu gordun Erdoganın sımdı kalkıp eskı ses kayıtları var deme okayıtları falan dinledım yanı su turkıye ortamında oya en layık parit yine akp dir akp benım dusuncelerımı temsıl etmıyor ben milliyetci biriyim ve milleti dusunuyorum ulkedekı ıstıkrar bozulmasın dıyede akp yı desteklıyorum bahcelıdende bir hayır gelmez (BENCE )
-----------------------------aptalsın lan sen
banlayın şu salağı amk tayyeap utanmasa devleti satıp borçlarını ödiycek lan şeriatço pezevenk
-----------------------------adam gayet medenice meramınn anlatmış ve saygı duyduğunu ifade etmiş keşke sen de öle yapsaydın herkesin görüşü kendinedir...
farklı bi görüşün varsa çık onu söle...
bu arada yaptıkları bunca icraate rağmen hala akp ye oy veririm diyene bu muameleyi yapıyosan senin siyasi fikirlerinin gözden geçirmen gerekir...
-
ibrahim_c bunu yazdı:
-----------------------------leonidas salak falan laflarına dikkat et ulke ne zamandan beri %6-9 arasında buyudu
tayyip geldıgı zman imkb 8 000 di 8 bin utan lan 50 000 oldu daha ne ağzını acıyorsun bu ne demek hisselerin yanı turk parasının dolar karsılıgında yukselısı demek 1 lira = 0,000001 dolardan daha değersizdi sen hala banlayın falan diyorsun sen kimsin ki ??
-----------------------------kes ulan bana o şeriatcı şerefsizi savunma
ulan bizzat bizim akrabaya akp den geldiler ve dedilerki sana ayda 500 ytl verelim karaçarşafa bürün .
var sen düşün hala o iti savunuosun bana
-
cagdas bunu yazdı:
LeonidaS bunu yazdı:
Anti oksidan siyasi gorusune saygı duyuyorum ama ne yamugunu gordun Erdoganın sımdı kalkıp eskı ses kayıtları var deme okayıtları falan dinledım yanı su turkıye ortamında oya en layık parit yine akp dir akp benım dusuncelerımı temsıl etmıyor ben milliyetci biriyim ve milleti dusunuyorum ulkedekı ıstıkrar bozulmasın dıyede akp yı desteklıyorum bahcelıdende bir hayır gelmez (BENCE )
banlayın şu salağı amk tayyeap utanmasa devleti satıp borçlarını ödiycek lan şeriatço pezevenk
-----------------------------adam gayet medenice meramınn anlatmış ve saygı duyduğunu ifade etmiş keşke sen de öle yapsaydın herkesin görüşü kendinedir...
bu arada yaptıkları bunca icraate rağmen hala akp ye oy veririm diyene bu muameleyi yapıyosan senin siyasi fikirlerinin gözden geçirmen gerekir...
-----------------------------siyasi fikrim chpye oy vermek tamammı ?
-
LeonidaS bunu yazdı:
cagdas bunu yazdı:
LeonidaS bunu yazdı:
siyasetten anladıgın karşı tarafı aşağılamakmı? aşağılamaksa eğer senin yapacağın siyaseti. -
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------Her konuya kıl kıl atlıyıp tartışma çıkarıyorsun... Bir fikrin varsa yaz yoksada salça olma..
Akpli değilim diosun ama akplilerden betersin...
-
biliyordum hacı bunu önce
-
kürşat dayımın lafları aıle ıcındede meshurdur
cevaplık bısey gordumu dayanamaz anında yapıstırır bıde bı edayla cool bı ses tonuyla ..
sankı o konu hakkında konusmayacakmıs onu iplemıyomus gıbı davranır
lafı soler yanındakıler o an kahkahayı basar :D
espirilerınde bıle cok ezici kelımelerı var
-
ibrahim_c bunu yazdı:
-----------------------------leonidas salak falan laflarına dikkat et ulke ne zamandan beri %6-9 arasında buyudu
tayyip geldıgı zman imkb 8 000 di 8 bin utan lan 50 000 oldu daha ne ağzını acıyorsun bu ne demek hisselerin yanı turk parasının dolar karsılıgında yukselısı demek 1 lira = 0,000001 dolardan daha değersizdi sen hala banlayın falan diyorsun sen kimsin ki ??
la aq işte beyin yıkama diye buna diyolar la şöyle aq partinin yaptıklarını ne bok yediğini araştırıpta ona oy verende ben mantık aramıyorum ya adamlar ÜLKEYİ SATIYOLAR amerikadan kuzey ırağa girmemek için 1 milyar dolar almışlar belgeleriyle var la aq daha akpye daha akpye la aq yum akp başa geldi geleli ekonomi düzelmiş düzeldide nerde aq nerde yaw nie ben göremiyom bu iş sayıyla şunla bunla olmaz gözümüzle görmemiz lazım l madem ekonomi düzeldi işsizlik nasıl artıyor o zaman anlamıyorum yawhttp://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=43377 sipidik kardeş iyi bi konuya değinmiş
-
Kelv1n bunu yazdı:
LeonidaS bunu yazdı:
cagdas bunu yazdı:
LeonidaS bunu yazdı:
siyasetten anladıgın karşı tarafı aşağılamakmı? aşağılamaksa eğer senin yapacağın siyaseti.
-----------------------------laf dokundu galiba adamların çevirdikleri işlerden haberiniz yok siz sadece güler yüzlü siyasetçilere vay be adama bak Türkiyeyi bu kurtarır diye bakarısınız . ibrahim de demiş Türkiye %6-9 büyümüş dior . lan ne büyümesi bu adam başımıza geldi geleli abd nin oyuncağı olduk . Allahtan Genelkurmay başkanı Yaşar Büyükanıt var paşa olmasa tayyip 2 paraya satar bu devleti .boş boş konuşmayın . canlı olaya tanım oldum .tekrar tekrar yazmak istemiyorum ama 1 daha yazayım akrabamıza gelip sana ayda 500 ytl vereyim gel karaçarşafa gir diyen adamdan siyasetçimi olur . millete 2 kilo bulgur vere vere iktidar oldu . allahtan Paşa muhtırayı verdide gözü korktu biraz.
ayrıca siyaset eleştiriden geçer koç . Türkiye büyümüş vay be nasıl büyüdü peki Türk şirketlerini yabancılara sata sata büyüttün Türkiyeyi . neyse şu seçimler bi gelsinde koalisyondu falan akp iktidar olamaz bu sefer.
ibrahimle sanada hiç 1 şey söylemiyorum .siz devam edin bu kafayla yarın bi gün Türkiyede İran gibi bi ülkeye dönerse sevinirsiniz artık