folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kürtçe Bilen Asker Sinsi Oyunu Bozdu

Kürtçe Bilen Asker Sinsi Oyunu Bozdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mardin mazidağı'na bağlı bilge köyünde 44 kişinin öldürüldüğü katliamdan sonra 12 kişi gözaltına alınmıştı. Bunlardan biri de katliam emrini verdiği iddia edilen 'şıh' lakaplı Mehmet Çelebi'ydi. Olaydan sonra nezarete atlan Mehmet Çelebi adamlarına kürtçe olarak ''Kökleri kurudu şerefsizlerin. Kimse paniğe kapılmasın. Bir kişi üstüne alsın,diğerleri hiçbir şekilde suçu kabul etmesin'' dedi. Mehmet Çelebi'nin talimatına göre adamları ''Biz dışarıda gözcülük yaptık. Bir kişi içeri girip ateş etti'' diyecekti. Ancak Mehmet Çelebi'nin bu talimatını nezaretin kapısında nöbet bekleyen ve kürtçe bilen Diyarbakırlı bir er duydu. Er durumu hemen komutanına anlattı. Komutanı da Cumhuriyet Savcılığı'na iletti. Er gidip tanık sıfatıyla ifade verince Mehmet Çelebi'nin oyunu bozuldu

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    iyi oldu bu bakalım belki bişileri çözerler bu sefer:W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    oncelıkle  admının  ellerıne  saglık  askerde  adam gıbı adammıs hll olsun

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

gayet rahat ifade edicem çünkü yanlış bişe demedim her zaman dediğim gibi kürtçe konuşulmasından hoşlanmadığım fikrini yine söylüyorum ve her diyologtada bahsediyorum bundan kürt olabilirsin ama türk vatandaşısın devletimiz bir bayrağımız bir dilimiz bir milletimiz bir ben bunu savunduğumdan kürtçe konuşulmasına her zaman karşıyımdır ayrıca başbuğ olsa ne yapardı die bi soru gelmiş

aha izle :  http://www.youtube.com/watch?v=9OKNEmc1TGs

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

edit

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

yalnizturk bunu yazdı:

gayet rahat ifade edicem çünkü yanlış bişe demedim her zaman dediğim gibi kürtçe konuşulmasından hoşlanmadığım fikrini yine söylüyorum ve her diyologtada bahsediyorum bundan kürt olabilirsin ama türk vatandaşısın devletimiz bir bayrağımız bir dilimiz bir milletimiz bir ben bunu savunduğumdan kürtçe konuşulmasına her zaman karşıyımdır ayrıca başbuğ olsa ne yapardı die bi soru gelmiş

aha izle :  http://www.youtube.com/watch?v=9OKNEmc1TGs

peki kürkçe konuşulmasın diyon yurtdışında türkçe yasaklansın ?

beje hele mıre kurro:W 

Türklerinde avrupada devlet kurma emeli olsun türkçe isim vermek bile yasak olur ki avrupada türkçe kanal yok

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

lan kreyzı ne adamsın yaw  

bu konu   hakkında  dıyaloga  gırmek ıstedıgım ınsanların ıcınde  sen yoksun  hocam   yalnız turk senden bahsedıyorum saygılar  hocam  görüşünede  düşüncelerinede  saygılar 

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

edit

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@adamgibi

mükemmel demişsin ben zaten sizin gibiler bana bişey demediği sürece muhatap olmuyorum....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

edit

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

olmasın kürkçe kanal ne fark eder ama ben anneme yemek hazır mı die zazaca sorarsam kimse karışamaz :W

devlet içine girsin mi diyoz yok sen sürekli karıştırıyorsun herkesi pkk görüyorsun :W 

kimseyi sebepsiz yere pkk lı görmem ama burada ben birine pkk lı demedim , sadece kürtçe konuşulması türkiye cumhuriyeti devletinin yapısına aykırıdır dedim 

Toplam Hit: 4985 Toplam Mesaj: 34