Kürtçe Bilen Asker Sinsi Oyunu Bozdu
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------admınlerden bırı temızlık yapmıs saglam temızlık
-----------------------------hoca benim yorumuda bişi yoktuki :W
-
arada kaynamıstır ıdare et :D
-
olm bu Türkiyeyi NAH böleceksiniz
-
katliamın altında başka bir oyun olduğunu düşünmemiz gerekirken birbirnizle tartışıyorsunuz...
pkklı dtplilerin asıl amaçları korucu sistemi kaldırmaktır. bu katliamda bunun tuzağıdır...hükümet bu tuzağa düşerse yazık olur.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------katliamın altında başka bir oyun olduğunu düşünmemiz gerekirken birbirnizle tartışıyorsunuz...
pkklı dtplilerin asıl amaçları korucu sistemi kaldırmaktır. bu katliamda bunun tuzağıdır...hükümet bu tuzağa düşerse yazık olur.
-----------------------------Turkiye'nin kimse tarafindan bolunecegini zannetmiyorum, avuclarini yalarlar cunku buranin insanlari et ve kemik olmuslar, ne kadar irkcilar bizleri istemese ve biz Turklerin ve Kurtlerin iliskilerini kiskansalar bile.
Olaya gelince, korucular arasinda cehaletten gerceklesmis uzucu bir faciadir.
-
Kaynak varmı kardeşim
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------gayet rahat ifade edicem çünkü yanlış bişe demedim her zaman dediğim gibi kürtçe konuşulmasından hoşlanmadığım fikrini yine söylüyorum ve her diyologtada bahsediyorum bundan kürt olabilirsin ama türk vatandaşısın devletimiz bir bayrağımız bir dilimiz bir milletimiz bir ben bunu savunduğumdan kürtçe konuşulmasına her zaman karşıyımdır ayrıca başbuğ olsa ne yapardı die bi soru gelmiş
aha izle : http://www.youtube.com/watch?v=9OKNEmc1TGs
-----------------------------Sen bir Turk olarak kendi vatandasinin anadilini kiskanirsan (bunun baska bir aciklamasi yok, herhalde Kurtleri sevdiginden konusmamalarini istemiyorsundur) onlarda bir gun onceden senin Turkce konusmaman icin seferber olurlar, bu dusunce hele ki bu tarihte cok yanlis bir dusuncedir, senin dinini bilmiyorum ama muhtemelen dinciligi (tutuculugu) ve irkciligi barindiran bir -ismi asikar- din olacak ki bu goruslere kapilmissin, inan ki sen ne kadar iyi niyetli olursan ol, bugune-bugun irktaslarin senin icin hayirli dusunmuyor, bir Turkte seni sirtindan vurabilir; arkadan vurabilir, sanma ki hersey soyluluga baglidir, hersey yurege baglidir, delikanlilik yoksa zaten kimseden bir istekte bulunma cunku seni adamdan saymazlar oyleleri, insan insan olmasini bilmeli, insan bir dusunup durmali irk denen olgunun ne kadar yozlastigi ve saf irkin yok oldugunu bilim adamlari cayir cayir yaziyor, bizde sazan gibi unutulmus bir ulkunun pesinden kosuyoruz, oysa insanligin atasi ortaktir, bilimle sabittir. Insani insandan ayirmak ayiptir, gunahtir. Bakin Ali Marmarasli nasil sozler yazmis biz insanligin anlamasi icin:
insanı insandan ayırıyorlar
Bu sizden bu bizden kayırıyorlar
Dört kitap ne diyor anlamıyorlar
Ortalık karıştı düzen bozuldu
Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali
Yolumuz düştü Haci Bektaş'a
Kaderde olan gelirmiş başa
Can düşman olmuş kardaş kardaşa
Anaya babaya saygı kalmamış
insanlık elinden nasip almamış
Herşeyi var ama gözü doymamış
Bi çare insanlar nefsine uymuş
Öyle bir dünya ki kıran kırana
Düşenin sırtından vuran vurana
Aşkolsun gerçekten bir dost bulana
insanlık yaralı dost pazarında
Yetiş ya Muhammed yetiş ya AliBu sozler keyfi yazilmamistir, insana biraz saygisi olan, kendine saygisi olupta bilinclenen insan kesinlikle irkcilik gibi anlamsiz davalarin pesinden kosmaz, once adam olayim, aileme refah saglayayim der; kul hakki nedir bilir, ana baba hakki nedir bilir; "o sizden bu da bizden" seklinde sen Turksen kardesimsin, sen Kurtsen kopegin onde gidenisin" zihniyeti artik, bayagi ve asagilik bir zihniyettir; uzucudur, yorucudur, sikicidir ve en kotusu PKK gibi olusumlari meyil verir, PKK gibi terorist Kurtculerin olusmasini ve kalkinmasini saglar; tipki bir zamanlar gerici ABD'ci ittifaklarin yasandigi gibi, adimlarimizi iyi basmamiz gerekebilir; bastigimiz adimlar cukur ve ya bataklik olursa o zaman geri donusumuz olmaz, bir kere dusen bin kere kalkmaz; o masaldir, rivayettir; hayat acimasiz dop dolu su goturmez bir gerceklik tasir; oda bu bahsettigim kuraldir.
Yazik....yazik...gercekten insanlarimiza, Turk milletine buyuk yaziklar olsun, irkci olanlarin Allah gunahlarini affetmesin insallah, Allah'a inanmayanlarda bu rezil, insanliga sigmaz, Ataturk'un reddedecegi fikirleri dahi yok etsin ve o insanlari garabete ugratsin, insanligindan utansin; titresin ve kendine gelsin; ozune yani irkciligin olmadigi, samanizm'e ve ya baska bir dinine donsun; torelerini bilmiyorsa ogrensin, efendi olsun; insan olsun.
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------olmasın kürkçe kanal ne fark eder ama ben anneme yemek hazır mı die zazaca sorarsam kimse karışamaz :W
devlet içine girsin mi diyoz yok sen sürekli karıştırıyorsun herkesi pkk görüyorsun :W
-----------------------------kimseyi sebepsiz yere pkk lı görmem ama burada ben birine pkk lı demedim , sadece kürtçe konuşulması türkiye cumhuriyeti devletinin yapısına aykırıdır dedim
-----------------------------Devletin yapisi bozuksa ayar verilir, duzeltilir, bunu toplumca basarabiliriz, Turkiye Cumhuriyetinin yasalarini 1950'ti sanirim darbeyle degistirenlerden gidin hesap sorun, masum Anadolu halkinin pesini birakin, gucunuz fakire yetmesin, komprador (isbirlikci, varlikli kisi) olmayin, Ataturkcu olun Ataturkcu!
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@adamgibi
mükemmel demişsin ben zaten sizin gibiler bana bişey demediği sürece muhatap olmuyorum....
-----------------------------Senin karsinda insan var abicim, "sizin gibiler" derken neyi ima etmek istiyorsun ki? Onlarda iki ayakli, cift gozlu insan degil mi? Yakisiyor mu Tahribat gibi bir yere boyle esrarengiz, Turkcesi anlasilamayan, ne soylenilmek istendiginin kesfedilmemesi uzerine hazirlanmis yorumlar? Bence senin yasin daha cok genc oldugu icin kendini yanlis yola kaptirmissin, olgunlastikca "ulan ben ne kadar sacma dusunce yapisi icerisindeymisimde haberim yokmus, su tapindiklarima; inandiklarima bakin" dersin kafani vura vura. "Ulan irkta paraymis, imanda, dinde!!!" dersin, demezsen bokunu yiyeyim abisi soz.
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------gayet rahat ifade edicem çünkü yanlış bişe demedim her zaman dediğim gibi kürtçe konuşulmasından hoşlanmadığım fikrini yine söylüyorum ve her diyologtada bahsediyorum bundan kürt olabilirsin ama türk vatandaşısın devletimiz bir bayrağımız bir dilimiz bir milletimiz bir ben bunu savunduğumdan kürtçe konuşulmasına her zaman karşıyımdır ayrıca başbuğ olsa ne yapardı die bi soru gelmiş
aha izle : http://www.youtube.com/watch?v=9OKNEmc1TGs
-----------------------------peki kürkçe konuşulmasın diyon yurtdışında türkçe yasaklansın ?
beje hele mıre kurro:W
-----------------------------Türklerinde avrupada devlet kurma emeli olsun türkçe isim vermek bile yasak olur ki avrupada türkçe kanal yok
-----------------------------BBC Turkish dedemin kanali mi? Ustelik resmi bir kanal. Ben kesinlike Kurtce TV'nun devlet kanali olarak yayin yapmasina karsiyim fakat Kurtce'ye sansur getirilmesine karsi degilim, boyle bir istek acikcasi irkciliktir ve baski yontemi oldugu icin fasizm kriterlerini bulur, benden soylemesi, az sosyal bilimler bilen bu durumdan cakar, bilmeyende sazan gibi baka-kalir....