Kurtlar Vadisi Başlıyor 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Konunun aynısından vardı sanki üstadım,

http://www.tahribat.com/Forum-Kurtlar-Vadisi-Pusu-94-Bolum-Fragmani-120536/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

bir adam ormanda elinde hiçbişi yokken 100 metre yürüyerek karşısında 5 tane pompalı tüfekle ateş adama karşı koyabliyorsa (100 metre boyunca yürüyo mermılerın üstüne hıc bısıde yok elinde ) ve bu adamların attıgı mermılerden 100 metre boyunca hıcbırı bu hrıfe ısabet etmıyorsa o dizi tamamıyle dizilikten cıkmıştır o ölmeyen karakter ermiştir , ordaki vuramayan adamlarda madem okadar metreden vuramayacak kadar dıngıller neden Türkiyenin kaderini belirleyebilen bır adama karşı yollanmıştır , yollayan adamlarda maldır dizide maldır   :D sonuc; dizi  pert babalar :D

Üstadım :) benim teğmenim atış alanında 10 meteresindeki ağacı vurmadı 3 jarjör boşaltı :) normal karşılıyorum artık böyle şeyleri hehe askerden önce olmuş olsaydı bunlara inanmaz ha stir derdim ama sankim gerçekliği yansıtıyor :-P teğmenim aklıma geliyor  birde bize bir merminin hesabını yapıyorlar yetim hakı hesabı teğmen 3 jarjör boşaltı bu ibilik kuşu ne hakı yiyor onuda anlamış değilim

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:

Clostridium bunu yazdı:

bir adam ormanda elinde hiçbişi yokken 100 metre yürüyerek karşısında 5 tane pompalı tüfekle ateş adama karşı koyabliyorsa (100 metre boyunca yürüyo mermılerın üstüne hıc bısıde yok elinde ) ve bu adamların attıgı mermılerden 100 metre boyunca hıcbırı bu hrıfe ısabet etmıyorsa o dizi tamamıyle dizilikten cıkmıştır o ölmeyen karakter ermiştir , ordaki vuramayan adamlarda madem okadar metreden vuramayacak kadar dıngıller neden Türkiyenin kaderini belirleyebilen bır adama karşı yollanmıştır , yollayan adamlarda maldır dizide maldır   :D sonuc; dizi  pert babalar :D

Üstadım :) benim teğmenim atış alanında 10 meteresindeki ağacı vurmadı 3 jarjör boşaltı :) normal karşılıyorum artık böyle şeyleri hehe askerden önce olmuş olsaydı bunlara inanmaz ha stir derdim ama sankim gerçekliği yansıtıyor :-P teğmenim aklıma geliyor  birde bize bir merminin hesabını yapıyorlar yetim hakı hesabı teğmen 3 jarjör boşaltı bu ibilik kuşu ne hakı yiyor onuda anlamış değilim

10 metre ötesindeki ağacı vuramıyorsa teğmenliğini sorgulamalı hacı öyle şey mi olur bende kantır oynayarak yorum yapmıyorum biliyorum gerçekte hedef almak kolay değil ama o kadar da saçma olmaz orda özel alnmış 3-4 ajan var hiçbiri adamı vuramıyor polat 5te 5 yapıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

Polat dızıden ayrılcak olsa ılk bolumde oynamaz dırek yuzunu değısıtrmıs olarak baslarlar aylar sonra  bu kadar ayrıntıya gırmez 

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Konunun aynısından vardı sanki üstadım,

Fragmandı o

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Evet acıkcası dızıde sacmalıklar var ama yapcak bıseyımız yok,ya bole ızlıcez yada baska daha sacma fılmlerı ızlıcez!

Allah büyüktür vesselam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hayatımda en nefret ettiğim dizilerden biridir. Beyse perşembe günleri kafamı dinleyebilecem artık millet bunu izlerken.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

farkında olmadan o kadar cahil yobaz bir kesim yetiştiriyorki bu dizi, sevenler objektif olarak etrafına bakarlarsa çok rahat görebilecekler etkilerini, o kadar gereksiz ve yurdum özentilerini gaza getiren bir yapısı var ki nefret etme sebebimin başındadır.

Asarım keserim ben polatım allahtan başka kimseden korkmam derin devlet benim ıvır zıvır.. Götünün bokuyla sokaklarda polatçılık oynayan tipler yetiştiriyor bu dizi.. Rtük salak salak bariz bir şekilde adamın sigara içtiğini sansürlemeye çalışacağına, böyle salak dizileri yayından kaldırmaya yönelik bir yaptırıma gitse inanın toplum daha bir düzenli hal alır.

Dipnot çemkirebiliteleri olanlar için : Genelleme yaparak cümle kurduğumun farkındayım, üzerine alınan var ise genelin içindedir. Sadece izlemek için izleyenlere sözüm yok. Prison break izleyen herkes hapisten kaçma teşebbüsünde bulunmuyor sonuçta, sadece o tip insanların varlığını bilmeyenlere lanse etmek için yazılmış bir yazıdır. Muck.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

bir tek bu diziyle bitmiyoki, tv de saçma sapan bir sürü dizi ve programlar var. tv karşısında geçen vaktimize yazık, değmez bunların hiçbirini izlemeye.

boş tenekeden çok ses çıkar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

strudll bunu yazdı:

bir tek bu diziyle bitmiyoki, tv de saçma sapan bir sürü dizi ve programlar var. tv karşısında geçen vaktimize yazık, değmez bunların hiçbirini izlemeye.

Yok öyle genelleme yapma, örneğin çocuklar duymasın dizisininden bir çok şey öğrenmişliğim vardır ve öğrenen insanlar olduğunu tahmin ediyorum. Her bölümünde farklı bir konuya değinerek o konunun doğruluğunu ve yaptırımını var ise cezasını anlatıyorlar uzun uzun.

İzleyenler için örnek. Emine hüseyin ile boşanıp babasının emekli maaşını almasının bir şuç olduğunu ve ağır bir yaptırımın olduğunu izleyen kesimdeki bilmeyen birisi öğrenmiş oldu, aklında vardıysa öyle birşey en azından kafasından atmamış olsa bile en azından düşünecektir artık.

Bu gibi bir çok konuya değinerek hem güldürüp hemde öğreten bir dizi ve tek örnek.

Toplam Hit: 3989 Toplam Mesaj: 28