Kurtlar Vadisi Başlıyor 2
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
strudll bunu yazdı:
bir tek bu diziyle bitmiyoki, tv de saçma sapan bir sürü dizi ve programlar var. tv karşısında geçen vaktimize yazık, değmez bunların hiçbirini izlemeye.
-----------------------------Yok öyle genelleme yapma, örneğin çocuklar duymasın dizisininden bir çok şey öğrenmişliğim vardır ve öğrenen insanlar olduğunu tahmin ediyorum. Her bölümünde farklı bir konuya değinerek o konunun doğruluğunu ve yaptırımını var ise cezasını anlatıyorlar uzun uzun.
İzleyenler için örnek. Emine hüseyin ile boşanıp babasının emekli maaşını almasının bir şuç olduğunu ve ağır bir yaptırımın olduğunu izleyen kesimdeki bilmeyen birisi öğrenmiş oldu, aklında vardıysa öyle birşey en azından kafasından atmamış olsa bile en azından düşünecektir artık.
Bu gibi bir çok konuya değinerek hem güldürüp hemde öğreten bir dizi ve tek örnek.
-----------------------------hocam akşam akşam dalgamı geçiyosun, bu dizi mi eğitici öğretici ya da şöyle sorayım: insanlar dizilerle, tv programları ile mi eğitilirler?!!!
-
strudll bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
strudll bunu yazdı:
bir tek bu diziyle bitmiyoki, tv de saçma sapan bir sürü dizi ve programlar var. tv karşısında geçen vaktimize yazık, değmez bunların hiçbirini izlemeye.
-----------------------------Yok öyle genelleme yapma, örneğin çocuklar duymasın dizisininden bir çok şey öğrenmişliğim vardır ve öğrenen insanlar olduğunu tahmin ediyorum. Her bölümünde farklı bir konuya değinerek o konunun doğruluğunu ve yaptırımını var ise cezasını anlatıyorlar uzun uzun.
İzleyenler için örnek. Emine hüseyin ile boşanıp babasının emekli maaşını almasının bir şuç olduğunu ve ağır bir yaptırımın olduğunu izleyen kesimdeki bilmeyen birisi öğrenmiş oldu, aklında vardıysa öyle birşey en azından kafasından atmamış olsa bile en azından düşünecektir artık.
Bu gibi bir çok konuya değinerek hem güldürüp hemde öğreten bir dizi ve tek örnek.
-----------------------------hocam akşam akşam dalgamı geçiyosun, bu dizi mi eğitici öğretici ya da şöyle sorayım: insanlar dizilerle, tv programları ile mi eğitilirler?!!!
-----------------------------Herkes senin gibi teknolojiden anlayan bilgisayar nedir internet nedir bilen biri değil. Adam / kadınların 17 - 18 saatleri tv karşısında geçiyor. Başka türlü eğitemezsin. Televizyonda ne görseler aynısını yapmaya çalışan özenen insanlar var, bakın etrafına biraz bir sürü polat bir sürü memati görürsün.
Ayrıca çocuklar duymasın dizisini beğendiğimden yazmadım o cümleyi. O an o geldi aklıma onu söyledim. Çocuklar duymasın en azından her bölümde birşeyler öğretme çabasını gösteriyor. Öğretebilsede öğretemesede.
-
Tv de izlencek dizi şoyle bı bakarsak parmakla sayılacak kadar az...
Cocuklar mesela selenamıdır ne o var,ufak kuzenlerım onu ızler...Bu dızıye ole bakmıslıgım var ve ıcınde gecen olayları ele alınca 4 yasındakı kız kardesımın ızledıgı "KAYU" adlı cızgıfılme bıle daha egıtıcı gelıyor bana nedense...
Hatta bazen bende oturup kardesımle ızlıyorum yasım 20 olmasına ragmen :S ama gercekten cocukları bılgılendırmek ve egıtmek ıcın o kadar ugrasanlar varkı Televızyon sektorunde bunların hakkını yememek lazım.
Mesela genc bakıs dıye bır program var, ve gercekten adamlar genclerın dusuncelerını oldugu gıbı aktarıyor ve ordakı cogu ınsanında bır baskı altında olmadıgını ve kendıne gore bır bakıs acısı oldugu ıcın dırek o dusunceyı savunuyor ve aklına o an ne gelıyorsa duzgun bır dılle anlatmaya calısıyor,bu ıste dıyorum! satılmamıs,kımsenın baskısı altında kalmadan konusyor ıste! asıl dınlencek olan ınsan tarzı budur! Ama nedense saat 12 den sonra baslıyor bu tarz programlar,buda Guzel Turkıyemızın sacma yönü... Bu benım fıkrım...Herkesın dusuncesıne saygım vardır...
-
Clostridium bunu yazdı:
bir adam ormanda elinde hiçbişi yokken 100 metre yürüyerek karşısında 5 tane pompalı tüfekle ateş adama karşı koyabliyorsa (100 metre boyunca yürüyo mermılerın üstüne hıc bısıde yok elinde ) ve bu adamların attıgı mermılerden 100 metre boyunca hıcbırı bu hrıfe ısabet etmıyorsa o dizi tamamıyle dizilikten cıkmıştır o ölmeyen karakter ermiştir , ordaki vuramayan adamlarda madem okadar metreden vuramayacak kadar dıngıller neden Türkiyenin kaderini belirleyebilen bır adama karşı yollanmıştır , yollayan adamlarda maldır dizide maldır :D sonuc; dizi pert babalar :D
aga öldürmeyen senarist öldürmüyor bea:) Arkana abinin şirketini aldın mı ohooo değme keyfe kralsın :D -
Dizi atv ye geçtiğine göre Polat da bu sene cemaate girer :)
-
strudll bunu yazdı:
her ne kadar unutturulmuş olsa da televizyınun gerçek amacı buydu aslında
-
XpertVision bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------bir adam ormanda elinde hiçbişi yokken 100 metre yürüyerek karşısında 5 tane pompalı tüfekle ateş adama karşı koyabliyorsa (100 metre boyunca yürüyo mermılerın üstüne hıc bısıde yok elinde ) ve bu adamların attıgı mermılerden 100 metre boyunca hıcbırı bu hrıfe ısabet etmıyorsa o dizi tamamıyle dizilikten cıkmıştır o ölmeyen karakter ermiştir , ordaki vuramayan adamlarda madem okadar metreden vuramayacak kadar dıngıller neden Türkiyenin kaderini belirleyebilen bır adama karşı yollanmıştır , yollayan adamlarda maldır dizide maldır :D sonuc; dizi pert babalar :D
-----------------------------Üstadım :) benim teğmenim atış alanında 10 meteresindeki ağacı vurmadı 3 jarjör boşaltı :) normal karşılıyorum artık böyle şeyleri hehe askerden önce olmuş olsaydı bunlara inanmaz ha stir derdim ama sankim gerçekliği yansıtıyor :-P teğmenim aklıma geliyor birde bize bir merminin hesabını yapıyorlar yetim hakı hesabı teğmen 3 jarjör boşaltı bu ibilik kuşu ne hakı yiyor onuda anlamış değilim
-----------------------------10 metre ötesindeki ağacı vuramıyorsa teğmenliğini sorgulamalı hacı öyle şey mi olur bende kantır oynayarak yorum yapmıyorum biliyorum gerçekte hedef almak kolay değil ama o kadar da saçma olmaz orda özel alnmış 3-4 ajan var hiçbiri adamı vuramıyor polat 5te 5 yapıyor.
-----------------------------ya muhakaki onlarda diyor zaten biz filim yapıyoruz ister izleyin ister izlemesiniz