Kurtlar Vadisi Gladio - Yakında Sinemalarda
-
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------bence bokunu çıkarttılar.millet kurtlar vadisinde gördüğü izlediği herşeyi gerçek sanıyor.Zaten dikkatinizi çektiyse geçen bölümde de hükümete göz kırptılar.
ne kurtlar vadisiymiş arkadaş,kafasına çuval geçen askerlerimizin onurunu kurtlar vadisi Irak ile kurtardık şimdide ergenekonda içeri alınan aylarca tutulan aydınlara yapılanları bununla aklıcaklar..İyice boku çıktı iyice.
-----------------------------aynen katiliyorum dogru soze ne denir
iki saatlik beyaz perde cerezi ile ugruna nice canlarin yakildigi koskoca devletleri etkileyen bir olusumu ortaya serecek babayigit henuz goremiyorum ben
ancak bak cambaz oynuyor muhabbeti olur
-
ben ekledim benim siteye ilk gösteriminde :) hemen kayıt aynende gönderim
-
arkadaşlar şimdi kurtlar vadisinin türkiyede çok büyük bir pazar oluşturduğu yadsınamaz ancak unutmamak gerekirki birde dişe dokunduğu için yayından kaldırılan "terör" ayağı oldu daha ikinci bölümü yayınlandığında bir takım çıkar ve politika çevreleri tarafından böyle birşey yapıldı...
şimdi bazı arkadaşlarıma katılıyorum kesinlikle gladio gibi büyük bir oluşum öyle 2 saat içersinde anlatılamaz ancak iki saatlik bir film eğer olurda yayından kaldırılırsa internetten dağıtımı daha kolay olur üstelik "terör" internet üzerinden yayınlanması denenseydi asla gereken maaliyet karşılanmazdı...
bunları düşünerek yeni filmin gerçeğe olabildiğince yakın olmasından başka birşeyi ummaktan başka çare yok...
-
İnsanları sinamaya nasıl çekecekleri belli adamlar işi biliyor...:)
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------Kanal 7'de salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 21.00'da kurtlar vadisinin eski bölümlerini veriyorlar. Cuma günü 10. bölümü çıkacak..
-----------------------------olm o nası oluyo salı, çarşamda ve perşembe veriyo kanal 7 ama cuma 10. bölüm :/ donakaldım :/
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------Kanal 7'de salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 21.00'da kurtlar vadisinin eski bölümlerini veriyorlar. Cuma günü 10. bölümü çıkacak..
-----------------------------olm o nası oluyo salı, çarşamda ve perşembe veriyo kanal 7 ama cuma 10. bölüm :/ donakaldım :/
-----------------------------http://www.kanal7.com.tr/ =) pardon perşembe değil :W cuma olacaktı :| kafa gitti bnm gece gece
-
akıllı bir Türk gladyo nun ne olduğuna dair araştırma yapar. 1960da natoya girmemizden sonra ülkemizi yöneten gücün CIA olduğunu anlar...Kurtlar vadisi filmi son zamanda iyice sıçtı...saçmalamaya başladı. Nato cia Gladyo bize gösterilen dizide sadece % 2
ama gençlik işin eğlencesinde sanki...
-
bu kv nin senaryosu hiç bitmez, aşk filimlerinde kavuşuyolar bitiyo, çocukları oluyo falan. ama bu kv. senaryo fabrikası gibi, ergenekon çıkıyo, susurluk, yeraltı, yerüstü, türkiye'nin gerçekleri, gladyo daha çok devam eder.. girip çıkan oyuncunun haddi hesabı yok, girip çıkan ününe ün katıyo, şaşmaz ailesi bu diziden ve senaryo kabiliyetlerinden daha çok ekmek yerler bence. kafaları çalışıyo gerçekten tebrik ederim.
ama osman sınav'a ayıp etmişler. kendilerini keşfeden O.
-
moruq bunlar iyice saçmalıdı yavv