Kurtlar Vadisi Gladio - Yakında Sinemalarda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Remus bunu yazdı:
    -----------------------------

Buyrun link

Süper bi film olacagı kanaatindeyim.Mutlak izlenmesi gerekir

tam ben koyacaktım bak =) 

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı:

bence bokunu çıkarttılar.millet kurtlar vadisinde gördüğü izlediği herşeyi gerçek sanıyor.Zaten dikkatinizi çektiyse geçen bölümde de hükümete göz kırptılar.

ne kurtlar vadisiymiş arkadaş,kafasına çuval geçen askerlerimizin  onurunu kurtlar vadisi Irak ile kurtardık şimdide ergenekonda içeri alınan aylarca tutulan aydınlara yapılanları bununla aklıcaklar..İyice boku çıktı iyice.

aynen katiliyorum dogru soze ne denir

iki saatlik beyaz perde cerezi ile ugruna nice canlarin yakildigi koskoca devletleri etkileyen bir olusumu ortaya serecek babayigit henuz goremiyorum ben

ancak bak cambaz oynuyor muhabbeti olur

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ben ekledim benim siteye ilk gösteriminde :) hemen kayıt aynende gönderim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

arkadaşlar şimdi kurtlar vadisinin türkiyede çok büyük bir pazar oluşturduğu yadsınamaz ancak unutmamak gerekirki birde dişe dokunduğu için yayından kaldırılan "terör" ayağı oldu daha ikinci bölümü yayınlandığında bir takım çıkar ve politika çevreleri tarafından böyle birşey yapıldı...

şimdi bazı arkadaşlarıma katılıyorum kesinlikle gladio gibi büyük bir oluşum öyle 2 saat içersinde anlatılamaz ancak iki saatlik bir film eğer olurda yayından kaldırılırsa internetten dağıtımı daha kolay olur üstelik "terör" internet üzerinden yayınlanması denenseydi asla gereken maaliyet karşılanmazdı...

bunları düşünerek yeni filmin gerçeğe olabildiğince yakın olmasından başka birşeyi ummaktan başka çare yok...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    İnsanları sinamaya nasıl çekecekleri belli adamlar işi biliyor...:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

MaQneToR bunu yazdı:

Kanal 7'de salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 21.00'da kurtlar vadisinin eski bölümlerini veriyorlar. Cuma günü 10. bölümü çıkacak.. 

olm o nası oluyo salı, çarşamda ve perşembe veriyo kanal 7 ama cuma 10. bölüm :/ donakaldım :/

all this pain is an illusion...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tyler_Dayi bunu yazdı:

MaQneToR bunu yazdı:

Kanal 7'de salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 21.00'da kurtlar vadisinin eski bölümlerini veriyorlar. Cuma günü 10. bölümü çıkacak.. 

olm o nası oluyo salı, çarşamda ve perşembe veriyo kanal 7 ama cuma 10. bölüm :/ donakaldım :/

http://www.kanal7.com.tr/ =)  pardon perşembe değil :W cuma olacaktı :| kafa gitti bnm gece gece

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

akıllı bir Türk gladyo nun ne olduğuna dair araştırma yapar. 1960da natoya girmemizden sonra ülkemizi yöneten gücün CIA olduğunu anlar...Kurtlar vadisi filmi son zamanda iyice sıçtı...saçmalamaya başladı. Nato cia Gladyo bize gösterilen dizide sadece % 2

ama gençlik işin eğlencesinde sanki...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bu kv nin senaryosu hiç bitmez, aşk filimlerinde kavuşuyolar bitiyo, çocukları oluyo falan. ama bu kv. senaryo fabrikası gibi, ergenekon çıkıyo, susurluk, yeraltı, yerüstü, türkiye'nin gerçekleri, gladyo daha çok devam eder.. girip çıkan oyuncunun haddi hesabı yok, girip çıkan ününe ün katıyo, şaşmaz ailesi bu diziden ve senaryo kabiliyetlerinden daha çok ekmek yerler bence. kafaları çalışıyo gerçekten tebrik ederim.

ama osman sınav'a ayıp etmişler. kendilerini keşfeden O.

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek
    moruq bunlar iyice saçmalıdı yavv
Toplam Hit: 4907 Toplam Mesaj: 34