Kurtlar Vadisi Gladio - Yakında Sinemalarda
-
recep ivediği geççekmi geçmiycek mi çok merak ediyorum :)
-
lenova bunu yazdı:
-----------------------------
moruq bunlar iyice saçmalıdı yavv
-----------------------------+dizi geçen sene bitirilmeliydi ama inegi ne kadar sağsak kardır zihniyetinin son hamlesi sinema filmi oluyor
-
kurtlar vadisine bok atıp duran arkadaşlar kimse size diziyi zorla izlettirmiyor izlemek istemiyorsan kanalı degiştir tv izlemem tvde izledigim tek yayın kurtlarvadisidir.Kurtlar vadisinin senaristlerine bi yerlerden dosya geliyor her nekadar bunu inkar etselerde etsekte bu belli ayrıca kurtlar vadisi bi pazar payı oluşturdu adamlar holding kurdu sizde yapın bi yapım sizde pazar payı oluşturun oluşturabiliyorsanız kedi ulaşamadıgı cigere miyav dermiş misali
-
Benimde izlediğim tek türk yapımı dizi.
Dizinin en büyük özelliği alternatifi olmayışı.
-
ben dahil çoğu kişi diziyi alışkanlık oldugundan izliyor akıl var mantık var iki kişi operasyona gidiyorlar birinci evi temizliyorlarikinci evde üzerine bomba sarılı adam sanki dün köyden gelmiş ulan o adam ki c.başkanı başbakan genel kurmay başkanına suikast yapacak adam kumandadaki tuşa basamıyor vay canına bizde bön bön izliyoz
-
bencede bokunu çıkarttılar.
-
Biz Türkler herseyin olduğu gibi kurtlar vadisinin de bokunu çıkarttık.
-
EntelKoylu işte adamlar holding kurmuş sıfırdan kurulmuş bir holdingin gidişatı için hükümete karşı olmak sence böyle birşey olabilirmi?
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu işte adamlar holding kurmuş sıfırdan kurulmuş bir holdingin gidişatı için hükümete karşı olmak sence böyle birşey olabilirmi?
-----------------------------
yapabiliyorsan sende yap elini ayagını kimse tutmuyor -
Dizi baskı görmesine rağmen (çatışmalar,olaylar vs..) gayet güzel devam ediyor,birkaç bölümün dışında boku falanda çıkmadı ayrıca. Filmi merakla bekliyorum,güzel olacağından eminim...
Toplam Hit: 4909 Toplam Mesaj: 34