Kurtlar Vadisi Irak
-
ben bu flim in 2.ciside çıkar baksanıza nerede bitti
-
ben henüz filmi seyretmedim ama anlatılanlara bakarsak benc çok güzel olmuş , böyle filmler çekilmesli , önce deliyürek dizisi sonra kurtlar vadisi dizisinden sonra haşlk azçok bişeyler düşünmeye başladı , çok güzel mesajlar verildi bu dizilerle, bence istihbaratın verdiği bilgilerle, yönlerndirmeleriyle çekiliyor bu diziler, düşünsenize bu film Türkiyedeki daha önce yapılan ve reddedilen amerikanın yanında ıraka girme oylamasından önce yapılsaydı çok farklı oy oranıyla reddedilirdi öneri , şu an amerika iranı vurmayı düşünüyor ,bu filmden sonra türk halkı amerikanın yanında olur mu?
amerika holyvod sayesinde haksız olduğu savaşları bile haklı olarak gösyeriyo ,ona göre kanuoyu yaratıyo biz haklı olduğumuz halde bunu yapamıyoruz bu tarz filmlerle en azından kamuoyu oluşturulabilinir
bence bu tarz filmler yapmalıyız ,desteklemeliyiz
-
ya kardeşim filime ben gitmedim ama beğenmedim diyenlere saçma diyenlere yazıcam tabi polat ölmicek kurşun yese bile hemen filimin olmıcak şeylerine baıyosunuz gidin rambo terminatör izleyin terminatörde robotun kafası ikiye ayrılıyo nefilim yapmışla be deyip şaşıyosunuz polat 2 kurşunda ölmedi diye saçma
-
refugee:amerikan erleri, çavuşları senin yarbaylarının , albaylarının kafasına çuval geçirsin; senin başbakanın, cumhurbaşkanın, genelkurmay başkanın agzını açamasın, hiç bi şekilde medyadan bi tepki gelmesin, amerikan ürünleri protestoya davet edilmesin.. sen real de bi bok yapma daha dogrusu yapama....(istersen yap, bak bakalım n'oluyo o zaman..) ondan sonra git film çek, bu dünyanın en büyük ezikliğidir.. amerikalılardan aldık ayarı kardeşim ülkece, bi bok diyemedik o zaman.. şimdi birileri bi gazla eziklik yapmış, koyun gibi bütün millet peşinde.. madem dizinin gazı ile film çekiyosun, senaryomu yok bunu buldun..
bide şöle düşünenler olabilir; amerikalılarda yapmadıklarının ya da yapamadıklarının durmadan filmini çekiyolar.. (vietnam gibi...) bende diyorum, kardeşim siz amerikalılara laf edersiniz, onlar madem bu ezikligi yapıyolar, siz yapmayında onlardan bi farkınız olsun..
p.s: buarada tayyib filmi çok begenmiş..
izlemedim ama anlatinlara ve tanitim da gorduklerime gore sanirim bu fillimde iraktaki bazi olaylara ilgiyi cekmek yada gosstermek istemisler bence boyle filimler cekilmeli ulkemizde hata tabiki vardir matrix te bile dolu hata vardi ama denemedende birsey yapamayizki ilerde insallah daha iyilerinide yapariz bu potansiyel var ama kullanmiyoruz
biarkadasim amarikalilar onlara kinduydugumuzfilan dusunuyor filan demis oyle a.k ben oyle dusunuyorum onlar yakici kirici en buyuk teroristler yok iranda nukler silah varmis ee kendilerinde 10larcasi var onlaradur diyen a.k
birde bunu yazmisiniz ilk basta filimle ilgili bide ( kürtleri biraz fazla iyi göstermişter ) ya her kurt kotumu yani dolu tanidigim var cogu tanidigim turkten daha iyi onlarda bu ulkenin vatandasi onlarda turk ama pkk la turkleri karistirmayin lutfen hep buyuzden kurt sorunu cikiyorya ...............;
-
açıkcası ben filmi beyenmedim ilk önce 4:^0 da filme girdim 4:45 de filim başladı reklamdan dolayı sonra filim sadece bi şey adam üzerinemi çekildi ya o keltoş adam öldü filim bitti a.q
-
Leyla ile Polatın konuşması olayını 10 dk diye abartanlar olmuş saçmalık kız vuruluyo ama öldürücü yere değil ama çok ağır yaralanıyo zaten polatla o elemanın dövüşmesi 7 dk sürüyo kızla konuşması (tabi kızın ağzından kanlar geldiği için konuşması pek anlaşılmıyo) oda 1,5 dk sürüyo
Bana göre 2 saçma yanı var
1) İlk canlı bomba olayında sırtından ve elinden baya yaralanan Billy Zane ondan sonraki piyano patlamasında ne hikmetse hiç yara almıyo ilginç2) Polatta 2 kurşun yiyo çatıdan düşüyo ama maşallah banamısın demiyo
Filmin en güzel sahnesi düğünde amerikalı askerin çocuğa yanlışlıkla ateş ettiğindeki sessizlikti bana göre -
Merhaba..
Her Filmin sacma yönleri vardir. Kurtlar Vadisi Iraktada vardi bunlar. Benim en sacma buldugum yani ise, normal Tapanca ile COLT Silahli Askerleri öldürdüler. Hic olmazsa yerdeki Silahlari alsalardi.
Ama eger farkindaysaniz, Film neyleri cagristirmaya calisiyor. Ben Avrupada yasiyorum, ve burada Internette Gazetelerde, ve Normal Gazetede bile cikti. Filmi cok elestiriyorlar. Cünkü batiyor. Siz elestirmeydinde, Film ile neler anlatmaya calismislar onu anlamaya calisin ;)
CrashBoy
-
Film anafikir olsun görsel efekt olsun herşeyiyle bence çok güzeldi özellikle bu memati ile abdülhey in konuşması çok hoşuma gitti ( bende kürdüm abi diyor ya..) gerçektende öyle herşey böyle başlıyor sen iyi kürtlerdensin öbürü kötü kürtlerden sen başkasın o başka bence çıkartılması gereken iyi dersler var bu filmde ya da en azından bana göre öyle
-
güzel filmdi her açıdan da senaryo biraz kısaydı oda olsa tamamdır