Kurtlar Vadisi Pusu Abdulhey'e İskence (Dün Kü Bölüm)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Madrakaru bunu yazdı:
Dizide Abdülhey'in Kürt olduğuna dair bir ibare şimdiye kadar geçmedi. Ayrıca bir şey unutmadık diyorsun ya 300 yıl öncesine bak hocam nerdeydik nereye geldik.
-----------------------------KV Irak'ı izlemedin mi :D
-----------------------------Dizide dedim birader :D filmi izlemedim. Ayrıca Abdülhey ile ilgili bilinenler Elazığ bölge yatılı da okuması ve güneydoğu da bir aşiretin yanında görev yapmış olması. O yüzden filmde Kürtçe falan konuştuysa gayet doğaldır. Harbi noldu filmde?
-
Polat bağırdı "herşey bu kürtlerin yüzünden oluyor" diye abdül "abi bende kürdüm" diye çıkıştı :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
Polat bağırdı "herşey bu kürtlerin yüzünden oluyor" diye abdül "abi bende kürdüm" diye çıkıştı :D
-----------------------------höt.memati bağırdı :D düzelt :D
-
fringe diye bi dizi var dizide o tür ilaçlardan kullanılıyor
-
Uyku ilacıyla karışık bi kimyasalda olabilir. İnsan uyku modundaykende herşeyi itiraf edebiliyomuş.
-
Diziyi izlemem ama dediginiz madde LSD olabilir. LSD verilen insan isteklere karşı koyma ozelligi yani özgür iradesini kaybeder, denilen herşeyi yapar..
-
kurtlar vadısı gıbı bi dizide özel kuvvet havalı tufek kullandına gore kımyasalda camasur suyu felandır
-
karakollarda filan kullanılıyor buna benzer birşey kafayı güzel yapıyor
bülbül gibi ötüyorsun
-
zamazingo bunu yazdı:
kurtlar vadısı gıbı bi dizide özel kuvvet havalı tufek kullandına gore kımyasalda camasur suyu felandır
-----------------------------aynen ya.
güzelim dizinin içine ettiler anasını satayım.
-
cevik bunu yazdı:
Antikky;
Sodyum tiyopental anesteziden önce verilen ilacmis. operasyonlardan önce verilen bayiltici ilacmis ama sorgu esnasinda da veriliyormus .
Serdar;
Dedigin olabilir mantiksiz gelmiyor.
-----------------------------Evet bu ilacı kastediyorlar :) saçmalıyorsun falan ama doğruyu söyleticegini zannetmiyorum