Kurtlar Vadisi Pusu Abdulhey'e İskence (Dün Kü Bölüm)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Polat bağırdı "herşey bu kürtlerin yüzünden oluyor" diye abdül "abi bende kürdüm" diye çıkıştı :D
Kurtlar Vadisi Irak'ta Memati hep bu Kürt'ler yüzünden deyince,Abdülhey "Abi ben de Kürt'üm" demişti.O sahne haricinde dizide 57.bölümde tam olarak belirtilmemesine rağmen Polat'la Abdülhey arasında Aslan amcanın evindeki sahnede,Abdülhey aşiretler arasındaki sızma görevlerinden bahsedince Polat sormuştu "Seni niye seçtiler?" diye.O da "Kürtçe ve Zazaca'ya dilim yatkın olduğu için" demişti. -
YesMilord bunu yazdı:
Diziyi izlemem ama dediginiz madde LSD olabilir. LSD verilen insan isteklere karşı koyma ozelligi yani özgür iradesini kaybeder, denilen herşeyi yapar..
-----------------------------LSD daha cok halüsinasyon görmeyi saglayan bir uyusturucu maddeymis.
Etkileri
Etkisii 30-90 dakika icinde baslar ve uzun zaman (8-12 Saat) kalır. Kullananlar genelde halüsinasyon görür. Nadiren depresif durumlar da görülür. Ani duygu değişimleri yaşanır. Kahkahalarla güldükten sonra aniden ağlanabilirmis.
kaynak wikipedia
-
ats30 bunu yazdı:
benim aklıma takılan bişey var.şimdi aron feller ben onun milletinin hafızasını sildim ona mı acıyacağım dedi ya.orda abdülheyin kürt olduğundan hareketle mi dedi yoksa Türkleri mi kastetti.Bakıyorum tarihimize unuttuğumuz birşey yok.Aklıma hemen bazı iddialar geldi.Kürtlerin Türk kökenli olduklarına dair.Sizce aron feller bu konuya mı dikkat çekti yani senaryo ?
-----------------------------Onun demek istediği şu:Ben türklerin tarihini kitaplardan bile sildim demek istiyor.Gerçektende doğru.Okulda adam gibi ayrıntılı olarak tam tarihimiz malesef okutulmuyor.Bildiklerimiz dışında bilmediğimiz birsürü olay var.
-
bu maddeyi neyden elde edriz?
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Polat bağırdı "herşey bu kürtlerin yüzünden oluyor" diye abdül "abi bende kürdüm" diye çıkıştı :D
Kurtlar Vadisi Irak'ta Memati hep bu Kürt'ler yüzünden deyince,Abdülhey "Abi ben de Kürt'üm" demişti.O sahne haricinde dizide 57.bölümde tam olarak belirtilmemesine rağmen Polat'la Abdülhey arasında Aslan amcanın evindeki sahnede,Abdülhey aşiretler arasındaki sızma görevlerinden bahsedince Polat sormuştu "Seni niye seçtiler?" diye.O da "Kürtçe ve Zazaca'ya dilim yatkın olduğu için" demişti.
-----------------------------saybır oha diyorum sana la tüm diziyi ezbere biliyosun sanırım :D
-
kapil bunu yazdı:
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Kurtlar Vadisi Irak'ta Memati hep bu Kürt'ler yüzünden deyince,Abdülhey "Abi ben de Kürt'üm" demişti.O sahne haricinde dizide 57.bölümde tam olarak belirtilmemesine rağmen Polat'la Abdülhey arasında Aslan amcanın evindeki sahnede,Abdülhey aşiretler arasındaki sızma görevlerinden bahsedince Polat sormuştu "Seni niye seçtiler?" diye.O da "Kürtçe ve Zazaca'ya dilim yatkın olduğu için" demişti.
-----------------------------saybır oha diyorum sana la tüm diziyi ezbere biliyosun sanırım :D
-----------------------------Siftahı Rene'den bereket müridlerden :/
-
Zuhuahhah cyb3r olum bu kadar bi konu üzerinde yoğunlaşsan alim olurdun :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
Zuhuahhah cyb3r olum bu kadar bi konu üzerinde yoğunlaşsan alim olurdun :D
Yoğunlaşma falan söz konusu değil.Hep bu Gökhan Kırdar yüzünden.Dizi müzikleri çok hoşuma gidince takip etmeye başladım.İster istemez akılda kalıyor :W
Kurtlar Vadisi.Since 2003 :P
İşin bokunu çıkarma yolunda hızlı adımlarla ilerlerken,bir de tam emin olamamakla beraber bahsi geçen sahnenin resmini verelim :W
-
:D