folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kürtler Türkmenlere Saldırıyor,Peki Türkiye Ne Yapıyor?



Kürtler Türkmenlere Saldırıyor,Peki Türkiye Ne Yapıyor?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2007
    Erkek
    mr66tr bunu yazdı:
    -----------------------------

    Savaş kaçınılmaz görünüyor.Çok acı bir gerçek.ABD burada bir kürt devleti istiyor.Zamanında Ruslar bizim Türklerin çoğunlukta yaşadığı REVAN Bölgesini Türklerden izole ederek nasıl ermenistan devleti kurduysa aynısı şimdi Kuzey Irakta oluyor.Türkler kovularak öldürülerek bir kürt devleti kurulmaya çalışılıyor.ABD nin büyük ortadoğu projesine göre iran kadar Türkiyede hedef tahtasında.Belki iran operasyonundan önce Türkiye operasyonu yapacaklar.Bunu hep birlikte göreceğiz.

    -----------------------------
    o dediğin keşke olsa da tarih kitaplarına Türklerin nasıl savaştığı tekrar geçse...

    ama hiç sanmam.çünkü en son o soğukta askerlerimizin operasyon sırasında ki cesaretini abd yi bırak tüm dünya gördü.eminim ki korkmuşlardır.herkesin iddaa ettiğinin aksine abd-iran savaşının bir sonuca bağlanacağını da düşünmüyorum.abd irana girer girmesine de nasıl çıkar bilemiyorum.halk son derece müslüman ve devleti için değil dini için kendini savunacaktır.

    konuya gelecek olursam israil 3 askeri için filistine girmişken bizim ırağa girmememiz kabahat...

    ha eklenti yapmak istiyorum.suriye ye zamanında suyu keserim 3 gün yaşaymazsın demişti pkk yüzünden ve suriye akıllanmıştı.aynı şeyi ırağa yapsak ve su değilde elektrik vs.. olayını kessek bizim askeri müdahele yapmamıza gerek kalmaz.ama baştakileri ... ki tansu çiller kadar olamadılar.bölge de üstün olduğumuzu göstermek için sesimizi çıkarmamız lazım.ama nerde bizde aslanı kükretecek başkan?

    hem hiç düşünemediğim bir şey var ki o da kürdistan..bu adamlar bu ülkeyi kursa ne olacak ki?nasıl kalkınacaklar?tvlerde dünya ya seslenen insan mı demeliyim bilmiyorum hayvan görünüşlü insanları...dağda pkk ölülerini görenler daha çok hayvana benzediklerinden bahsediyor..hem ihanet etmek bu piçlerin herşeyi..kendi içlerinde sürekli bir ihanet söz konusu olacaktır.halkı desen Türkiye gibi bir ülkeyi red ediyorsa cahilin önde gidenidir.gelişemez...hiç bi skim yapamaz...aptal bunlar...

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek
    Posmort3m bunu yazdı:
    -----------------------------
    efrasyap bunu yazdı:
    -----------------------------

    hepiziin atası bunu üstüne yemin etti...


    -----------------------------

     

    abi su haritayı koyup da ondan sonra kurtlerin yaptıgı haritalara laf edenlere uyuz oluyorum..daha eski haritalarımız var onları cıkartsak daha iyi o zaman?


    --------------------------

    bu haritayı  yüce türk büyükleri cizdi yalnız senin gibi gördüğünde uyuz olanlar yüzünden bugün  hala resmi sınırlarımız içinde değildir.sizin zihniyetinizdekiler  bayraktaki kan  şiddeti temsil eder deyip bayragada uyuz oldu bir zamanlar

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı:
    hadi oradan Türkmenler kürtleri katletmişmiş,gerçi ne olduğunu herkes biliyor delegado  zero herke sana cevap vermeyeyim ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2007
    Erkek

    Tayyip Erdoğan Başbakanımızdır . Saygı Göstermek zorundasın sevgiyi ister göster ister gösterme skmde değil.

    2.Zumsuk Kardeşim demişsinki Amerika ne derse yapıyoruz sen o koltuğa otur bakıyım Bir yandan seni sevmeyen yüzlerce binlerce insan koltuğundan etmek istesin seni Deniz Baykal olsun karşında her gün herşeyine muhalefet etsin bir şey çıkarcak yürüyüşler düzenlesin Türkiyede Sözde cumhuriyet mitingleri Bir sürü engel sadece içimizde var Amerikaya borcumuzu Tayyip yapmadı amerikaya borçluyuz ve Bizden kat kat üstün bir devlet . Amerika Nasıl üstün teknoloji bakımından bakma sen amerikaya ırağa barış için girmese orda max bigünlük işi vardı . Onun için dünyanın babasının sözünü dinlemek zorundasın eğer Türkiyeyle kısıtlı kalırsan eğer senin gençlerin bir olursa TURAN davasında başını yola koyarsa bir TÜRK cumhuriyetleri oluşturursa o zaman baş kaldırır silkelenir emin adımlarla yürürsün çok basit zannediyosunuz herşeyi . 

    Peki diceksin kardeşim Kürtlerin Türkmenlere saldırısı doğrumu ? Yalnış Türkiye ayaklanmalı ama Türkiye ilk başta içini halletcek sonra dışı halletcek dur bakalım sen ;) inşallah her bişiy olacak. 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Dişi
    Osmanlıdan dolayı dünyada Türklere ve Türk kökenli olanlara düşman olmayan kaç toprak kaç millet varki. Türkler vatan için millet için her türlü fedakarlığı yapar ama bir laf varya yumurta .... ağzına dayanınca diye işte Türk milleti her zaman son an için yaratılmış adeta. Dünyanın her ülkesi içten içe örgütlenenirken Türkler ayakta uyuyor, onlar birbirine kenetlenirken Türkler nasıl üç kuruş fazla kazanırım kim nerde ne yapmış onun derdinde. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın der gibiler. Bir fark varki dünya hep daha fazlası için masa başı politikalrıyla kazanırken  zamanı geldiğinde  Türkler geçmişte olduğu gibi inançları ve içlerindeki vatan sevgisi ile kazanacak. Ama yumurta ne zaman ve nerde dayanmaya başlayacak bilmiyorum.

    Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    @BAAL

    Ya ben derdimi anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunu.Arkadaş bu adam bir önceki mesajında "abi su haritayı koyup da ondan sonra kurtlerin yaptıgı haritalara laf edenlere uyuz oluyorum..daha eski haritalarımız var onları cıkartsak daha iyi o zaman?" demiş mi dememiş mi ?

    Bende bunun üzerine yanlış düşünüyorsun demişim.Kavun mu ki bu bi tarafını koklayıp iyi mi kötü mü oldugunu anlıyacan ben her ihitmala karşı sözlerimi hep pozitif yönde kullnarak karsımdakine cevap verdim yoksa onu direkt pkklı diye ilan etmeside kolay ama işte dedigim gibi ben hep iyi niyetle yaklasıyorum.

    Ya sen bana,anlamıyorsun körsün demeye geitiryon yada alelen söyleleni anladın ama bilerek çarptıp savunma yapıyorsun.

    Bu arada bizim kimseyi suçladıgımız falan yok şimdi çıkıpta vah efendim beni pkklı yaptın ettin demeyin.Misal örnek verdim.Hani bunlarıda söylüyorum çünkü bu sitede çok uzun süredir bu konularda tartısan biriyim karsındakinin ne zaman çamura yatıp hanig sözleri kullancagınıda iyi bilirim.


    -----------------------------

     

    Kavun mu ki bu bi tarafını koklayıp iyi mi kötü mü oldugunu anlıyacan ben her ihitmala karşı sözlerimi hep pozitif yönde kullnarak karsımdakine cevap verdim yoksa onu direkt pkklı diye ilan etmeside kolay ama işte dedigim gibi ben hep iyi niyetle yaklasıyorum.

     Bu arada bizim kimseyi suçladıgımız falan yok şimdi çıkıpta vah efendim beni pkklı yaptın ettin demeyin.

    ilan etçegin kadar etmişsin hocam dilinden dökülen cümleler düşüncenin önune geçmiş sadece..

    bakıyorum tamamiyle kürt dusmanlıgı ile beslenmişsin, yüz yıllardır aynı topraklarda yaşadıgımız insanlara bir avuç .rospu cocugu yuzunden arkamızı dönemeyiz..

    ben ne kürdistan sevdalısıyım ne de pkk lıyım...Türkiye'de insanlara sadece dusunceleri nedeniyle ille bir damga yemişlerdir.İllaki bir yerlere çekilmeye çalışılmıştır fakat hakkımdaki düşüncelerin yanlış ve yersiz..

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2007
    Erkek

    olayı gerçekdende iki tarafdan ( türkmenlerden, kürtlerden) dinleyen kişi zaten olayın aslının ne olduğunu farkına varır, ve sende bunu yazma gereği duymazdın. sanırım medyada bunun farkına vardı ve yalan haber yaptıklarında  maskesi belgelerle düşürecekleri için,  bu haber derine inmeyecek.


    İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

     

    Bu kadar önemli zamanda , tam da birlik olmamızın gerektiği zamanlarda birbirimizi suçlamayalım.Biraz olsun düşüneerek mesaj yazın.Dış politika bir partinin düşüncesiyle oluşmaz.Hem askeriye en  güvenili kurumduır diyeceksiniz hem de askeriyenin böyle bir duurmda ak partiyi beklediğini düşüneceksiniz ? En ufak şeylerde sincanda tank yürüten , e muhtıra veren ordu  bu kadar hassas konularda  siyasilere uyacak ? O kadar basit olsa veiri bi muhtıra veya 2 tank yürütür  siner siyasiler , ertesi gün gireriz Iraka. O kadar basit olsa  Iraktaki kürtleri 1 günde ortadan kaldıırrız. pkk gibi dağda değiller , direk dalarız bitirirz işlerini.

    Ama karşımızda sadece talabani , barzani yok , tabi ki Türkiye gerekeni el altından yapıyordur.Heralde açık açık ben el altından Irak ın iç işlerine ( malesef orada bir devlet var gözüküyor )  karışıyorum diyemez.

    Bakın içerde bişrbirimzile kavga etmekten , birbirimizi suçlamaktan dışarda olanlara birlikte tepki  veremiyoruz.Orada Türkmen kardeşlerimiz öldürülürken mükün mü buradakileirn içi yanmasın.Yunanistanda bile depremde insanlar ölse içimiz burkuluyor , sonuçta insan ölüyor.Böyleykn Türkmen kardeşlerimizin öldürülmesi bizim içimizi sızlatmaz mı ?

    Malesef orada sistemli bir şekilde Türkmenleri yıldırmaya açlışıyorlar, ama ben eminim ki Türkiye elinden geleni yapıyordur, bu partiler üstü bir konudur , siyasi malzeme yapılmaması gerekir.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    hojam bu devirde türkmen türkü sikiyor sen ne diyorsun ? ne tepkisi ?

    en fazla ana avrat sövebilirim hee ama varsa bir oluşum katılayım ama gelipte burda oluşum oluşturursak maazalah çete kurmak ve yonetmek tüzüğünden gideriz :)

    Kırgızistana 2.üniyi bitirmeye gitmeyi düşünüyorum ama aldıgım bilgiler o kadar boktan ki ; Bu kodumunun kırgızları kendini rus sanıyolarmış,rusların kışkırtmalarıyl falan türk öğrencilre ve işçilere saldırıyorlarmış.Amq türkem türke saldırıyor kürt türkmene saldırmış çok mu anormal ?

    bu arada cidden kırgızıstan hakkında bilgi ssahibi olan arkadaslar bilgilendirsin gideyim mi gitmeyeyim mi ?

    Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2007
    Erkek
    ergenekon olsaydı bunlar olmazdı :)
Toplam Hit: 16870 Toplam Mesaj: 142