folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Kurtulamadıgım İllet Bi Virüs Lütfen Yardım

Kurtulamadıgım İllet Bi Virüs Lütfen Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    soldat
    soldat's avatar
    Erkek
    s.a. TBT benim pc'de şöyle bi sorun war D'ye atılan her dosyayı gizli klasör haline getiriyor ve yutuyor gizli klasörleri göstermeme de izin wermiyor kım bılır kac kere denedım ama  yok + C ve D yeni sekme olarak acılıyor cok sinir bozucu + 4-5 tanede oyun kurulu bu son oyunlardan cod5 harıc hepsı oynanıyor cod5i acınca reset atıyor ve cok fena kasıyo  

combofix dıye bı program kullandım 7-8 kere ılk sefer bırkac gun ıse yaradı sımdı kullandıktan sonra reset atılana kadar normal sonra eskı halıne gelıyor ve anlayamadıgım vırusun anakarta gecmıs olması bundan nasıl kurtulacagım lutfen yardım 

Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Virüsün anakarta geçtiğini nasıl anladın :) Kaspersky kur güncelle sonra tüm sürücülerinde tarama yaptır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

her zaman aynı cevabı vermekten bıktım... format at, usb disk security kur, muhtemelen sana da autorun.inf virüsü bulaşmış

(kendini otomatik başlatan virüsler) 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    sistem geri yükleme yap

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    Çak formatı geç 3-4 oyunun hesabını mı yapıyon :)

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

tLG bunu yazdı:
    -----------------------------

her zaman aynı cevabı vermekten bıktım... format at, usb disk security kur, muhtemelen sana da autorun.inf virüsü bulaşmış

autorun virüs deildir autorun bir virüsün otomatik çalışmasını saglayan dosyadır  her exe yi autorunla  çalıştırabilirsin 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

yok kardeşim format felan atmaa.

sorunun çözümü çok basit. şu an net cafedeyim eve gelince sana bi pogram vereceğim ismi aklıma gelmedi şimdi onu kur çok küçük bişey hemen halleder sorununu..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

tLG bunu yazdı:

mümkünse bir daha böyle bir cevap verme o zaman...

nedir her derde format çözümü yaa, nasıl zihniyettir anlamıyorum...soruya gelince herhangi bir güncellemeleri tam olan av ile taratsan yeter...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

şu dosyayı indir çalıştır bekle,

sorundan kurtulursun diye düşünüyorum bende de gizli dosyalar aktif olmuyodu bunun sayesinde düzeldi

205 Adet Virüs İçin "Removal Tool" KaiZeR KillerV1.8 kavo.exe

İndirmek İçin Tıkla

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    soldat
    soldat's avatar
    Erkek
    1 formatla gimiyor 2 oyun hesabı yapıyorum zaten setupları war 3 anakarta gectım dıye bı uyrı fılan vermıyo tabıkı işten anlayan bırıne sormustum 4 combofix  kullanıdıgımda sıldıgı sey 'autorun.inf' ve eskı halıne donuyo ama resetten sonra yenıden aynı durum 5 mobydıck senden program beklıyorum sımdıden saol

Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/Flash_Disinfector.exe

Bu programı indirip flash bellek filan kullanıyosan onların hepsini tak ve bu programı çalıştır.Daha sonra masaüstü gidip gelicek ve virüs temizlenicek.Eğer olmadıysa benimle iletişime geç bilgisayarını temizlerim. 

Toplam Hit: 3077 Toplam Mesaj: 13