Kuru Buz Lazım
-
Arkadaşlar gıda ürünlerini farklı şehirlere göndermek için kuru buz kullanmya karar verdim. Bozulmaması için gerekli
olan ısıyı anca kuru buz saglayabilir. Kuru buzu nerede bulabilirim bilgisi olan var mı? Fiyatı falan nedir?
saygılar
mürit
seadog
-
mesele problem mi? yoksa ifade ediliş şekli mi ???
ne dersin :)
ben çözemedim. kuru buz??
neyden yapılıyor??
yoksa sonradan mı kurutuluyor??
-
Adı: Sn. Azmi KAPTANOĞLU
Telefon: +90 344 236 35 44
Faks: +90 344 236 24 98
E-posta: azmi@oknal.comTel: 0216 4173261 CEP: 0542 4761177 Fax: 0216 4177923
E-mail: biofarmatik@email.combunlara bir bak hocam
-
kuru buz ne hoca? erimiyor mu? hem ne kadar olacak ki çok pahalı değildir su değilmi sonuçta? değil galiba :D
-
Genelde maraş dondurması firmaları kullanır, o firmalardan birine git, seni yönlendirirler
-
kuru buz ne hacım ? :D
edit : 05333114807 AZİZ UĞURLU
böyle yazıyor
-
onalti bunu yazdı:
-----------------------------
mesele problem mi? yoksa ifade ediliş şekli mi ???
ne dersin :)
ben çözemedim. kuru buz??
neyden yapılıyor??
yoksa sonradan mı kurutuluyor??
----------------------------- -
kurubuzdan felaket ses bombası oluyor :) ufak petşişenin içine azcık su koyup bi parça kuru buz koyun kapağını kapatın kaçın :D
-
Katı karbondioksit..
Suyun içine atınca süper duman çıkarıyo, dün arkadaş maraştan geldi dondurma kutusunda vardı :D
Ha bi de deli bomba yapılır ondan haberiniz olsun.. Küçük şaşalı tepesinde azcık boşluk kalana kadar doldurun sonra içine 1-2 parça buz atın kapatın kapağı ve fırlatın... Biraz sonrasında şişe basınçtan infilak edecektir :D
-
youtube da dry ice experiments diye aratınca çok güzel deneyleri var cok farklı işlerde kullanılabiliyor
konuya gelince usta dondurma satan pastahanelere sor veya mado gibi büyük dondurmacılara onlar yardımcı olabilirler.Onların temin ettikleri yerleri öğrenebilirsin
-
işte ben bunu seviyom abi yaa adam kuru buz lazım diyo öteki hemen ondan güzel bomba yapılır diyor