folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Kuru Sıkı Tabancamı Gerçege Çevirmek İstiyorum

Kuru Sıkı Tabancamı Gerçege Çevirmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    al bi boncuklu tabanca. adam mı vurucan bee piskopat mısın nesin? :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    ulan yazmayacagım dedım boyle salak bır ınsana ama dayanamadım zira bu salak insan kızmı erkemi ne haltsa kısaca biz ona top diyelim oyuncak tabancanın resmini hasta oldugum snyp dıye yayınlamıstı neyse konu su sekılde bahsettıgı sılahın orjınalı 45 kalıbre mermı atar yanı bu sılahın kurusıkısını hıc gormedım dıyelımkı var en fazla atacagı mermı buyuklugu 9mm kurusıkı mermı hadı bakalım cık  ısın ıcınde sımdı dıyelımkı ıyı bır usta buldun celık bır namlu aldın iv set cektırdın sılaha taktın pekı jarcör ne olacak 45 lık alabılmesı ıcın buyutulmesı lazım hadı onuda halletın busefferede kabzenın buyumesı gereklı zaten kuru sıkılarda ıskelet bıtısıktır bu sebebden yenı bır ıskelet horaz tetık setı ve mekenızma alacaksın saglam olsun dıye yayıda degıstırmen gereklı eee gerıye ne kaldı a.q ve bu bahsettıklerımı yapan bırı cıkarsa orjınal karadenız ısı el yapımı sılah gıbı olacak oda hayyata bahsettıgınbe benzemez yanı kısacası bu ıs hıkaye kurusıkıdan orjınale cevrılen sılah pyasada satılan beratta modelının kurusıkısıdır acık mnamlu oldugundan ve kabzesı orjınal kabze olculerınden oldugundan orjınal jarjor alabılır ve cok yaygın sekılde bu modelı cevırırler lakin hiç bir zaman sağlıklı olmaz elinde patlar a.k :) neyse dikkat cekmeye calışan bu cinsiyetini belirleyemediğim vatandaşın her bokuna atılmayın arkadaşlar eminim ne dediğini kendide bilmiyordur ama iyi geyik oluyor ...:)

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

yahu tam 3 gün önce bi amcayla dalga geçiyorduk. bundan 2-3 ay önce kurusıkı tabancalarından birini (kendi koleksiyoncudur ve silahtan iyi anlar) ucunu delmek suretiyle gerçek mermili silaha cevirip, evde içini temizlerken yanlışlıkla sol elini delmisti..

silahı mutfakta temizleyen bu amcayla tesadüfen tanıstım ama buzdolabından seken kursunun karısının elindeki çay tepsisinden de geçerek mutfak dolabına saplanması olayını tamamen şuna bağlıyorum;

KURUSIKI TABANCA İÇİNDE YİV SET DENİLEN İÇE VE DIŞA DÖNÜK ÇİZGİLER VARDIR. MERMİNİN NAMLU İÇİNDEN DIŞARI FIRLAMASINI BU ÇİZGİLER SAĞLAR. VE KURUSIKIDA BUNLAR YOKTUR. UCU AÇILIRSA MERMİ DIŞARI ÇIKMADAN PATLAYABİLİR. HATTA HİÇ ÇIKMAYABİLİR. MERMİ OLDUĞU YERDE DE PATLAYABİLİR. SİLAHI TUTAN KİŞİYE DAHA ÇOK ZARAR VERİR.

ASKERLİK YAPMADIĞIM HALDE BUNU SON 3 AYDIR BİLİYORUM :):)

hikaye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Namlu uygun çelikten yapılmadığı için 1-2 atıştan sonra şişer çiçek gibi açılır şanslıysan. Şanslı değilsen mermi geri teper silahın arka tarafını parçalayıp yuzune veya vücudunun başka yerlerine metal parçalarını tehlikeli bir şekilde fırlatabilir. Uygun olanı senin temiz bi kaçak bulmandır. Mermiyi felanda ayarlarlar. 300$ 500$ bayıldınmı sana herturlu silahı bulurlar. Özellikle antepte urfada yani guneydoğu illerinde RPG 7 bile bulabilirsin.

Sna tavsiyem namlu açtırmakla uğraşma. Kendine zarar verirsin sadece..Başkasına değil.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:

Namlu uygun çelikten yapılmadığı için 1-2 atıştan sonra şişer çiçek gibi açılır şanslıysan. Şanslı değilsen mermi geri teper silahın arka tarafını parçalayıp yuzune veya vücudunun başka yerlerine metal parçalarını tehlikeli bir şekilde fırlatabilir. Uygun olanı senin temiz bi kaçak bulmandır. Mermiyi felanda ayarlarlar. 300$ 500$ bayıldınmı sana herturlu silahı bulurlar. Özellikle antepte urfada yani guneydoğu illerinde RPG 7 bile bulabilirsin.

Sna tavsiyem namlu açtırmakla uğraşma. Kendine zarar verirsin sadece..Başkasına değil.

çok doğru söylemiş

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freetekno
    freetekno's avatar
    Erkek
    kuru sıkı tabancanı gerçek tabanca yapmak için tapancanı deldirmen lazım namluyu matkapla deliyorlar içine civa akıtıyorrlar  kuru sıkı gerçek taban ca oluyır senin anlayacağın bunu en iyi yapan yer karaköyde ki silahçılar iyi yapıyorlar yer altında ki yerler

free-tekno yazılım geliştirme
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    kuru sıkıdan çevirme silahların suikast silahı olarak kabul edildiğini sanıyoreum yasalarca...

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Bence bu kolpa bir başlık. Bir bayanın kurusıkı tabancayı açtırmak istemesi garip değil mi?

yoksa aşk cinayeti mi pohahaha :):)

hikaye
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    aman diyim bizim arkadaş yapdı aynı şekilde 1 şarjör bitmeden silah yaklaşık 15 parçaya ayrıldı yaptırdığınız adamda bununla kurşun sıkmayın demişdi e niye yaptırdın dayı oyuncak diyemi aldık dmeişdik adam haklı çıkdı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    freetekno bunu yazdı:

kuru sıkı tabancanı gerçek tabanca yapmak için tapancanı deldirmen lazım namluyu matkapla deliyorlar içine civa akıtıyorrlar  kuru sıkı gerçek taban ca oluyır senin anlayacağın bunu en iyi yapan yer karaköyde ki silahçılar iyi yapıyorlar yer altında ki yerler

:) Allahda seni güldürsün

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
Toplam Hit: 131560 Toplam Mesaj: 58