Kuru Sıkı Tabancamı Gerçege Çevirmek İstiyorum
-
BY-PCkopat bunu yazdı:
Hackle Olm Ucunu
Un ucunda Bi Boru katmanı daha Vadır ve İçinde Düz Bi Bölm wardır Onu Tornavida İle çevir Ucunu Çıkar. Artık Silahın gerçek. Ama Kaliteli değise aletin 2 3 şarjörde elinde patlar silah..
VALLAHA MI -
bana mailini pm ile at
650 ytl kullanılmamış (temiz) uyarsa tabi bu arada
7.65mm ruhsatsızz :D tasasız sorunsuz kullan ( silahın boyu küçük ve hafiftir özel yapımdır senin için sipariş etcem istersen tabi)
-
arkadaslar yafs tamam turkuz ama bu kadar da yapmayalım :D
Allah korusun elınızde parcalacak bu kuru sıkı denılen alet antımıyım maddesınden yapılmıstır
ben avbayısı ıslettıgımıcın bılıyorum
-
Arkadaslar ben bi blow magnum kurusıkı alıp çevirmek istiorum.bu dönme silahlarda nasıl bi mermi kullanıo bilgilendirirmisnz lütfen.yada elaltından ruhsatsız gercek gene magnum tarzında bişe arıorum uygun fiyatlı bu knuda bilgili arkadaslar yardımcı olrsanız sevinirim.
-
Güzel kardeşim arıza çıkartmaya meraklıysan bilemem ama o aletle yakalanırsan elindeki makbuzun hiç bir anlamı yok yakarsın başını...Eğer dediğin gibi kuyumcu isen (ben pek inanmadım,kusura bakma)önce emniyet md.gidip evraklarını al sonra akıl sağlığı raporunu ve diğerlerini tamamla ardındangit mke ye aslan gibi bir zigana sport al ki otomatik atanıda vardır koy beline...
HAA bayansan o zamanda ufak kalibre silahlar var onlar alıp makyaj çantana koy...
-
Yaaaa ruhsatsız bul diyorsunuz varsa söleyin bizde alak sizede 100 lira para veriyim bulduğunuz için...Bilen varsa özelden mesaj atsın
-
hiç bir kurusıkı gerçege çevrilemez..
ben yaptım olu diyen nükleer deney meraklılarının şansı ne zaman ters döner bilinmez.. kuru sıkı firmaları 100 150 bar tazvikin üztünde patlayacak şekilde imal eder..
üstelik gövde ve parçalar bırakın çeliği aleminyum bile değil tutye..,yani aleminyuma kurşun karıştırılıp yumuşatılmış hamur gibi
birşey..
gerçek bir 9 cal. parabellum mermi nin etrafını iyice izole eder ve patlatırsan 21o kg. ı bir metre hayava kaldırır. 7.65 mermi
160 kg. yakın bir miktarı kaldırır..sen gel şimdi kurusıkı oyuncağı modifiye et ve bu mermiden kullan..
rus ruleti oynasan daha çok şansın var..